Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hmm.... 4-3-3 jó alaposan megkavarvaEl fanático írta:Hivatalos kezdőnk:
Valdés, Alves, Fontàs, Adriano, Busquets, Keita, Xavi, Thiago, Fàbregas, Pedro y Alexis
El mundo-ról!

arra elég az utolsó 30 perc,amikor már 3 az előny. mivel keita kezdő,így 1 cserével amúgy is több vanBarcaman1993 írta: A Sport ilyen várható kezdőt ír: Valdes-Alves, Mascherano, Sergio, Abidal-Cesc, Keita, Iniesta-Alexis, Messi, Pedro
Hát ez se lenne rossz, de Puyolt játékba kéne hozni
Én youtube-on már sokszor megnéztem az összefoglalót és ott Marquezt vkp-nak írja.Barcaforever írta:Víctor Valdés – Oleguer, Puyol, Thuram, Márquez (Gudjohnsen, 81.), Deco (Belletti, 71.), Xavi, Iniesta, Messi, Ronaldinho, Eto’o (Sylvinho, 46.).
4-3-3nak indult de mivel Oleguert kiállították a 45. percben nevezhetnénk 3-3-3, de miután bejött Sylvinho inkáb 4-3-2, szóval nem vállalta be senki az elmúlt 10 évben
Víctor Valdés – Oleguer, Puyol, Thuram, Márquez (Gudjohnsen, 81.), Deco (Belletti, 71.), Xavi, Iniesta, Messi, Ronaldinho, Eto’o (Sylvinho, 46.).Barcaman1993 írta:1 csapat ezt már bevállalta az elmúlt 10 évben. Az pedig a Barcelona volt. A 2006-2007-es idény tavaszi Klasszikusán 3-4-3-ban álltunk fel.socio66 írta: felálltunk egy villarreal ellen három támadóval,három támadó középpályással és három védővel,akik közül egyetlenegy volt csak hivatásos bekk.
ez nagyon durva,szerintem nincs csapat az utóbbi tíz évben aki ezt bevállalta volna.