Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az itteni topikban, akik élőben követték a meccset egyikük se reagált ennyire hevesen, mert élőben ez közel se volt ennyire durva, főleg ha látták, hogy el se találta utána Di Maria, viszont videóról, úgy hogy nincs semmi háttérképed az egész meccsről és az eseményekről elég durvának hathat...Az honnan derül ki, hogy látta-e a meccset, vagy sem?
ezen a meccsen melyik volt az? max Pepe "labdaszerzési" kísérlete jutott eszembe, de az nem volt olyan durva, sőt. főleg úgy hogy a levantei is jócskán benne volt.A nagy baj az, hogy a Real bizonyos játékosainak tendenciózusan, vert helyzetben előforduló minősíthetetlen viselkedését a saját szurkolóik is hajlamosak nem észre venni...
azért elég rendesen belenyúltak az arcába, szóval volt kontakt, de na...a szinészkedésre,mintha megütötték volna,meg az agresszióra Khedirától,ami nem ide való...
Néz meg pepe mit művészkedett össze ,ha teheted kockázd ki..rrobbiefcb írta:Az honnan derül ki, hogy látta-e a meccset, vagy sem?ferninho írta:ja csak az a bibi, hogy marika nem talált lábat, nem úgy mint előtte a levantei....2:00től a visszajátszást "érdemes" nézni...Szal ilyet futbalpályán...Pláne Real mezben...nem méltó...ezt az esetet a spori szabta el, de nagyon...
nézd meg egy kicsit jobban az esetet... Di Mariával szemben szabálytalankodtak, a spori tévesen nem fújt, Marika dühből elindult, de még időbe észhez kapott és csak a labdát akarta megszerezni, ha törleszteni akart volna nem így csúszik rá... érdemes az eset után megnézni az arckifejezését, lehet nem is dühből indult amúgy, csak szimplán labdát akart, ebbe nem vagyok biztos. de ezt ugye nem látta aki videókat nézeget...
de most törlesztésről szó sincs, ebben biztos vagyok.
az a szégyen, hogy nem láttad a meccset, de 1-2 videó alapján osztod itt a Realt...
mindjárt jön az a videó is amikor kigáncsolta Pepe Xavi Torrest, mert az szabott visszaadni a labdát... az is mekkora szégyen lesz....
A nagy baj az, hogy a Real bizonyos játékosainak tendenciózusan, vert helyzetben előforduló minősíthetetlen viselkedését a saját szurkolóik is hajlamosak nem észre venni...
Érdekes módon mindig ugyanazok a nevek merülnek fel egy-egy ilyen szituációban. Érdemes lenne elgondolkodni ezen!
Nem!Az a szégyen,hogy én nem a becsúszásra gondoltam,meg tény szabálytalankodtak Di Mariával szemben,hanem az az utáni részre, a szinészkedésre,mintha megütötték volna,meg az agresszióra Khedirától,ami nem ide való...Az a szégyen hogy egykét Real szurkoló ezt már észre sem veszi...És itt majd most jöhetsz nekem egykét videóval a Barcáról,hamár te így akkor én is,csakhogy a csapatod minden második meccsen verekszik lökdösődik,a Barca meg csak ellenetek,ami nem véletlen,ja,és ez tény...ferninho írta:ja csak az a bibi, hogy marika nem talált lábat, nem úgy mint előtte a levantei....2:00től a visszajátszást "érdemes" nézni...Szal ilyet futbalpályán...Pláne Real mezben...nem méltó...ezt az esetet a spori szabta el, de nagyon...
nézd meg egy kicsit jobban az esetet... Di Mariával szemben szabálytalankodtak, a spori tévesen nem fújt, Marika dühből elindult, de még időbe észhez kapott és csak a labdát akarta megszerezni, ha törleszteni akart volna nem így csúszik rá... érdemes az eset után megnézni az arckifejezését, lehet nem is dühből indult amúgy, csak szimplán labdát akart, ebbe nem vagyok biztos. de ezt ugye nem látta aki videókat nézeget...
az a szégyen, hogy nem láttad a meccset, de 1-2 videó alapján osztod itt a Realt...
mindjárt jön az a videó is amikor kigáncsolta Pepe Xavi Torrest, mert az szabott visszaadni a labdát... az is mekkora szégyen lesz....
nekem semmi bajom nem volt a véleményeddel, csak kicsit már túlzónak találtam, hogy egy Mou által taktikailag elrontott meccs után úgy írsz róla, aki egy semmit nem tudó megye3-as edző...Miért baj ha valaki elmondja a véleményét?
én magam is leírtam az általad idézett szövegem végére hogy elrontotta...Szerintetek nem b..ta el?A csapatot szidják hát ilyenkor miért nem mondja el a nagy,nagy igazságát?
erre meg nincs értelme bármit is írnom.Nem ide való és kit érdekel mit mond a másik tábor.nem szidtam senkit ,csak megvan a saját véleményem amit kb 2 millióan látunk...vagy még többen és szerintem egyre többen Madridban is.
Az honnan derül ki, hogy látta-e a meccset, vagy sem?ferninho írta:ja csak az a bibi, hogy marika nem talált lábat, nem úgy mint előtte a levantei....2:00től a visszajátszást "érdemes" nézni...Szal ilyet futbalpályán...Pláne Real mezben...nem méltó...ezt az esetet a spori szabta el, de nagyon...
Miért baj ha valaki elmondja a véleményét?ferninho írta:azért nem kell átesni a ló túloldalára, de ez tény és való nagyon elszabarintotta...Ennyire ostobán cserélni mit amit Mourinho csinált!
Feladta a teljes védekezést,ráadásul 10 emberrel voltak,behozta a sérüléssel bajlódó CR t aztán meg behozott ismét egy csatárt.
Ez még lehetne jó is,de levitte a mezőny egyik legjobbját.
Lehet hogy óriási feltüzelő ember lehet hogy nagy a mediában ,de hogy nagyon látszik nincsen futball múltja az is biztos.most ezt megint mi a kukimért? mi a fenének kell ilyeneket beírni?A madridisták igazán megszokhatnák, hogy mikor a spanyol bajnokságban egy jobb és egy jóval gyengébb képességű csapat találkozik, akkor amíg esély van, a kisebb csapat él sportszerűtlen eszközökkel gazdagon. Lásd El Clasico.
Ha valakinek, nekik nem lehet emelt szavuk a Levante ellen.
nem veszed észre, hogy minden madridista most kb idegbajos, beírsz egy ilyet? és csodálkozunk ha megy itt a vita 2 napig...?
ha van benne igazság tartalom, ha nincs de akkor is...
egy adminnak szerintem nem az a dolga, hogy olajat öntsön a tűzre... nagyon is nem... de lehet ezt csak én látom így...
és a jóval gyengébb képességű egy icipicit túlzás, nem ezt láttam az elmúlt 2 meccsen...
ja csak az a bibi, hogy marika nem talált lábat, nem úgy mint előtte a levantei....2:00től a visszajátszást "érdemes" nézni...Szal ilyet futbalpályán...Pláne Real mezben...nem méltó...
Ezt elkérem aláírásnak, jó? (hivatkozással , persze)barca 1986 írta:Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol, a Barcának és a Real ellenfelének.Atomot Nekik! írta:
Vicc volt!![]()
De ebben a szezonban mindenképp megérdemelnék a m i támogatásunkat is. Vagy sajnálod tőlük?
azért nem kell átesni a ló túloldalára, de ez tény és való nagyon elszabarintotta...Ennyire ostobán cserélni mit amit Mourinho csinált!
Feladta a teljes védekezést,ráadásul 10 emberrel voltak,behozta a sérüléssel bajlódó CR t aztán meg behozott ismét egy csatárt.
Ez még lehetne jó is,de levitte a mezőny egyik legjobbját.
Lehet hogy óriási feltüzelő ember lehet hogy nagy a mediában ,de hogy nagyon látszik nincsen futball múltja az is biztos.
most ezt megint mi a kukimért? mi a fenének kell ilyeneket beírni?A madridisták igazán megszokhatnák, hogy mikor a spanyol bajnokságban egy jobb és egy jóval gyengébb képességű csapat találkozik, akkor amíg esély van, a kisebb csapat él sportszerűtlen eszközökkel gazdagon. Lásd El Clasico.
Ha valakinek, nekik nem lehet emelt szavuk a Levante ellen.
Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol, a Barcának és a Real ellenfelének.Atomot Nekik! írta:Vicc volt!MichaaBee írta:Oké, köszönjük meg a Levanténak, de azért nem kell életed végéig szurkolni nekik.Atomot Nekik! írta:Mától kezdve minden tisztességes Barca-drukker a Levantenak is drukkol!![]()
Köszönjük, Levante!![]()
![]()
Ha csak az elmúlt 3 évet veszem, hogy kik tréfálták meg a Realt, akkor a fél bajnokságnak lehetne szurkolni, de a Barca elleneseknek is minimum a harmadának...
![]()
De ebben a szezonban mindenképp megérdemelnék a m i támogatásunkat is. Vagy sajnálod tőlük?
Vicc volt!MichaaBee írta:Oké, köszönjük meg a Levanténak, de azért nem kell életed végéig szurkolni nekik.Atomot Nekik! írta:Mától kezdve minden tisztességes Barca-drukker a Levantenak is drukkol!![]()
Köszönjük, Levante!![]()
![]()
Ha csak az elmúlt 3 évet veszem, hogy kik tréfálták meg a Realt, akkor a fél bajnokságnak lehetne szurkolni, de a Barca elleneseknek is minimum a harmadának...
Oké, köszönjük meg a Levanténak, de azért nem kell életed végéig szurkolni nekik.Atomot Nekik! írta:Mától kezdve minden tisztességes Barca-drukker a Levantenak is drukkol!![]()
Köszönjük, Levante!![]()
![]()
Hát igen, eléggé kemény sorsolásunk van a Madridéhoz képest így az elején, ezért is jött nagyon rosszul a Sociedad elleni pontvesztés, és ezért jött most nagyon jól a Madridi zakó. Viszont ha e két meccsből is úgy jövünk ki,h még előttük leszünk, az -hiába vagyunk még nagyon az elején- sokat jelenthet, és azért egy apró lépés lesz, + a nyomás a Madridon marad.ab1daL írta:Racing Santander idegenben, utána Rayo Vallecano otthon.kakasugynok007 írta:Na akkor a 21.ei Valencia elleni és a 24.ei Atletico ellen nagyon hajtani.
Realnak mien meccsei lesznek a következő 2 fordulóba?
Racing Santander idegenben, utána Rayo Vallecano otthon.kakasugynok007 írta:Na akkor a 21.ei Valencia elleni és a 24.ei Atletico ellen nagyon hajtani.
Realnak mien meccsei lesznek a következő 2 fordulóba?
Már nem azért, de ez csak a 3. meccs volt és 38 meccsből áll egy szezon. Szóval nem olyan nagy katasztrófa az 1 pont hátrány. Csak az hogy milyen meccs miatt vesztettetek el 3 pontot.ferninho írta:ha a Valencia vagy az Atletico ellen becsúszik nektek egy iksz no problem, de ha nem...
2 pontos előnyből 1 pont hátrány...
Ennyire ostobán cserélni mit amit Mourinho csinált!Bob_Marley írta:Tényleg grat a Levanténak, s így a rivális előtt állunk, de most tele nyomni ezer kárörvendő por ques videóval a fórumot nem kellene!Lehet bírózni, egyszerűen Khedira nem mérte fel, hogy van sárgája, csetepatéban teljesen jogosan kapott egyet!Ettől függetlenül hosszú még nagyon a bajnokság, s ez is bizonyítja, hogy persze sokat jelent a egymás elleni, de főleg idegenben benne vannak a pontvesztések itt is meg a fővárosiaknál is!
Mindenesetre köszönjük meg a Levanténak egy ikszet teljesen megérdemeltek, de Koné tett róla meglegyen az első győzelmük, s veretlenek ők is