De ha már itt vagyunk a Levante játékosok mellett se menjünk el, ha nem tudják kihozni a labdát eldőlnek egyből, mint az a tag aki esernyőt akart adni Benzemánakferninho írta:így is elegem volt mára a bírókból... de még ez is...

De ha már itt vagyunk a Levante játékosok mellett se menjünk el, ha nem tudják kihozni a labdát eldőlnek egyből, mint az a tag aki esernyőt akart adni Benzemánakferninho írta:így is elegem volt mára a bírókból... de még ez is...
most én mondom,hogy tuti behúzzátok... bejön ronci és vág vagy 2őt...ferninho írta:így is elegem volt mára a bírókból... de még ez is...
Mondjuk az csak a hab a tortán h a partjelző kb 30 centire volt. Mindenesetre az ilyen emccseken látszik, hogy a focistákat nem az eszükért szeretik.lluisllach89 írta:Brutális volt te, szerintem még mindig jegelik szegénytferninho írta:Di Maria meg legalább jogosan fogta az arcát mert ahhoz értek neki hozzá, nem pedig teljesen máshova![]()
Brutális volt te, szerintem még mindig jegelik szegénytferninho írta:Di Maria meg legalább jogosan fogta az arcát mert ahhoz értek neki hozzá, nem pedig teljesen máshova![]()
Khm... hogyteccikmondani?shutterisland írta:szóval nem csak játékban, hanem ebben is közeledtek hozzánk.
Hát ha nála ez a labdához menés, akkor el sem merem képzelni mi van akkor ha valakire rácsúszik...ferninho írta:mégh a Di Maria tényleg törleszt és nem a labdáért megy, megértem, amit mondtatok, de így hogy hozzá se ért...
látta, hogy nem fújtak le egy egyértelmű szabálytalanságot, ő meg ment a labdáért...
egyértelmű bírói hiba volt, nem kell ezt szépítgetni...
akkor nézd meg az említett eseteket. "barcához méltó".zsuni írta:ó azt te csak szeretnéd ha igy lennecsak az utóbbi időt nézve arbeloa a válogatottban, marcelo zágráb ellen, most meg di maria mutatott be busquetshez vagy alveshez méltó alakítást.
Hát levantei oldalon nem is volt olyan megmozdulás, ami egyből pirosat ért volna... sárgát ott is kaptak, mint ahogyan a Real oldalán csak a pech az volt, h Kedira nem gondolkodott el azon, h volt már neki. Szóval, ha azt mondod, h jogtalan vt Khedira pirosa vagy, h volt olyan levantei megmozdulás, ami egyből piros akkor légyszíves mondjad meg mert én nem láttam ilyet...ferninho írta:most ez megint mi bmeg?
felrúgják Di Mariát, az az ökör nem fújja le azt balhé lett...
persze, hogy tőlünk szórtak ki...
elmehetnek a .....
hülye sporik....
nem volt utánarugás, sem társai. dimaria nem ért lábat. ha meg már szinészkedés, legalább ha már az arcát fogja megérintették..igazad van,de ez feljogosít bárkit,utonrúgásra és társaira?
Ez volt a Classicókon is,hülyeségekbe belemagyarázzátok,hogy nektek legyen igazatok.
Szabálytalan volt pont. nem fújta le a bíró? ejnye bejnye. Hány ilyen van egy meccsen?
És ha nem fújja le,akkor karatézni kell?
ezt nem birom.
ó azt te csak szeretnéd ha igy lennecsak az utóbbi időt nézve arbeloa a válogatottban, marcelo zágráb ellen, most meg di maria mutatott be busquetshez vagy alveshez méltó alakítást.
ferninho írta:most ez megint mi bmeg?
felrúgják Di Mariát, az az ökör nem fújja le azt balhé lett...
persze, hogy tőlünk szórtak ki...
elmehetnek a .....
hülye sporik....
Bob_Marley írta:Egy példa:
http://www.youtube.com/watch?v=7AXHYsiCqOs
Engem ezek hidegen hagynak, hogy most eldurran az agya nagyképű vagy sem, szimplán a cselgépeket nem szeretem!És teljesen egyet értek rinkuval én is ellenzem az ilyen emberek leigazolását!Miénk egy tökéletes kis család, ahol mindenki tudja a kis feladatát!Nem tudni lehet beállna a sorba, de abban biztos vagyok inkább a fülén pattogtatná a labdát mintsem passzolna, ez meg nem foci hanem fókatrükk....