Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kedves melkor! ez azért lett ilyen gyenge,mert ez már a harmadik komplett csapatom.Melkor írta:Tudom, ízlések és pofonok, de pl Giggs már messze nincs a topon (inkább C. Ronaldo, bár őt nagyon utálom), PanucciZsolti írta:Ha teis akkor énisCharlie írta:Tetszik ez a játék,összerakok még 1 csapatot,meg majd később még párat![]()
--------------------Dida----------------------
Belletti-Cannavaro-Ferdinand-Zambrotta
---------------Vieira---Davids--------------
Giuly----------------------------------Giggs
---------Adriano-----Luis Fabiano---------![]()
Van der Sar-Panucci-Stam-R.Carvalho-AshleyCole-Javier Mascherano-Figo(már bocsi)-R.Giggs-Emerson-Del Piero-Ailton
ceddző:Sir Bobby Robson
cserepad:P.Scholes,D.Bergkamp,Rivaldo,Maldini,Heinze,Cassano,Dida![]()
, Luis Fabiano
![]()
- ne nevettessetek! Belletti sincs annyira jó sztem. A többiekkel se biztos, hogy egyetértek, de ők eléggé ott vannak a topon, úgyhogy nem kötekszem.
Ronaldinho-t egyikőtök se rakta be??????????
Előbb-utóbb én is közzéteszem majd a névsoromat, és akkor majd lehet fikázni!
Utoljára még 2-3éve láttam őt jól focizni,amikor bajnokok lettek,sose értettem miért ő az olasz válogatott jobbhátvédjeBarcelinho írta:Sztem Panuccinak már köze nincs a focihoz.Nem hiába küldik el mindenhonnan.
Tudom, ízlések és pofonok, de pl Giggs már messze nincs a topon (inkább C. Ronaldo, bár őt nagyon utálom), PanucciZsolti írta:Ha teis akkor énisCharlie írta:Tetszik ez a játék,összerakok még 1 csapatot,meg majd később még párat![]()
---------Adriano-----Luis Fabiano---------![]()
Van der Sar-Panucci-Stam-R.Carvalho-AshleyCole-Javier Mascherano-Figo(már bocsi)-R.Giggs-Emerson-Del Piero-Ailton
ceddző:Sir Bobby Robson
cserepad:P.Scholes,D.Bergkamp,Rivaldo,Maldini,Heinze,Cassano,Dida
Ha teis akkor énisCharlie írta:Tetszik ez a játék,összerakok még 1 csapatot,meg majd később még párat![]()
---------Adriano-----Luis Fabiano---------
Hát úgy összeségében el kell ismerned, hogy a Barça a világ legjobb csapata...Ronaldinho22 írta:Én is azt mondom, hogy egyesek itt nagyon elfogultak! Azt hiszik, hogy ez bejön a barca szurkolóknak! A Világ legjobb csapata most a Bacelona, de van egy pár poszton jobb játékos! Ezért nem értem, hogy minek ez a mártírkodás! Vagy nem néznek elég focit, vagy azt hiszik, hogy ez majd bejön itt mindenkinek! Nagyon fiatal a csapat, majd ez lesz az álom 11 úgy 2 év múlva! Addig éljetek a jelenben! Már bánom, hogy megnyitottam ezt a topicot! Bocsi