Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sosem volt világklasszis, értsük már meg... Egy rendkívül jól képességű támadó, de a világklasszishoz hiányzik egynémely adalék tehetség, ami Messiben megvan... Messi tízből kilencszer, ha játszik egy ilyen meccset, mint a mai, de még így is leoszt két gólpasszt. Villából nem is tudom mi hiányzik... Talán két here, meg egy tockos, hogy kapjon már az agyához és kezdjen el 40 millió €-rós áron varázsolni!hajnesz írta:Nálunk a csapatban ha valaki ilyet kihagy, öltözőbe törölköző a fejére,és üsd a fejét...szánalmas ez már... VILÁGKLASSZIS támadóról van szó!!!
Messi adott egy icipici passzt és csak el kellett volna lőnie a hosszúba laposan, erre megemelte egy kicsit és Guaita fogta, szerencséreRinku írta:Lemaradtam a meccs végéről, az utolsó másodpercekről, mit csinált ez a szerencsétlen már megint?!
Ja vágom, én egy pillanatra 2010-ben éreztem magam.S.Agüero írta:úgy értettem, h tavaly a spanyoloknak rosszabb volt, mint most, mert akkor egyből VB után indult nekik a bajnokság.![]()
De Villa is Spanyol.. Nem inkább azért jobb mert egy VB győzelem után vágtak neki az előszezonnak?S.Agüero írta:spanyoloknak rosszabb volt, mert nekik egyből VB győzelem után indult a szezon.ziipp írta:Érdekes, Villa úgy nyilatkozott, hogy az idei alapozás jobb volt, mint a tavalyi. Pep pont az ellenkezőjét mondta.
spanyoloknak rosszabb volt, mert nekik egyből VB győzelem után indult a szezon.ziipp írta:Érdekes, Villa úgy nyilatkozott, hogy az idei alapozás jobb volt, mint a tavalyi. Pep pont az ellenkezőjét mondta.
Szerintem sosem lógott ki!Sanama írta:Én szidtam a legjobban,mikor semmit nem csinált,szóval jövök most is, nehogy felrójátok
Ma nem lógott ki, 2gólja szép volt, igaz a második félidőben picit eltűnt, de már sokkal jobbat nyújtott, mint eddig. Remélem magára fog találni!