Bajnoki Mérkőzések 05/06
ezt a meccset meg kell nyerni.
egyszerűen jobbak vagyunk, ez látszik, csak jobban ki kéne használni a hejzeteinket
egyszerűen jobbak vagyunk, ez látszik, csak jobban ki kéne használni a hejzeteinket
-
- Director del Fútbol
Szerencsére az enyém sem problémázott. Én a madridista öcsémmel nézem
. Jó a csapat!

- visca el barca
- Presidente del Barça
sajna ma nem láthatom kedvenceim - remelhetoleg - csodaltaos produkciojat, mivel egy kötelezö partin van megjelenésem
(nem baj, biztos lesz tv vhol
)
mindenféleképpen el kell verni a madridot!
VISCA EL BARCA!

(nem baj, biztos lesz tv vhol

mindenféleképpen el kell verni a madridot!
VISCA EL BARCA!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Amugy nagyon szeretnem h motta kezdjen... mivel a Getafe ellen nagyon nagyot mutatott, es persze messi... remelem h a 75 percbe be all Giuly es hajt 1 golra 

Tiziano Crudeli fan 

- Subinho
- Director del Fútbol
A Madridistán írták:
Angol lapértesülések szerint tulajdonképpen biztosra vehető, hogy az Arsenal angol válogatott játékosa, Ashley Cole a nyáron a Real Madrid csapatába szerződik. A "The Sunday Mirror" értesülései szerint, az Arsenal hajlandó megválni a remek játékostól, s cserébe csupán 12 millió eurót kér, ami azért is figyelemre méltó, ugyanis mint tudjuk a királyi gárda idén 27 millió eurót fizetett Sergio Ramosért, míg tavaly nem kevesebb mint 22 millió euróért szerződtette a sokáig sérüléssel bajlódó Jonathan Woodgate-et. Ehhez képest Cole valósággal olcsónak is tekinthető...
Angol lapértesülések szerint tulajdonképpen biztosra vehető, hogy az Arsenal angol válogatott játékosa, Ashley Cole a nyáron a Real Madrid csapatába szerződik. A "The Sunday Mirror" értesülései szerint, az Arsenal hajlandó megválni a remek játékostól, s cserébe csupán 12 millió eurót kér, ami azért is figyelemre méltó, ugyanis mint tudjuk a királyi gárda idén 27 millió eurót fizetett Sergio Ramosért, míg tavaly nem kevesebb mint 22 millió euróért szerződtette a sokáig sérüléssel bajlódó Jonathan Woodgate-et. Ehhez képest Cole valósággal olcsónak is tekinthető...
- Subinho
- Director del Fútbol
semmiképp sem nézheti a barca, hogy a real megvegye juninhot és cicinhot. igaz, kész a középpályánk, de ha jönne juninho, akkor marquez hátra menne a védelembe, xavi középen játszana és bommel maradna a padon (ameddig elviseli) és juninho-deco szervezne!!! hát asszem a világ legerősebb középpályája lenne!!! talán a juve-milan középpálya lenne hasonló...
Remelem Messi kezd a Madrid ellen 

GO BARCA !!!!
HARD TECHNO POWA !!!
HARD TECHNO POWA !!!
-
- Llegenda del Barça
OFF:
a középpályánk sztem kész van!
viszont a két szélre jöhetne Alves és A.Cole(
)!
DE: azt nem nézheti ölbe tett kézzel a Barca, hogy margó elvigye a Juninho, Cicinho, Ricardinho, A.Cole négyest!(ha igaz)
a Barcának a védelmbe kell két ember és akkor 100%-os lesz a csapat!!!
viszont, ha ezt a négy embert megvennék, akkor azt lehetne mondani, h 2 év alatt a TELJES(!) kezdő 11-et kicseréli a real.
a középpályánk sztem kész van!
viszont a két szélre jöhetne Alves és A.Cole(

DE: azt nem nézheti ölbe tett kézzel a Barca, hogy margó elvigye a Juninho, Cicinho, Ricardinho, A.Cole négyest!(ha igaz)
a Barcának a védelmbe kell két ember és akkor 100%-os lesz a csapat!!!
viszont, ha ezt a négy embert megvennék, akkor azt lehetne mondani, h 2 év alatt a TELJES(!) kezdő 11-et kicseréli a real.
- Subinho
- Director del Fútbol
gyerekek, láttátok, a brazil-emirátusok 8-0 meccset??? roni nem játszott sokat, de juninho nagyon király volt! állítólag a real meg akarja venni (mivel ronaldo eus lett így mehetne is). Mióta mondom, ezt a srácot meg kéne venni!!! 2 gól, 3 gólpassz és remek játék!!! Isten király középpályánk lenne. Akár bommel, akár deco helyett, de jönnie kell!!!!!!!! elviszi a margit előlünk cicinhoval együtt!!! ő is nagyon jól játszott, gólt is lőtt!!! legyen már szemünk és eszünk!!!!!!!
-
- Entrenador del Barça
Nemsoká megint itt van az a meccs amit minden real és Barca szurkoló egész évben vár!!!!!!Remélem jó eredményt érünk el!!! FORCA BARCA,már nagyon várom
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
pénteken ment még Eto'o és Marquez is.
Edmilson meg Ronaldinho pedig jönnek haza hétfőn talán
Edmilson meg Ronaldinho pedig jönnek haza hétfőn talán
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Director del Fútbol
Csak azért????Vito írta:Rafa pedig a védelemben fog szerepelni, mert ott nincs más.
-
- Director del Fútbol
Ha szombaton lesz, akkor szerintem a Sport1 adja. A vasárnapi spanyol meccseket szokta a Sport2 közvetíteni.Nóbi írta:sasi1 írta:NA !
Akkor 2 hét mulva szombat este 20 óra !
Nem kis meccs lesz..........
és remélem nem a sport2 adja...
-
- Llegenda del Barça
szerintem Edmilson nem fér be a Barcába!!!mrmonster írta: De szerintem Edmilson v. Marquez lesz ott a Real ellen a vkp-ban.
láttam az Eurosporton a Pana elleni meccset csüt. éjjel!
-hááát?! ami helyzete volt a Panának, annak nagy részét Edmilsonnak köszönheti(gyertyákat rúgott(!), labdát eladott,
rosszul helyezkedett...)!
TRAGÉDIA volt! -szal én vele már nem számolok sehol!
Rafa pedig a védelemben fog szerepelni, mert ott nincs más.
a többi ok!
tehát Xavi helye tuti, aki támad és szűr is!
egy klasszikus vkp. is kell : az pedig Motta
a maradék egy helyre pedig: Deco, Ini, Bommel
sztem tuti Bomi kezd...

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Miért kövezne meg bárki is? Mintha Deco olyan szent és sérthetetlen lenne. Szerintem nincs helye a csapatban.Vito írta:Motta maradjon szűrőnek, Xavi helye tuti, a maradék helyért pedig küzdjön a Bommel, Deco, Ini trió!
kövezzetek meg, de én jelenleg közülük Iniesta tartanám a legjobbnak!
Szerintem Xavi-nak jó az az előszűrő poszt, régebben úgyis Guardiola-utódnak titulálták. És akkor a 3 ominózus emberből 2 is bekerülhet. De szerintem Edmilson v. Marquez lesz ott a Real ellen a vkp-ban.
Előre a TITOlusokért!