Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekünk is lett odahaza egy szép, 116 centis képátlójú Samsung LCD-televíziónk!Capon írta:Meglepően korrektek voltak a Saturnban.
6-án vettem egy led tv-t másnap szállították is (3-4000 ért), de tegnap este elment a képe csak hang volt. Ma visszavittem kicserélték és mondtam, hogy el szeretném vinni nem akarok holnapig várni a szállítással mert nem leszek otthon. Pénztárnál meglepve látom, hogy vissza adják a szállítási költséget.
Már jól kezdődött a napom... megy a ma esti piapénzhez
"Néhol az akcióink nem mindig sugallják azt, hogy pénzéhes csajokra megyünk rá, de sajna ezt minden esetben a helyzet dönti el. Ha a helyzet úgy kívánja akkor pedig Gáborral lépni fogunk. Mégse szivacs van a tökeink helyén."Bob_Marley írta:Én ezt annyira nem éreztem!Sőt voltak olyan esték amik "kapufa volt"!Meg volt olyan írás ami érzelmesre sikeredett!
Én ezt annyira nem éreztem!Sőt voltak olyan esték amik "kapufa volt"!Meg volt olyan írás ami érzelmesre sikeredett!sjd írta: Eleinte én is annak éreztem, de valahogy nekem elmaradt a nagy okosság, eleve kb. egy axiómát akart bizonyítani, a vége viszont már inkább arra futott ki számomra, hogy a srác azzal dicsekedett, hogy mennyi csajt meg tudott b@szni az 1.6 milliójából.
Eleinte én is annak éreztem, de valahogy nekem elmaradt a nagy okosság, eleve kb. egy axiómát akart bizonyítani, a vége viszont már inkább arra futott ki számomra, hogy a srác azzal dicsekedett, hogy mennyi csajt meg tudott b@szni az 1.6 milliójából.Bob_Marley írta:Még régebben talán visca el barca linkelte a penzertmindent.blog.hu -t!
Lassan vége a srácoknak, de tanulságos kis blog (volt)!
Ebben tökéletesen igazad is van,de akkor azt is tudnod kell hogy egy nagyvállalatnál nem a mezei Kati néni könyvelő fogja ezeket megoldani.Erre kell az ügyvédi csoport akik teljesen más (vizeken )eveznek és nem a könyveléseket fogják buherálni.Fecooo írta:hidd el, h nincs szükség ügyvédcsoportokra...
BÁRKIBŐL LEHET "kreatív könyvelő"
mondok egy példát:
tegyük fel, h veszel egy autót 10 millióért, az értékcsökkenési leírást (amortizáció, mellyel leírhatod költségként az értékét) úgy határozod meg, h minden évben 10%-át írod le...
ez ugye így minden évre 1 milliós "kiadást" jelent...
de ha te úgy döntesz, h megváltoztatod a leírás módját, akkor a maradék értékkel tudsz "játszani"
leírod egy összegben, ekkor nem 1 millió a költséged, hanem sokkal több és így tovább... (persze ez le van egyszerűsítve, ennél bonyolultabb a szitu)
a bevételekkel és kiadásokkal nagyon "könnyű" játszani, ha ismered a számvitel szabályrendszerét. elég egyetlen tollvonás és már veszteséges a nyereséges céged...![]()
ezt miért csinálják sokan? mert egy veszteséges cégnek kevesebb az adófizetési kötelezettsége! (persze ez folyamatosan változik, még nem tartok ott, h naprakész legyek a törvényeket tekintve...)
pontosan ezért "értékes munkaerő" egy minden hájjal megkent könyvelő...
ha vki ismeri a kiskapukat, kis túlzással bármilyen eredményt ki lehet hozni a cég működésére...
Fecooo írta:peccertának...
a "van rálátásom a könyvelésekre" és a kreatív könyvelési készség közel sem ugyanaz, a számviteli tudásom természetesen még hiányos, de azt tudom, h mondjuk egy 20 milliós tétellel (EURÓBAN!) is milyen "gyönyörű" dolgokat lehet véghezvinni...
egyébként felesleges megsértődnöd, ugyanis te hülyéztél le engem, én csak bebizonyítottam, h tévedsz...
tomabence írta:Srácok, az " Ens hi deixem la Pell " mondat mit jelent?? ( spanyol vagy katalán - nemtudom ) Elég sok képet láttam már, amikor barcás játékos karjára, vagy vállála ez van "rátetoválva " ( képen, photoshop vagy ez valami reklám, nemtudom ) Megtetszett és amúgyis szerettem volna már egy barcás tetoválást, hátha valami hasonló mondat mint a Més que en club( képeket a tattoo-ról google-ben találtok ha beírják ezt a mondatot )
persze,hogy vannak normálisak, pl:kanty írta:
Az én nagyapám azt mondja:
" A fékbe s a nőbe sose bízz"![]()
Persze szerencsére vannak normálisak is, mi lenne velünk ha nem lennének.
Az én nagyapám azt mondja:Bob_Marley írta: kanty:
Erre nagyfaterom sok hatalmas beszólása közül az egyik eszembe jut miszerint!
"Fiam, minden nő kumma kivéve anyádat"
Szerk: utálok általánosítani, s azért vannak még normálisak is
Az ördög sohasem alszik de azért naozsimiki írta:Azért ha nem lett volna ott az a gyűrű, a szomorúságod -amit ez az elkeserítő pénzéhes ribanc style okozott- tudták volna enyhíteni valamelyest
Az mennyire jó blog voltBob_Marley írta:Még régebben talán visca el barca linkelte a penzertmindent.blog.hu -t!
Lassan vége a srácoknak, de tanulságos kis blog (volt)!