Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
S.Doyle írta:Hát eljött a nap hogy itt is megmutassam elég kezdö és gyenge csapatom, szivesen játszanék hasonló kaliberü caspatokkal bari meccset mert a kalapban általában széjel vernek a barátaim meg már ki ismertem.
csapatom:157514
tanácsokat is vároksok a jó/remek fiatal 19-20 éves játékosom egy két nagy öreggel kiegészölve.
Akkor szüntetheted meg, amikor szünet van az ifibajnokságodban. Az áttekintésnél jobboldalt.Initom írta:hogy lehet ifiakadémiát törölni?
Hattrick Organizert (HO) töltsd le, azzal minden problémád megoldódik. Nagyon sok dologra meg is tanít és hatékonyabban lehet vele csapatot összeállítani. Engem többnyire ez az alkalmazás juttatott el oda, ahol most vagyok.Nekem olyan kérdésem lenne, hogy vannak-e olyan programok amik segítik a játékot és lehetőleg magyarok. Kíváncsi lennék ,hogy ezeknek a programoknak a segítségével mennyivel tudok jobb csapatot csinálni. Előre is köszi.
Az elég normális, hogy 8 hétig tart a szintlépés, főleg ha valamelyik lassabb edzésfajtád tolod. Egyébként pedig jó edzői képességgel megáldott edző kell és le van tudva a dolog.csabooo írta:az a kérdésem lenne hogy melyik az a program amelyikkel meg lehet nézni, hogy mennyit fejlődnek a játékosaim az edzéstől, a másik meg az lenne hogy a 6odba vagyok és az edzőm már nem tudom meddig lesz jó, mert kb egy fél év el kellett teljen ameddig a világklasszis játékosomból lett természetfeletti(mondjuk nem tudom ez jó vagy rossz)![]()
köszi a segítséget
http://psicotsi.sourceforge.net/nightly/bandika0101 írta:Nekem olyan kérdésem lenne, hogy vannak-e olyan programok amik segítik a játékot és lehetőleg magyarok. Kíváncsi lennék ,hogy ezeknek a programoknak a segítségével mennyivel tudok jobb csapatot csinálni. Előre is köszi.
Nem akarlak elkeseríteni, de véleményem szerint esélytelenek. Nem egy játékosom állt a válogatás időpontjában 100+%-on. Önmagában ez nem rejt semmit, ha kirendelnek melléjük játékos megfigyelőt, akkor tőle meg tudod kérdezni és akkor minimális esély nyílik rá, hogy bekerülnek. De ezekkel a játékosokkal szerintem ne számíts rá.FtcSikiHun írta:Szerintetek van esélyük válogatottságra?
Nedas Šalnaitis (308356639) - Teljesítmény potenciál: 73% - Képesség: 10.1
Tibor Alt (312187288) - Teljesítmény potenciál: 87% - Képesség: 10.7
Az első 20 éves és 12 napos, a második 19 éves és 2 napos.
541-ben nem érdemes egyszerűen középső támadást csinálni. Nagyon brutál játékost kellene venni, ami nem éri meg. Inkább vegyél két szélsőt és velük támadj, a csatárod meg legyen védekező csatár. (magas átadás, játékszervezés és nem árt a technikás spec. gólszerzés nem kell)kennyke04 írta:5-4-1es felállásnál, milyen képességekkel kell rendelkezni a középcsatáromnak, ahhoz, hogy a középső támadásom középszerű körül alakuljon? középpályám, kb középszerű, szélső-támadásaim középszerű/megfelelő körül alakul és ehhez szeretném kicsit feltornázni ezt a posztot is. 3-5-2be összejön ez is a jelenlegiekkel, de egyedül csapnivalóak átlagosan v átlag felett. (sejtem hogy nagyobb beruházásra kell számítsak, csak tudjam bizton, hogy x gólszerzéssel és y átadási z egyébbel már összejöhet) Kösz előre is!
Sajnos feladta és én vittem el.:/20:29 Feladó: kalleboll
hi i saw that you are bidding on your own player.
i will make you banned from here for that
Playmakinget és crossingot írt. Tudtommal az játékszervezés és szélsőjáték. Egyébként is csak azt tudnám elképzelni, hogy szélső hátvéd lenne és a nagyszerű átadása miatt ellentámadásos taktikánál kiváló lenne. Más okot nem tudok. Akkor rákérdezek a szövetségi kapitánynál.MichaaBee írta:Játékszervezés?Jól olvastad Te azt? Nincs észnél az a scout, ha játékszervezést akar ennek edzetni. Ahogy elnézem leginkább semmilyen esélye sincs így válogatottba kerülni. Esetleg szélsőként, de az is necces. Vagy valamilyen spéci védőként, ha olyat akarnak az argentínok. Játékszervezés viszont mindenképp elrontaná.
szerk.: a nemzete u20-as kapitányával beszélj, ő fogja tudni, hogy van-e esélye és ha igen, akkor milyen játékosként.
Ok, köszi a tanácsot. Rákérdezek, hogy mit edzek neki és ha azt mondja, hogy nem védőedzést, akkor eladom.MichaaBee írta:Ha ez egy valóban válogatott esélyes játékos, akkor semmiképp se edzél neki olyat, amit nem akar a scout. Mosd feledzed nagyszerűig a védekezését, de válogatottra úgy már teljesen esélytelen lesz. Ha nema karod edzeni, akkor inkább mondjad a fickónak most, hogy eladnád, ha van rá vevő. És ha valóban válogatott esélyes, akkor majdnem annyit kérhetsz, amennyit nem szégyelsz.Barcaman1993 írta:A szezon végén adom el. Mint korábban írtam védőedzést nyomok neki és nagyszerű szint végénél fogom eladni, ha jól számolom. Természetesen szólok, de azért kíváncsi vagyok mennyit érne meg neked?Csak azért kérdem, mert előre megegyezhetünk az árról aztán a többi már csak azon fog múlni, hogy vki rád licitál-e. Várom az ajánlatot.