Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak a 9/11hez szeretnék hozzászólni. Most nem azért,de te hogy jössz ahhoz,hogy szánalmasnak nevezd azt,hogy a másik mást gondol pl. erről a témáról? Úgy mondod,mintha te valamivel is többet tudnál az egészről.MichaaBee írta:Najó, ez már kritikán aluli... Ide süllyedt az ország. Nem fogok itt hosszasan ecsetelni semmit, elég ha annyit írok, hogy maximálisan igazat adok Bob_Marley fórumozó társamnak. Szégyen, hogy ilyen cikkeket el lehet adni (mindkettőről ez a véleményem, főleg a másodikról) és az, hogy vannak olyan emberek, akik ezt elhiszik és ráadásul támogatják is, az meg egyenesen szánalmas. Nem fogom most kifejteni a vélemény azokról, akik az ilyet elhiszik/támogatják...
Szerintem mielőtt a következő három hozzászóláson keresztül eljutunk oda,soadroli írta: A másik témához meg: De mi ez a HATMILLIÓ??????????
Úristen! És elpárologtak utána, vagy mi a franc?
Az a baj Bob, hogy bár tragédia és nem emberileg kell vitatni ( mondjuk abban egyetértek, hogy tettek érte, hogy sokan ne szeressék őket,de ettől még nem lehet senkit sem meggyilkolni...), de egyesek ebből bizniszt csinálnak, már majd 70 éve folyamatosan, másrészt pedig nem hagyják a történészeket kutatni. Ugyanis bár emberileg mindegy., hogy 300 ezer vagy 6 millió ( tragédia így is úgy is), de történetileg nagyon nem. Viszont, ha valaki azt mondja, antiszemita él nélkül, hogy csak 2 millió volt ( ez egy példa), akkor megbélyegzik, kirekesztik, akár börtönbe is zárják. Ez korlátozza a szólásszabadságot, az emberi jogokat, ráadásul igaztalan is. Ez a két momentum, illetve a bántó kettős mérce zavarja csak a józan többséget. Ez szerintem teljes mértékben indokol és jogos.Bob_Marley írta:Na ehhez hozzászólnék, oké első sok az érdekesség, én azt hiszem amit látok!
De a második abszurd sőt felháborító!!!!!
A történelem legsötétebb korszakát próbáljuk mismásolni.....
Rendben valakiu elhiszi, hogy nem így történt szabad ország, csak ne hirdesse, mert ezzel nem 1-2 embert bánt meg......
"39. Mi a különbség, ha hatmillió vagy 300 000 zsidó halt meg a második világháború alatt?
5 700 000."
Ez mi, aki ezt leírta az mélyen magába nézhetne....Sztálin mondott ilyeneket, hogy statisztika.......
Igen sajnos teljesen komoly, nagyon meglepodtem amikor beleptem a suliba es a roman himnuszt hallottam.kanty írta:Ez komoly?!Leomessi14 írta:Egy kerdes Erdelyi(foleg szekelyfoldi) diaktarsaimhoz:
Nalatok is ment ma a roman himnusz az evnyito elott?
Nalunk a Bolyaiban,ami egy teljesen magyar liceum, hangosan szolt a roman himnusz + a magyar zaszlot se szabadott kitenni(eddig mindig kint volt).
Nem igazan ertem mire fel ez a nagy szigorusag....
Bár idén már nem vagyok iskolaköteles, de az elmúlt években ilyen nem volt.
Najó, ez már kritikán aluli... Ide süllyedt az ország. Nem fogok itt hosszasan ecsetelni semmit, elég ha annyit írok, hogy maximálisan igazat adok Bob_Marley fórumozó társamnak. Szégyen, hogy ilyen cikkeket el lehet adni (mindkettőről ez a véleményem, főleg a másodikról) és az, hogy vannak olyan emberek, akik ezt elhiszik és ráadásul támogatják is, az meg egyenesen szánalmas. Nem fogom most kifejteni a vélemény azokról, akik az ilyet elhiszik/támogatják...
Fecooo, te moderátor vagy v ilyesmi? Sztem megvannak az illetékes személyek a kolléga bűnének elbírálásáraFecooo írta:messibingyo írta:A fooldalon a jatekosok statisztikajaval foglalkozo menupontot mert nem frissitik???????????
mert sajt... különben is majd akkor követelőzz, ha betartod a szabályokat... már többször megérett a banán számodra...
Ez komoly?!Leomessi14 írta:Egy kerdes Erdelyi(foleg szekelyfoldi) diaktarsaimhoz:
Nalunk a Bolyaiban,ami egy teljesen magyar liceum, hangosan szolt a roman himnusz + a magyar zaszlot se szabadott kitenni(eddig mindig kint volt).
Szerintem tisztán látszik, hogy 0:56-tól az ott robbantásSanama írta:ha már érdekességek 9/11-ről
http://www.youtube.com/watch?v=8_tf25lx_3o
ki mondta, h nincs?Bob_Marley írta:Ebben egyet értek felesleges erről vitázni!Egyszerűen ezt nem tűrhettem szó nélkül!Mert az a cikk, s az írás módja valami elképesztően felháborít!
És még nincs ma Magyarországon antiszemitizmus....Az emberiség fertője!
Mindegy hagyjuk!
Igen, igen, Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban ment a Román meg az EU himnusz, magyar zászló nem volt.Leomessi14 írta:Egy kerdes Erdelyi(foleg szekelyfoldi) diaktarsaimhoz:
En nem koveteloztem baratom en csak kerdeztem s ha valami nem tetszik akkor bannoljanak de te ne szoljal be Fecoooo koma Ok__???!!!!Fecooo írta:messibingyo írta:A fooldalon a jatekosok statisztikajaval foglalkozo menupontot mert nem frissitik???????????
mert sajt... különben is majd akkor követelőzz, ha betartod a szabályokat... már többször megérett a banán számodra...
messibingyo írta:A fooldalon a jatekosok statisztikajaval foglalkozo menupontot mert nem frissitik???????????
Ellenpéldákat nem lehet szerinted felhozni bármiről is? Bizonyítékokat gyártani könnyű dolog, de szerintem hagyjuk, mert nem vonatkozik ide, és ebben az egyik oldal úgy sem fogja meggyőzni a másik oldalt, innentől kezdve felesleges a vita..Bob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=LBgM4W1Nprg
Valami noname Churchill előadásában!
Köszönöm nincs több kérdésem
Nem azért raktam be, hogy megbántsak valakit, csak úgy érdekességnek szántam.Victor_Valdes írta:Mindenkinek meg van a maga véleménye, teljesen felesleges volt ezt ide berakni soadroli..![]()
Az egészhez annyit, hogy az igazság sokszor fáj, a vélemény alkotás meg szabad dolog, és speciel pont szharok rá, hogy kiket bántok meg a véleményemmel.Főleg, ha azok a világ talán leg..hagyjuk. Nem vántok meg senkit.
Na ehhez hozzászólnék, oké első sok az érdekesség, én azt hiszem amit látok!
Akkor elnézésedet kérem!S.Agüero írta: Benne vagyok!![]()
én nem tartom magam naivnak(ez remélem nem volt naiv), de én hiszek az ilyesmikben. az ilyen misztikus dolgokban meg földönkívüliek stb...