Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A válasz pár tekeréssel lejjebb van:Saviola írta:Fifa 12 demoban hogyan lehet beállítani a billentyűzetkiosztást ?
n0RbI írta:Kezdőrúgás - Barátságos meccs - Térfélválasztó képernyő, itt állj is meg.
A képernyő alsó részén váltakoznak az adott funkciók, majd egyszer csak felbukkan egy 4-es számmal jelölt Vezérlés testre szabása funkció, ő lesz a Te "embered"!
Természetesen egérrel tudsz navigálni.
Aha! Azt hiszem, egy F1et kell nyomni, amikor az arénában vagy, és ott a térfélválasztást kell kiválasztani.ferninho írta: PC-n?
amúgy konzolon volt ez a 11-ben is, ellehet szórakozni az arénában, arra nagyon jó, de meccsen nem az igazi...
max online csapatjátéknál, mert akkor eseménydús a meccs
szajko írta:nálam is minden rendben,sőt már túlságosan is jól véd...ferninho írta:amúgy én még mindig nem tudom mi a baj lehet a kapussal, nálam teljesen jó...
PC-n?Az aréna módban lehet a kapussal is lenni! Azt hiszem ezzel elleszek egy darabig
Nagyon köszi! [auto_cenzúra] működik!n0RbI írta:Kezdőrúgás - Barátságos meccs - Térfélválasztó képernyő, itt állj is meg.neobarca írta:Valaki nem tudja megmondani, hogy a túróba tudom beállítani a hagyományos D:lövés S:passz A:ívelés W:sprint klaviatúrás irányítást?
A képernyő alsó részén váltakoznak az adott funkciók, majd egyszer csak felbukkan egy 4-es számmal jelölt Vezérlés testre szabása funkció, ő lesz a Te "embered"!
Természetesen egérrel tudsz navigálni.
nálam is minden rendben,sőt már túlságosan is jól véd...ferninho írta:amúgy én még mindig nem tudom mi a baj lehet a kapussal, nálam teljesen jó...
hmm...akkor lehet,hogy tévedtem. valahol pedig belőttem.bence-barca írta:Nálam nemdaffy írta: dehogynem,az elején mikor belépsz,kijön egy gamepad és ott lehet változtatni![]()
Csak gombikonok fül van, de ott meg 2 kontrollert ad ki. Billentyűzetet nem tudok.
Nálam nemdaffy írta: dehogynem,az elején mikor belépsz,kijön egy gamepad és ott lehet változtatni
dehogynem,az elején mikor belépsz,kijön egy gamepad és ott lehet változtatnibence-barca írta:Ha demora gondolsz akkor sehogy.neobarca írta:Valaki nem tudja megmondani, hogy a túróba tudom beállítani a hagyományos D:lövés S:passz A:ívelés W:sprint klaviatúrás irányítást?
Kezdőrúgás - Barátságos meccs - Térfélválasztó képernyő, itt állj is meg.neobarca írta:Valaki nem tudja megmondani, hogy a túróba tudom beállítani a hagyományos D:lövés S:passz A:ívelés W:sprint klaviatúrás irányítást?
Ha demora gondolsz akkor sehogy.neobarca írta:Valaki nem tudja megmondani, hogy a túróba tudom beállítani a hagyományos D:lövés S:passz A:ívelés W:sprint klaviatúrás irányítást?
a kapus nehézségi szintjét a teljesben külön lehet állítaniRezi Torres írta: Én is abban bízom hogy csak a demoba ilyen szutyok a kapus!!!
Én is abban bízom hogy csak a demoba ilyen szutyok a kapus!!!ferninho írta:1. demo, ilyen kapus gondok sztem nem leszek és én nem is érzékeltem semmi ilyet, sztem jobbak lettek, sokkal jobbak.
2. most nem jó a PS3, majd írok ,ha megcsináltattam![]()
(van egy régi 60GB-s olvasófej hibás fat PS3-am is, azon játszottam most a demót)
a te felsorolt problémáidból semmit nem érzékeltem amúgy...
a szerelés lett nehezebb, viszont ez egyáltalán nem baj. csak meg kell tanulni normálisan használni.
viszont egy csomó olyan apróságot raktak bele, amitől már majdnem magömlésem lett....jó lett sztem ez.
A 12vel nyomod a szezont?MessiFan írta:Hozzá sem nyúltam. Király... Pedig 10 meccsre voltam a szezon végétől és lett volna pénzem igazolni...
Áááá.. Mind1 azért majd megpróbálom. És ha nem akkor.. Majd 11-ezek.
Köszi a választ.
igen,annak tán annyi is. unokatesóm egyszer állítva boxozott és eldőlt,a dvd onnantól kuka. menet közben nem szabad mozgatniMessiFan írta:Ma nyugisan fifáztam amikor a box nem tudom miért hátra esett (asztalon van), és elkezdte bedarálni a cd-t. Ez mi a franc? ilyen könnyen elmozdul a cd? Mert ha igen és nem indul soha többet a fifa akkor nagyon pipa leszek..
2.- ha nálad a labda minek hívnád a kapust??????? persze, hogy kiindít hátrafelel, mert ilyenkor ki se tudod hívni....
Tényleg jobbnak tűnik, bár hozta azt is, amit előzetesen vártam. Néha teljesen elétszerűtlen animációkat dob be. Ezalatt a pár meccs alatt is volt olyan, hogy befeküdtem az ellenfél elé (elszámított becsúszás), a játékos csak lassan vezette a labdát, hozzá ért az én játékosomhoz és akkorát esett, hogy a lábai az ég felé álltak.5. a fizika teljesen más lett ! új impact engine motor lett, olyanokat ütköznek,esnek a játékosok, hogy csak na....![]()
Jogos, ezt tényleg nem tudtam.arról ne a fifa tegyen már, hogy nem ismered hogy kell ezt csinálni.....
1.- a kapust nagyon sokat fejlesztették, főleg a lábmunkát tekintetébe, mert sokat véd így is.barca99 írta:1.-Kapus: Totál szerencsétlen mozgás, reakciók
2.-Irányítás, passzok: Y-nal hívnád a kapust, ehelyett a védőd megpróbál hátrafelé kiugratni; beívelt labdát sokszor nem lehet elsőre kivágni, _muszáj_ mellre venni, amit könnyen elvesz az ellenfél; a labdát nem képes elengedni, hiába menne az ki, többször mégis beleér feleslegesen (a gép megmenti saját magának, az én játékosommal)
3.-Csapattársak helyezkedése: 2v1-be lehetne a kapusra vezetni, ami ugye egy bepassz-góllal befejeződne, de a gép által irányított csapattárs totál érthetetlen módon sokszor alig hajlandó túllépni a tizenhatos vonalát; a (gép által irányított) csatár sosem próbál meg a védő mögül a labda irányába mozogni - jön a bepassz, de a védő az esetek többségébe könnyen tisztáz
4.-passz külsővel, spiccel (talppal?): totál reménytelen átadások, ezt kapcsolja le a gép legkönnyebben, és hiába nézem vissza, nem értem, hogy ebben a helyzetben miért kellett ezt a megoldást választania a játéknak
5.-fizika: az ellenfél csatára nem egyszer futott már keresztül a kapusom hasán, lábán. Nem jelentkezik sokszor, de annyiszor igen, hogy idegesítő legyen.
arról ne a fifa tegyen már, hogy nem ismered hogy kell ezt csinálni.....a labdát nem képes elengedni, hiába menne az ki, többször mégis beleér feleslegesen (a gép megmenti saját magának, az én játékosommal)