Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én szeretem a Romat.Viszont belátom,hogy semmi keresni valójuk még az EL-ben sem.A Serie A-ban meg eddig van egy pontjuk,ennyi.Én arra akartam kilyukadni,hogy úgy van kikiáltva a Juve,mint egy nagy világverő csapat.L.Messi 10 írta:Jaj mert a többi blogon nincsenek "túlértékelős" posztok... Egyébként meg benitoék mindig ilyen hangvitelű írásokat raknak ki, ez van. Nekem bejön és még rajtam kívül több száz embernek. Vagy most beszéljünk arról, hogy a Roma meg 1ponttal áll? Szerintem fölösleges. Majd pár hónap múlva térjünk vissza rá.albicelesteX írta:Amúgy azt észrevettem,hogy nagyon megy a melldöngetés a Juventus kamu sikereire.(Siena elleni kőkemény 1-0 után pl.).De a Te kedvenc csíkos púpos teve csapatodat Európában megenné elég sok csapat nem a magasan jegyzettek közül.

Őszintén megmondva és itt erre a Juventusos fórumtársak válaszát kérném, én már régebben észrevettem, hogy a Juve-s ismerőseim meg olvasva máshol a Juve-sek nek mindig kumma nagy arcuk van. Csak azt nem tudom mire? Tavaly EL helyezésig sem jutottak... Jó, lehet, h most megnyerték az első 2. fordulót erre van aki máris bajnoknak kiáltja ki őket, meg jönnek a lekicsinítő jelzők a többi élcsapatra...albicelesteX írta: Amúgy azt észrevettem,hogy nagyon megy a melldöngetés a Juventus kamu sikereire.(Siena elleni kőkemény 1-0 után pl.).De a Te kedvenc csíkos púpos teve csapatodat Európában megenné elég sok csapat nem a magasan jegyzettek közül.
Jaj mert a többi blogon nincsenek "túlértékelős" posztok... Egyébként meg benitoék mindig ilyen hangvitelű írásokat raknak ki, ez van. Nekem bejön és még rajtam kívül több száz embernek. Vagy most beszéljünk arról, hogy a Roma meg 1ponttal áll? Szerintem fölösleges. Majd pár hónap múlva térjünk vissza rá.albicelesteX írta:Amúgy azt észrevettem,hogy nagyon megy a melldöngetés a Juventus kamu sikereire.(Siena elleni kőkemény 1-0 után pl.).De a Te kedvenc csíkos púpos teve csapatodat Európában megenné elég sok csapat nem a magasan jegyzettek közül.

Amúgy azt észrevettem,hogy nagyon megy a melldöngetés a Juventus kamu sikereire.(Siena elleni kőkemény 1-0 után pl.).De a Te kedvenc csíkos púpos teve csapatodat Európában megenné elég sok csapat nem a magasan jegyzettek közül.

Azt is említsd meg, hogy inter nevelés lőtte a gólt, grazie Meggiorini.noname írta:Az Inter megint alkot. Félidőben 1-0 a Novarának, ráadásul Chivu a következő szabálytalanság után ki lesz állítva ha nem vigyáz.

Akinek nem tetszik ez a fajta humor, az átsiklik a cikk fölött, ennyi. Még a hozzászólások közt is van Interes/Milanos aki dicsérte a cikket, az meg hogy régebb óta követed lehet, ettől függetlenül nem igaz amit kiemeltem.Bob_Marley írta:N em hiszem, hogy gond lenne a humorérzékemmel, ez a poszt szimplán már ahogy írtam nagyképű bejegyzés!Még azt se lehet rá mondani, hogy 1-1 ironikus mondatot tartalmaz!
Seria A követésébe ne menjünk bele, mióta Digin van kevesebbet látom, csak az Intert nézem meg ha tudom, de hidd el régebb óta ismerem az olasz focit mint te!![]()
Amit én írtam utolsó pár mondatban na az irónia volt, de amit a blog az szimpla baromság!

Attól még mert nem érted a viccet nem kell egyből besértődni és durcis kisgyereket játszani. Arról meg, hogy jól indult csak annyit, hogy az előző poszt teljes mértékben az örökbefogadott zebráról, Juventina-ról szól. A kiemelt részhez meg annyit, látszik mennyire követed évről évre a Serie A-tBob_Marley írta:Jól indul ,s nemes, hogy örökbe fogadtak egy állatot, majd pökhendi fellengzős stílusban hozza a szokásos nagyképű dolgait!
Az nevet aki a végén nevet, most örülhet a Juventus, ember emlékezet óta nem vezették (szabályos úton) a bajnokságot (most is csak holtversenyben)!Az Inter sajnos beragadt, Gasperini még nem adta át ezt az új felállást a Milannak meg nem voltak könnyű meccsei, de nem aggódok!
Majd a bajnokság végén talán beér a Juve egy EL helyre.....Akkor majd lehet örökbe kell fogadni egy lámát Torinóban!

Jól indul ,s nemes, hogy örökbe fogadtak egy állatot, majd pökhendi fellengzős stílusban hozza a szokásos nagyképű dolgait!

Elismerem, 5évvel ezelőtt fényévekkel jobb volt a Serie. Az utolsó mondatod pedig megkönnyeztetett, teljes mértékben adomozsimiki írta:Attól,h az egyik nagy kedvenced az olasz ligában játszik, még nem kellene vakként írnod. Az olasz bajnokság legalább 2-3 éve (ha nem több) sehol sincs a többihez képest, se színvonalban,se másban. Lassan a franciák is jobbak lesznek ha így folytatódik.
nem érdekel,h más a stílus, azt a más stílust tudták régebben magasabb szinten tolni,és élvezhetőbb volt, mára bohóc liga lett. Persze változhat.
Napoli veri a Milánt 3-1re,és mindjárt vége, YES! szép vasárnap, kikap az általam rühellt csapatok közül kettő (Madrid,Milan) tegnap a 3. is (Arsenal), csak a Bayern a kakukktojás

Attól,h az egyik nagy kedvenced az olasz ligában játszik, még nem kellene vakként írnod. Az olasz bajnokság legalább 2-3 éve (ha nem több) sehol sincs a többihez képest, se színvonalban,se másban. Lassan a franciák is jobbak lesznek ha így folytatódik.L.Messi 10 írta:Na mert ugyan az a játékstílus van mind a négy országban, ugye?LG írta: Azért látszik, h olasz bajnokság. Messze elmarad a gólátlag spanyoltól, angoltól, némettől.

Na mert ugyan az a játékstílus van mind a négy országban, ugye?LG írta: Azért látszik, h olasz bajnokság. Messze elmarad a gólátlag spanyoltól, angoltól, némettől.

Azért látszik, h olasz bajnokság. Messze elmarad a gólátlag spanyoltól, angoltól, némettől.L.Messi 10 írta:Szombat:
Cagliari-Novara 2-1
Inter-Roma 0-0
Ma:
Atalanta-Palermo 1-0
Bologna-Lecce 0-2
Catania-Cesena 1-0
Lazio-Genoa 1-2
Parma-Chievo 2-1
Siena-Juventus 0-1
Udinese-Fiorentina 2-0
20:45 Napoli-Milan a Digi Sporton.

Szerintem nem. A Roma és LE eddigi eredményeihez képest ez világklasszis eredmény. A meccset nem láttam így a játékról nem tudok beszélni, de eredmény szempontjából... végre nem kaptak ki.Barcaman14 írta:Ez az eredmény a legrosszabb mindkét csapat(edző) szempontjából....