Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért menjen kett? mert Saviola mellé Henry is jöhet de nem muszál 2-nek jönni és igen menjen 2 mert ha nem vetted volna észre Ezqu és Maxi jó formán még nem is játszottak és amikor játszottak az sem azért volt mert szükség volt rájuk hanem mert Frank úgy döntött hogy ne csak a padot koptassák.Enrique írta:1 jön, kett? megy.. Ez valóban okos döntés lenne. Eto'o maradhat azért?laci18 írta:Én Ezqura és Maxira.![]()
Meg Larsson maradjon nem?, az ? 35 évével.. Szerencsére ez nem fog bekövetkezni.
Egy-két újságíró unatkozik csak...Rapika írta:Nemzetisport írta:A téli átigazolási id?szak közeledtével s?r?södnek a pletykák a nagycsapatok körül, a Barcelonát, például, hírbe hozták Frank Lamparddal (Chelsea), a Real Madrid háza táján pedig a Bayernt er?sít? Michael Ballack nevét emlegetik egyre többször.Ilyet még nem hallottam...
Nemzetisport írta:A téli átigazolási id?szak közeledtével s?r?södnek a pletykák a nagycsapatok körül, a Barcelonát, például, hírbe hozták Frank Lamparddal (Chelsea), a Real Madrid háza táján pedig a Bayernt er?sít? Michael Ballack nevét emlegetik egyre többször.
1 jön, kett? megy.. Ez valóban okos döntés lenne. Eto'o maradhat azért?laci18 írta:Én Ezqura és Maxira.
Hát már annyira jók vagyunk h ez a hendikep.Barcaboy!!! írta:Nah azé mondom...Mert aszittem csak én vagyok ilyen hülye hogy 10et látok...Azé legyen meg a 11 játékos...Nemjó emberhátrányból indulni...Drigo írta:Télleg nem is figyeltem erre csak ránéztem aztán annyi jól kiszúrtad
![]()
Nah azé mondom...Mert aszittem csak én vagyok ilyen hülye hogy 10et látok...Azé legyen meg a 11 játékos...Nemjó emberhátrányból indulni...Drigo írta:Télleg nem is figyeltem erre csak ránéztem aztán annyi jól kiszúrtad
Lehet hogy én vagyok vak,de ez nemcsak 10 játékos?Deco01 írta:Én igy képzelem el a Barcat:
----------------------------Valdes------------------------------
- D.Alves------Puyol----------------Marquez----F.Aurélio---
vs.
Sagnol
-----------------------------Xavi-------------------------------
------V.Bommel-----------Deco--------Ronaldinho----------
-----------------------------Eto'o-------------------------------
Ezen több helyen is változtatnék. Itt az én elképzelésem:Deco01 írta:Én igy képzelem el a Barcat:
----------------------------Valdes------------------------------
- D.Alves------Puyol----------------Marquez----F.Aurélio---
vs.
Sagnol
-----------------------------Xavi-------------------------------
------V.Bommel-----------Deco--------Ronaldinho----------
-----------------------------Eto'o-------------------------------