Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
szajko
Director del Fútbol

2011.09.10. 10:49:24

supra cipőt szeretnék vásárolni,de nem igazán tudom melyiket vegyem... ezt vagy ezt? szerintetek? :roll: a 2. talán szürkébe jobb,de amiatt,hogy
tépőzáras,nem tudom...
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.09. 17:52:17

"Az átlagos reakcióidőd: 319.7 ezredmásodperc. Ez 45 százalékkal jobb, mint az átlag (92924 felhasználó eredménye alapján)! Gratulálunk!
"
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.09.09. 17:26:26

http://www.napilajk.eu/reflex.php?p=start
nekem: 0.358
nektek? :)
Ez 28 százalékkal jobb, mint az átlag (92902 felhasználó eredménye alapján)! Gratulálunk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.09.09. 17:57:24-kor.
sjay
Entrenador del Barça

2011.09.09. 16:59:16

Srácok, innen nyomon követi valaki a Baaadmovies blogot?:D ( http://www.baaadmovies.blog.hu )
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.09.09. 16:54:21

Capon írta:Meglepően korrektek voltak a Saturnban.
6-án vettem egy led tv-t másnap szállították is (3-4000 ért), de tegnap este elment a képe csak hang volt. Ma visszavittem kicserélték és mondtam, hogy el szeretném vinni nem akarok holnapig várni a szállítással mert nem leszek otthon. Pénztárnál meglepve látom, hogy vissza adják a szállítási költséget.
Már jól kezdődött a napom... megy a ma esti piapénzhez :D
Nekünk is lett odahaza egy szép, 116 centis képátlójú Samsung LCD-televíziónk!
Csodaszép rajta minden, a meccseink is szépek lesznek, de az éjszakai NFL-nyitány lenyűgözően szép volt!
Ajánlom nektek, hogy ilyen tévékhez legalább UPC Direct-minőségű műholdas előfizetésetek legyen, mert a direkt digitális műholdjellel csodákra lesznek ezek a kütyük képesek!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Capon
Llegenda del Barça

2011.09.09. 13:25:17

Meglepően korrektek voltak a Saturnban.
6-án vettem egy led tv-t másnap szállították is (3-4000 ért), de tegnap este elment a képe csak hang volt. Ma visszavittem kicserélték és mondtam, hogy el szeretném vinni nem akarok holnapig várni a szállítással mert nem leszek otthon. Pénztárnál meglepve látom, hogy vissza adják a szállítási költséget.
Már jól kezdődött a napom... megy a ma esti piapénzhez :D
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Deus
Boixos Nois

2011.09.09. 12:48:55

Na megérkezett az új horgászbotom 8)

Shimano Aerocast Spin 300m 10-30g

Pöpec kis bot 8)
KépKép
sjd
Llegenda del Barça

2011.09.08. 22:13:14

Bob_Marley írta:Én ezt annyira nem éreztem!Sőt voltak olyan esték amik "kapufa volt"!Meg volt olyan írás ami érzelmesre sikeredett!
"Néhol az akcióink nem mindig sugallják azt, hogy pénzéhes csajokra megyünk rá, de sajna ezt minden esetben a helyzet dönti el. Ha a helyzet úgy kívánja akkor pedig Gáborral lépni fogunk. Mégse szivacs van a tökeink helyén."

Ebből én azt olvasom ki, hogy itt nem maga a "társadalmi kísérlet" a lényeg, ha lehet egy jót dugni anélkül is

Érzelmes poszt alatt nem tudom, hogy mire gondoltál, de pl. Gábor házibulis sztorija egyáltalán nem illett az egész oldal profiljához, tipikusan az az eset, hogy azt akarta megmutatni, hogy milyen jófej stb.

Aztán meg az értékelésben: "A dologhoz hozzáfűzném, hogy bár kicsit eltér a dolog a blog eredeti koncepciójától, nyitott szemmel járunk a világban és ha pénz nélkül is tudunk csajozni azt is le fogjuk írni"

Ezzel a mondattal kb. minden különlegességét elvesztette az egész, pénz nélkül csajozni én is el tudok menni (legfeljebb nem jön össze), ennyi erővel írhatna mindenki blogot arról, hogy kit, hányszor és hol...

szerk.: na, elolvastam a 3 nappal ezelőtti posztot, sztem messze ez volt a legjobb, tényleg köze volt az egész blog céljához, de ugyanakkor nagyon szomorú, ami benne van
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.08. 21:15:08

sjd írta: Eleinte én is annak éreztem, de valahogy nekem elmaradt a nagy okosság, eleve kb. egy axiómát akart bizonyítani, a vége viszont már inkább arra futott ki számomra, hogy a srác azzal dicsekedett, hogy mennyi csajt meg tudott b@szni az 1.6 milliójából.
Én ezt annyira nem éreztem!Sőt voltak olyan esték amik "kapufa volt"!Meg volt olyan írás ami érzelmesre sikeredett!
Ettől függetlenül biztos volt egy ilyen mutassuk meg érzés is a srácokban!De pl a kedvencem, mikor azt hiszem bolgár vagy lengyel táncoscsajokat szedtek össze medencés partyzni, s rossz volt a szex!Na ott tényleg kicsit olyan írás volt, hogy temérdek jó csajjal ki mennyit dönt meg, de a vége 1-1 lett!
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.09.08. 20:58:38

Bob_Marley írta:Még régebben talán visca el barca linkelte a penzertmindent.blog.hu -t!
Lassan vége a srácoknak, de tanulságos kis blog (volt)!
Eleinte én is annak éreztem, de valahogy nekem elmaradt a nagy okosság, eleve kb. egy axiómát akart bizonyítani, a vége viszont már inkább arra futott ki számomra, hogy a srác azzal dicsekedett, hogy mennyi csajt meg tudott b@szni az 1.6 milliójából.
kudu
Entrenador del Barça

2011.09.08. 20:18:10

http://youropenbook.org/

Aki gondolja, kipróbálhatja. Beírtam a keresőbe szavakat, amelyet egyik ismerősöm tett közzé az üzenőfalom, és láss csodát, kidobta, sok másikkal egyetemben. Úgy, hogy együtt védettük le az üzenőfalat, hogy csak az ismerősök láthassák. Ennyit a fészbúk adatvédelméről.

Mellesleg igaz, nem működik minden posztra, ahogy néztem, de ha tízből egyet is kidob, már szerintem az is sok... :evil:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
peccerta
Jugador del Barça

2011.09.07. 14:48:49

Fecooo írta:hidd el, h nincs szükség ügyvédcsoportokra... ;)

BÁRKIBŐL LEHET "kreatív könyvelő" :)

mondok egy példát:

tegyük fel, h veszel egy autót 10 millióért, az értékcsökkenési leírást (amortizáció, mellyel leírhatod költségként az értékét) úgy határozod meg, h minden évben 10%-át írod le...

ez ugye így minden évre 1 milliós "kiadást" jelent...
de ha te úgy döntesz, h megváltoztatod a leírás módját, akkor a maradék értékkel tudsz "játszani"

leírod egy összegben, ekkor nem 1 millió a költséged, hanem sokkal több és így tovább... (persze ez le van egyszerűsítve, ennél bonyolultabb a szitu :) )

a bevételekkel és kiadásokkal nagyon "könnyű" játszani, ha ismered a számvitel szabályrendszerét. elég egyetlen tollvonás és már veszteséges a nyereséges céged... ;)
ezt miért csinálják sokan? mert egy veszteséges cégnek kevesebb az adófizetési kötelezettsége! (persze ez folyamatosan változik, még nem tartok ott, h naprakész legyek a törvényeket tekintve...)
pontosan ezért "értékes munkaerő" egy minden hájjal megkent könyvelő... ;)

ha vki ismeri a kiskapukat, kis túlzással bármilyen eredményt ki lehet hozni a cég működésére...
Ebben tökéletesen igazad is van,de akkor azt is tudnod kell hogy egy nagyvállalatnál nem a mezei Kati néni könyvelő fogja ezeket megoldani.Erre kell az ügyvédi csoport akik teljesen más (vizeken )eveznek és nem a könyveléseket fogják buherálni.

Természetesen nem a kisvállalkozásokról beszélünk évi 1 milliós nyereséggel.

Ahol euró milliókkal játszanak ott nem lehet elkönyvelgetni óriási tételeket,itt jön képbe amiről én beszéltem.

Pontosabban:
El lehet könyvelgetni bizonyos tételeket lehet csalni stb,de egy okos ügyvéd mindezt megteszi neked teljesen legális úton,az már más kérdés ,hol itt az etika,de nem hinném hogy problematikát jelentene ez nekik.

Mindez akkor érdekes mikor egy többezres tulajdonosi körtől veszik el a nyereséget és mondjuk átmentik egy 10 fős brancs vagyonához.

Éppenséggel lehetne a Barcelonával eljátszani, persze csak gondolatban és soha ne történjen ilyen.

Fokozhatnánk a végtelenségig,ehhez én már édes kevés vagyok.:)
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.07. 14:41:22

hidd el, h nincs szükség ügyvédcsoportokra... ;)

BÁRKIBŐL LEHET "kreatív könyvelő" :)

mondok egy példát:

tegyük fel, h veszel egy autót 10 millióért, az értékcsökkenési leírást (amortizáció, mellyel leírhatod költségként az értékét) úgy határozod meg, h minden évben 10%-át írod le...

ez ugye így minden évre 1 milliós "kiadást" jelent...
de ha te úgy döntesz, h megváltoztatod a leírás módját, akkor a maradék értékkel tudsz "játszani"

leírod egy összegben, ekkor nem 1 millió a költséged, hanem sokkal több és így tovább... (persze ez le van egyszerűsítve, ennél bonyolultabb a szitu :) )

a bevételekkel és kiadásokkal nagyon "könnyű" játszani, ha ismered a számvitel szabályrendszerét. elég egyetlen tollvonás és már veszteséges a nyereséges céged... ;)
ezt miért csinálják sokan? mert egy veszteséges cégnek kevesebb az adófizetési kötelezettsége! (persze ez folyamatosan változik, még nem tartok ott, h naprakész legyek a törvényeket tekintve...)
pontosan ezért "értékes munkaerő" egy minden hájjal megkent könyvelő... ;) (mert ugye az államnak sem tetszik, h sok a kiskapu, ezért változtatják a törvényeket szinte állandóan és egy JÓ könyvelőnek ezeket folyamatosan követnie kell...)

ha vki ismeri a kiskapukat, kis túlzással bármilyen eredményt ki lehet hozni a cég működésére...
peccerta
Jugador del Barça

2011.09.07. 14:32:34

Fecooo írta:peccertának...

a "van rálátásom a könyvelésekre" és a kreatív könyvelési készség közel sem ugyanaz, a számviteli tudásom természetesen még hiányos, de azt tudom, h mondjuk egy 20 milliós tétellel (EURÓBAN!) is milyen "gyönyörű" dolgokat lehet véghezvinni...

egyébként felesleges megsértődnöd, ugyanis te hülyéztél le engem, én csak bebizonyítottam, h tévedsz...

Nem sértődtem meg és arra sem emlékszem hogy hülyéztem volna!

Amiről te beszélsz azt nem elkönyveléseknek hívják és nem a mezei könyvelő nénike fogja végrehajtani.

Lehet vagyont kimenteni,lehet csődbe vinni bármit,lehet csalni,lopni,hazudni,de mindezt komoly ügyvédi csoportok végzik és nem a mezei könyvelő.
Kb erre szerettem volna rávilágítani.

Ha megbántottalak:elnézésed kérem,nem állt szándékomban.
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.07. 13:59:56

peccertának...

a "van rálátásom a könyvelésekre" és a kreatív könyvelési készség közel sem ugyanaz, a számviteli tudásom természetesen még hiányos, de azt tudom, h mondjuk egy 20 milliós tétellel (EURÓBAN!) is milyen "gyönyörű" dolgokat lehet véghezvinni...

egyébként felesleges megsértődnöd, ugyanis te hülyéztél le engem, én csak bebizonyítottam, h tévedsz...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.09.07. 10:16:39

tomabence írta:Srácok, az " Ens hi deixem la Pell " mondat mit jelent?? ( spanyol vagy katalán - nemtudom ) Elég sok képet láttam már, amikor barcás játékos karjára, vagy vállála ez van "rátetoválva " ( képen, photoshop vagy ez valami reklám, nemtudom ) Megtetszett és amúgyis szerettem volna már egy barcás tetoválást, hátha valami hasonló mondat mint a Més que en club :) ( képeket a tattoo-ról google-ben találtok ha beírják ezt a mondatot )
:arrow: "Ott hagyjuk a bőrünket" (katalán kifejezés, kb. = "mindent beleadunk")
tomabence
Jugador d'estrella

2011.09.07. 07:06:06

Srácok, az " Ens hi deixem la Pell " mondat mit jelent?? ( spanyol vagy katalán - nemtudom ) Elég sok képet láttam már, amikor barcás játékos karjára, vagy vállála ez van "rátetoválva " ( képen, photoshop vagy ez valami reklám, nemtudom ) Megtetszett és amúgyis szerettem volna már egy barcás tetoválást, hátha valami hasonló mondat mint a Més que en club :) ( képeket a tattoo-ról google-ben találtok ha beírják ezt a mondatot )
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.09.06. 19:54:57

>> Faja USA pólók $10/db áron. << Az akció holnap 17 óráig tart. ;)
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.06. 16:10:30

Ozsi Te a fejembe látsz, olvasod a gondolataimat. 8) :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.06. 16:07:25

kanty írta:
Az én nagyapám azt mondja:
" A fékbe s a nőbe sose bízz" :)

Persze szerencsére vannak normálisak is, mi lenne velünk ha nem lennének. :lol:
:wink:
persze,hogy vannak normálisak, pl:

Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.06. 16:02:45

Bob_Marley írta: kanty:
Erre nagyfaterom sok hatalmas beszólása közül az egyik eszembe jut miszerint!
"Fiam, minden nő kumma kivéve anyádat"

Szerk: utálok általánosítani, s azért vannak még normálisak is :wink:
Az én nagyapám azt mondja:
" A fékbe s a nőbe sose bízz" :)

Persze szerencsére vannak normálisak is, mi lenne velünk ha nem lennének. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.06. 15:58:09

ozsimiki írta:Azért ha nem lett volna ott az a gyűrű, a szomorúságod -amit ez az elkeserítő pénzéhes ribanc style okozott- tudták volna enyhíteni valamelyest :lol:
Az ördög sohasem alszik de azért na :lol:

kanty:
Erre nagyfaterom sok hatalmas beszólása közül az egyik eszembe jut miszerint!
"Fiam, minden nő kumma kivéve anyádat"

Szerk: utálok általánosítani, s azért vannak még normálisak is :wink:
Mindenestre megdöbbentő, hogy pár ingyen piáért, meg szolibérletért mindent megtesznek!
Ritkán járok szórakozóhelyekre, de körbenézve is minden második nő minimum a CKM-ből lépett ki
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.06. 15:55:54

[quote="Bob_Marley"][/quote]

Nagyon nem szeretek általánosítani, de sajnos ez manapság eléggé gyakori. Senkit sem akarok megsérteni, de a mai fiatal nők/lányok igen nagy százalékának csak a pénz számít. Lehet 1 szemed 4 füled és 2 fogad és a hátszőrődből lehet a frufrud, ha van elég pénzed, akkor te vagy a legnagyobb király. Az én szememben az ilyen személyek semmivel sem többek, mint az utolsó k*rva.
PCsabi
aka Game90

2011.09.06. 15:49:52

Stohl András 10 hónap letöltendőt kapott, leghamarabb 5 hónap után szabadulhat:
http://velvet.hu/celeb/2011/09/06/stohl_masodfok/?p=0

Te is gáz vagy részegen?
Bob_Marley írta:Még régebben talán visca el barca linkelte a penzertmindent.blog.hu -t!
Lassan vége a srácoknak, de tanulságos kis blog (volt)!
Az mennyire jó blog volt :)

Mostani lányokon meg már meg sem lepődök, ha 10ből 3 normális...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.09.06. 15:59:46-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.06. 15:49:17

Azért ha nem lett volna ott az a gyűrű, a szomorúságod -amit ez az elkeserítő pénzéhes ribanc style okozott- tudták volna enyhíteni valamelyest :lol:
Kép
Válasz küldése