Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
nagy húzás volt az a 3 védős taktika, nem biztos, hogy pont a valencia ellen idegenbe kéne megmutatni, hogy mi ilyet is tudunk...abidalból kezd sok lenni mostanában, a probléma csak az, hogy adriano még megbízhatatlanabb hátul
Hát Pep,januárban jöhet Thiago Silva,vagy esetleg David Luiz,mert ezígy nem az igazi
Viccet félretéve,nyugodtabb lennék,ha most be tudna küldeni valakit Pep de így...
Ezt a védelmet alaposan fel kell rázni...A szünetben jöhet Adriano,Abidal meg maradjon az öltözőben szerintem.Jöhetne Thiago is Keita helyére,elkél a kreativitás oda a középpályára,főleg így hogy hátrányban vagyunk!
ez a mátyiő évek óta szpat minket többi meccsen, meg megye1 szint
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Alvest másodszor verik meg.
Abidal meg no comment. botrány amit művel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
szajko írta:amúgy ez nagyon 3-5-2-nek néz ki szerintem
Szerintem nem 3-5-2,hanem valahogy így állunk fel:
Valdes-Mascherano ( igen, ő a jobbhátvéd szerintem)-Busquets-Puyol-Abidal, Keita-Xavi-Alves(igazi szélső futóként, nem kp)-Cesc-Messi-Pedro
Közben 2-1, baszki, rosszul védekezünk.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025