Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MI az ami ebben félreérthető?!redlions írta:No-no. Ebben a hozzászólásban - az elözmények alapján - félreérthetőség is van!eszter21 írta: Hát igen, tényleg azt hittem szívrohamot kapok...
Szegényt hogy rúgdosták és hogy fájt neki. Úgy odamentem volna ápolni...
Azért örültem, hogy végigjátszotta, így tovább csodálhattam
Ronnie-val kapcsolatban egyetértek! Rivaldo meghalt a pályán a csapatért! Ezt mindenkitől elvárom!boggabor írta:Egyedul a Madridi mecsen jatszott jol meg 2Bl mecsen a tobbin szerintem nem sokat csinalt szerencsere a tobiek nagyon jo formaban vannak en egy klaszistol aszt varom, hogy minden mecsen akarjon, de nekem az a erzesem neki csak a vallogatott fontos olyan mint Romario volt neki ez csak penz keresett es ha nem sikerul akkor nevet egyet tipikus pl a szabadrugasok 3 m melle vagy fole meg tavaly a kaput legalabb eltalalta en igy erzem es remelem Riquelmet visszahozuk fantasztikusan jatszott
Ezzel nem értek egyet!Charlie írta:boggabor te beteg vagy,kezeltesd magad,Ronaldinho-nak mindenképp a kezdőben a helye még akkoris ha rosszul játszik,mert leköt embereket,már csak ezért is,és sorolhatnám még a pozitívumait.
C.
No-no. Ebben a hozzászólásban - az elözmények alapján - félreérthetőség is van!eszter21 írta: Hát igen, tényleg azt hittem szívrohamot kapok...
Szegényt hogy rúgdosták és hogy fájt neki. Úgy odamentem volna ápolni...
Azért örültem, hogy végigjátszotta, így tovább csodálhattam
vannak olyan zsugások, akiknek elég, hogyha a pályán vannak. nem kell nekiállniuk szántani, nem feltétlenül kell meccsenkén 30szor beköszönniük (a 30ból 15ször ollózva), mégis ők a legnagyobb királyok. a Roni ilyen. megnyerte a meccset a majland ellen a bl visszavágón, megverte a margitot és még sorolhatnám. amikor majd az idény végén itt fogod te is ünnepelni a bajnokságot, a bl-aranyat, meg a mohai manna kupát, már nem is fogsz emlékezni arra a pár sorra, amit mostanában írtál.boggabor írta:Ronaldinho rosszul jatszik eszt csak ti nem latjatok a Nyilasi mit mondot tegnap? Iden 4 jo mecse volt es tole ez keves tavaly fantasztikus volt mert Davids mogotte jatszott es tartom cserepadra kellene ultetni miota megkapta a uj szerzodeset nem csinal semmit
Enrique írta:Jah, de már nem az első ilyen volt...Lenz írta:Megkapta, de nem kapta volna, ha nem ír ilyen idiótaságokat!eszter21 írta: De miért kell ilyen hülyeségeket írni
Jah, de már nem az első ilyen volt...Lenz írta:Megkapta, de nem kapta volna, ha nem ír ilyen idiótaságokat!eszter21 írta:De miért kell ilyen hülyeségeket írniBodi írta: Jaja,kicsit lehet túlzásba vittük.
Megkapta, de nem kapta volna, ha nem ír ilyen idiótaságokat!eszter21 írta:De miért kell ilyen hülyeségeket írniBodi írta:Jaja,kicsit lehet túlzásba vittük.HAnonymus írta:Hú, mekkora lebaszást kapott...
Azt hittem elengedjük a fülünk mellett aztán mindenki elküldte pszichiáterhez... LOL
De miért kell ilyen hülyeségeket írniBodi írta:Jaja,kicsit lehet túlzásba vittük.HAnonymus írta:Hú, mekkora lebaszást kapott...
Azt hittem elengedjük a fülünk mellett aztán mindenki elküldte pszichiáterhez... LOL
Hát nem tudom, hogy te mennyit értessz a focihoz, de ha csak annyit amennyire írni tudsz akkor menjél inkább sakkozni!Ronaldinho nagyon is jó még most is csak gyengébben teljesít, mint az előző szezonban.Egyébként meg, kit akarsz te a helyén látni, ha ő a kispadra ül?Mert nemigazán van játékosunk!Ja és még annyit, hogy ha Ronnie csak a pályán ácsorog az már valamilyen félelmet kelt az ellenfelekben és ha még a labdát is megkapja akkor meg mindig várható tőle egy jó csel vagy egy ragyogó indítás!boggabor írta:Tul van lihegve Ronaldinho tavaly jo volt mert volt mogotte Davids ha hibazott kijavitotta iden egy [auto_cenzúra] szerencsere Deco es Eto`o jo formaban vannak nem Roninak koszonheto a idei sikerek csak nevet allandoan a cserepadra vele vagy 100ME ealdni a Chelseanek es vegyuk meg 20M Van der Vaart vagy barki mast ha nem jatszik jol akkor irany a cserepad vagy eladni
hát ezen csak röhögni tudokboggabor írta:Tul van lihegve Ronaldinho tavaly jo volt mert volt mogotte Davids ha hibazott kijavitotta iden egy [auto_cenzúra] szerencsere Deco es Eto`o jo formaban vannak nem Roninak koszonheto a idei sikerek csak nevet allandoan a cserepadra vele vagy 100ME ealdni a Chelseanek es vegyuk meg 20M Van der Vaart vagy barki mast ha nem jatszik jol akkor irany a cserepad vagy eladni