Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jól kezdtek, pedig az 1. fordulóban a Racing elleni védelmet látva...nem gondoltam volna hogy 3-ból 3-at behúznak. De úgy néz ki hátul is kezdenek összeállni, kell egy erős Valencia a Ligának! Nehéz dolgunk lesz szerdán.noname írta:A Vale eddig igen jó teljesítményt nyújt. A Gijon ellen idegenben mi is nagyon meg szoktunk szenvedni. Soldado élete szezonját futja, Rami nagyon biztató és Ruiz is. Végre lehet lesz egy erős védelmük. Remélem a BL-ben is bizonyítanak.
Szerintem ez volt az! KösziL.Messi 10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=1f1zzgObCYo Erre gondolsz?Cali írta:Az egyik topicban láttam a Spanyolország Chile összefoglalót belinkelve. Kb 12 perces volt, de már nem találom sehol. Valaki segítene, és bemásolná ide a linket?Köszi előre is!
http://www.youtube.com/watch?v=1f1zzgObCYo Erre gondolsz?Cali írta:Az egyik topicban láttam a Spanyolország Chile összefoglalót belinkelve. Kb 12 perces volt, de már nem találom sehol. Valaki segítene, és bemásolná ide a linket?Köszi előre is!
Bocsánat, reggel néztem fáradtan a videót és hirtelen Albiol ugrott be. Mindenesetre ettől még a tartalom ugyanaz. Köszönöm!ferninho írta:ArbeloaKalap1988 írta:Azért egy dolgot tisztázzunk: Ha Reáléknál tiszteletreméltó, hogy Albiol védte Iniestát, akkor Businál is egyen, hogy az Albiolt ellökő emberhez ment oda erősködni védeni a madridistát... Vagy egyik helyen se legyen tiszteletreméltó, de az nem módi, hogy a mi fiúnkat letoljuk, őt meg nem. Pedig Albiol kezdte, ugyanis, ha nem lök, akkor maximum szóváltás lett volna Ini és a chilei közt.![]()
itt szintén Arbeloa, csak, hogy tegyük tisztába a dolgokatIniesta gól Xavi passzából, Cesc gól Iniesta passzából, Cesc gól Pedro kiharcolt büntetőjéből.
Majomarcú Busquets azért odarohant lökdösődni...![]()
de mekkorát repült már a végén Arbeloa...
ennél már csak az a viccesebb, hogy a spori eléggé benézte, azt befújta 11-esnek...
Hát azért...a hollandok labdába se rúgtak? Volt Robbennek két ordító ziccere, meg volt egy fejes is, kb ugyanannyi helyzete volt a spanyoloknak is. Lehet mondani ezt, hogy játékban föléjük nőttek, de egész egyszerűen nem igaz, talán csak a németek ellen játszottak jól. A többi meccsen unalmas keresztpasszok sorozata a kp-n, az ellenfél halál nyugodtan áll vissza a 16osára és a kapu közelébe se engedi őket, ennyi volt.Bob_Marley írta:A játékban abszolút minden csapat fölé nőttek!Paraguay ellen lehet modnani szerencse, de mind a németetk, mind a hollandok "labdába se rúgtak"
Ezt, hogy "működik" én nem igazán jelenteném ki. Nyertek egy VB-t úgy, hogy 1-0-ra nyertek mindent, Villa bepattanós-kétkapufás góljával, Puyol szögletből fejelt góljával, valamint a döntőben egy 116. percben szerzett góllal. Inkább szerencse. És ez azt bizonyítja h bizony nem oldják meg elöl a többiek, inkább az egyéni villanások vannak csak.Bob_Marley írta:Részben egyet értek, de ne felejtsük 2!!!!! gólt kapott a hispán válogatott 7 meccsen!+ a selejtezőkben se szoktak nagyon ellenük betalálni!Fecooo írta:
egyetértek, VdB a leggyengébb pontja a válogatottnak...
fájdalom nézni, ahogy visszafogja a csapatot ezzel a felesleges túlbiztosítással, Xabi Alonso totálisan felesleges, ezt sztem elfogultság nélkül is mondhatjuk...a VB-t sem azért nyerték meg, mert ő volt a "zseni", hanem mert akármennyire is gyengítette ez a felállás a válogatott teljesítményét, annyit nem tudott rontani rajta, h ne nyerjék meg a tornát...
egy Pep-szerű edzővel végigverték volna a mezőnyt a legtöbb rúgott góllal, ebben biztos vagyok. nah de majd 2014-ben Brazíliában...(nem tudom elképzelni, h Pepnek lesz motivációja a Barca padján 2012 után, inkább arra gondolok, h leül a válogatott padjára, megnyeri a VB-t és, ha látja magában az erőt, akkor visszatér a Barcához megújulva
)
Viszont logikusabb lenne tőlünk játszatni mindenkit, mivel ismerik egymást a játékosok stb stb....
Viszont ez a "túl biztosított" játék is borzasztó hatékony, s maxmiálisan működik!Úgy gondolom egy VB-n még inkább kiélezett a helyzet, nincs esély javításra, míg egy bajnokságban van x forduló de még a nemzetközi kupában is oda-visszavágó!Egy stabil, sokat passzolós középpálya aranyat ér!Alonso vagy Busquets melyik a jobb nem tudom, de így ketten megférnek egymás mellett, elől meg "megoldják" a többiek!
Persze lehet több gólos győzelmeket tudnának aratni egy bátrabb játékkal, de láthatóan ez a felállás és taktika működik!
Más kérdés Pep áttudná integrálni a gondolatait a válogatottba is, s szerintem is lassan ő lesz a kapitány!
Részben egyet értek, de ne felejtsük 2!!!!! gólt kapott a hispán válogatott 7 meccsen!+ a selejtezőkben se szoktak nagyon ellenük betalálni!Fecooo írta:
egyetértek, VdB a leggyengébb pontja a válogatottnak...
fájdalom nézni, ahogy visszafogja a csapatot ezzel a felesleges túlbiztosítással, Xabi Alonso totálisan felesleges, ezt sztem elfogultság nélkül is mondhatjuk...a VB-t sem azért nyerték meg, mert ő volt a "zseni", hanem mert akármennyire is gyengítette ez a felállás a válogatott teljesítményét, annyit nem tudott rontani rajta, h ne nyerjék meg a tornát...
egy Pep-szerű edzővel végigverték volna a mezőnyt a legtöbb rúgott góllal, ebben biztos vagyok. nah de majd 2014-ben Brazíliában...(nem tudom elképzelni, h Pepnek lesz motivációja a Barca padján 2012 után, inkább arra gondolok, h leül a válogatott padjára, megnyeri a VB-t és, ha látja magában az erőt, akkor visszatér a Barcához megújulva
)
Persze, tök jó játékosok, csak ha van egy összeszokott, klasszisokból álló csapat, akkor miért kell ilyenekkel megbontani, Alonso totál felesleges, Silva jól játszik, vele nem is lenne gond, ha nem Pedro v Cesc helyett lépne pályára. Én csak azt mondom, hogy a lejjebb felsorolt 6 játékosunk tökéletesen ismeri egymást, bizonyítottan a világ legjobb csapatát alkotják. És ahelyett, hogy ők kezdenének, inkább meg van bontva az egész ilyenekkel...lluisllach89 írta:Negredo a legjobb formában lévő spanyol csatár, nagyon lebecsülik, David Silvát megkérdőjelezni megint csak vicc. Alonsóról meg nem is érdemes beszélni, egy stabil pontja a Madridnak.Tocy írta: Viszont, hogy Negredo és Xabi Alonso mit keres a kezdőben, de akár Silva is, azt továbbra sem értem.
Azért barátságos () meccs volt, nem kell levonni messzemenő következtetéseket.
ArbeloaKalap1988 írta:Azért egy dolgot tisztázzunk: Ha Reáléknál tiszteletreméltó, hogy Albiol védte Iniestát, akkor Businál is egyen, hogy az Albiolt ellökő emberhez ment oda erősködni védeni a madridistát... Vagy egyik helyen se legyen tiszteletreméltó, de az nem módi, hogy a mi fiúnkat letoljuk, őt meg nem. Pedig Albiol kezdte, ugyanis, ha nem lök, akkor maximum szóváltás lett volna Ini és a chilei közt.
itt szintén Arbeloa, csak, hogy tegyük tisztába a dolgokatIniesta gól Xavi passzából, Cesc gól Iniesta passzából, Cesc gól Pedro kiharcolt büntetőjéből.
Majomarcú Busquets azért odarohant lökdösődni...
Negredo a legjobb formában lévő spanyol csatár, nagyon lebecsülik, David Silvát megkérdőjelezni megint csak vicc. Alonsóról meg nem is érdemes beszélni, egy stabil pontja a Madridnak.Tocy írta: Viszont, hogy Negredo és Xabi Alonso mit keres a kezdőben, de akár Silva is, azt továbbra sem értem.
egyetértek, VdB a leggyengébb pontja a válogatottnak...Tocy írta:Szerintem meg nem lesz elég. Amíg Del Bosque baromságokat csinál, addig ez a válogatott nem lesz képes úgy játszani, ahogy tudna. A német utánpótlás szintén bombaerős, a VB-n is jók voltak, és most már lassan beérik az új generáció, plusz jönnek még a fiatalok ott is. A hollandok is erősek, nagyon össze vannak rakva, bár egyénileg elmaradnak a másik kettő mögött.
De így nem fognak nyerni, mert a németek tuti, de talán a hollandok is lelépik őket...noname írta:Sztem ez Del Bosque esetében egyszerű arrogancia. Erre a sapnyol válogatottra a legjobban illő taktika a 4-3-3, vagyis a Barcáé. VdB mégis inkább 2 szűrőt használ. Miért?
Azért, mert így az ő érdeme a győzelem. Ha teljesen leutánozná a Barca taktikáját, akkor mindenki azt mondaná, hogy csak Pep taktikáit használná.Inkább játsszanak gyengébben, de az ő taktikájával nyerjenek...