Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Első ránézésre tényleg, de Egyiptom 4 meccs után nyeretlen a csoportban és otthon se tudta megverni Sierra Leona-t, így azért nem raknék rájuk nagyon pénzt.Fernando írta:Sierra Leona vs. Enyiptom V 1.95
Ez is egész jó. De nem játszom meg.
Első ránézésre tényleg, de Egyiptom 4 meccs után nyeretlen a csoportban és otthon se tudta megverni Sierra Leona-t, így azért nem raknék rájuk nagyon pénzt.Fernando írta:Sierra Leona vs. Enyiptom V 1.95
Nyertek.Firefox írta:Most nézem, hajnalban 04:00-tól lesz az uccsó meccs, mire felkelek jön a fogtündér
Éz áz tesvíreémXanthor írta:91. perc, tizi
Fabregas![]()
Kihagyta, de csak bekotorta
Először húzzák be a hispánok, utána izgulhatok Par-on.Xanthor írta:Ugyan nekem nem múlik rajta annyi pénz, de tényleg jöhetne, ha már beindult a Barca hengerFirefox írta: Még egy gól, és megvan a mix. Jól jönne most az a kis pénz.Egyébként én abban a holnapi Paraguayban nem vagyok annyira biztos (bár én is megtettem).
Ugyan nekem nem múlik rajta annyi pénz, de tényleg jöhetne, ha már beindult a Barca hengerFirefox írta: Még egy gól, és megvan a mix. Jól jönne most az a kis pénz.
Reménykedem Thiagobanozsimiki írta:Mondom hajrá!
csak régóta tűzvonalban vagyok ilyen téren, hogy tudjam ezeket. Vedd példának a MagyarokatOlaszok ellen,vagy Németek ellen, barátságos meccs volt mind,de előfordult már cifrább is.
Főleg így nem tennék be barátságos meccset,hogy még rajta kívül 7másik is szerepel a szelón. nah de Iniék még megfordíthatják.
Na jó, kösziozsimiki írta:szurkolok,hogy meglegyen,de részemről aki barátságos meccsre tesz,az megérdemli![]()
ez olyan kb,mint az 1,01es szorzós meccsek, semmi értelme,csak a rizikó van benne.
De a Kiel jobb csapat, meg is tettem őket, el is verték a Hamburgot!FtcSikiHun írta:A Hamburg a címvédő, tavaly a Final Fourban 3.ok lettek. Szerintem behúzzák.visca el barca írta:vmi kézilabdamágus megsughatná nekem, h a hamburg-kiel német szuperkupán, miért a kiel az esélyesebb...
a hamburg jobban tolta tavaly nem?
szerk.: Szvsz ez egy ajándékszorzó.
Svédek nem valami meggyőzök idegenben! Csak az a probléma sok a hiányzó magyar oldalról:(L.Messi 10 írta:Szerintem örülhetünk ha megállnak a Svédek 3 alatt.Balazs1415 írta: Magyarországra megpróbálnék egy xet!
A Hamburg a címvédő, tavaly a Final Fourban 3.ok lettek. Szerintem behúzzák.visca el barca írta:vmi kézilabdamágus megsughatná nekem, h a hamburg-kiel német szuperkupán, miért a kiel az esélyesebb...
a hamburg jobban tolta tavaly nem?