Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
holnap fog kiderülni, ha a legsúlyosabb sejtések beigazolódnak, akkor akár 8 hét is lehet...albicelesteX írta:Alexis mennyire súlyos?A többi nem érdekel!
Tavaly és tavalyelőtt ugyanezek a hibák fordultak elő. Sohasem fognak tanulni belőle.MessiFan írta:Nem láttam a meccset, de örülök hogy elrontották a fiúk. Még az elején belefér, és tanulni kell a hibákból. Én úgy gondolom, hogy attól a világ legjobbja egy csapat, ha végig uralják a meccset és minden támadásuk eredményes stb. Most ezek szerint nem sikerült értékesíteni a helyzeteket.
Nem kell senkit sem szidni semmiért. Ilyen a futball. Emberek játsszák.
Vamos!
De nekünk minden évben kell egy ilyen???Az Arsenal ellen ezt 2-szer játszottuk el,régebben szívtunk így a Betis ellen is,most a Sociedad ellen...nekem ez kezd kicsit sok lenni.Amúgy meg mi értelme ennek az egésznek?Nem csinálnak semmit a 20. perc után,mert 2:0,de azt nemvágoom,hogy ezt hogyan bírják?Én személy szerint nem bírnám a maradék 70 percet végig alibizni...xbalix írta:Orulok h most jott ez a kis pofon.Fel kell ebredni, majd raebrednek h nem szabad lazitani. Jokor jott!
ozsimiki írta:Hát ez fájt, ha végig szenvedve játszunk,és úgy lesz x, akkor is, de így meg pláne.
Egy valamiben jár előttünk a Real, abban,hogy a sebzett ellenfelet ők kivéreztetik,és "megölik", ha olyan formában vannak. Mi most (és még párszor) nem ezt tettük, szétszedtük a Sociedadot az első negyed órában,és leültünk sajnos. Persze így is be kellett volna húzni, hiszen nem egy súlycsoport a két csapat. De jöttek az egyéni hibák,és nem fért bele...