Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De legalább azt "eltaláltam", hogy tenor mondtasjd írta:Szerintem inkább José Carreras volt, mert kettejük közül ő a Barca szurkolóBob_Marley írta:Én úgy tudom Placido Domingo mondta, de nem vagyok benne biztos!
Szerintem inkább José Carreras volt, mert kettejük közül ő a Barca szurkolóBob_Marley írta:Én úgy tudom Placido Domingo mondta, de nem vagyok benne biztos!
Én úgy tudom Placido Domingo mondta, de nem vagyok benne biztos!Ilúvatar írta:Szeretném megkérdezni, hogy pontosan hogy is volt az az idézet, hogy "Egész életemben két csapatnak drukkoltam: Barcának és a Real aktuális ellenfelének" vagy valami ilyesmi... És ki mondta ezt?
asszem Hriszto SztoicskovIlúvatar írta:Szeretném megkérdezni, hogy pontosan hogy is volt az az idézet, hogy "Egész életemben két csapatnak drukkoltam: Barcának és a Real aktuális ellenfelének" vagy valami ilyesmi... És ki mondta ezt?
Tök mind1 hogy írjuk le, én csak azt akartam mondani, hogy ez a felállás vagy taktika(nevezzük aminek akarjuk) más mint a Pep-érában játszott szokványos 4-3-3SuperMessi írta:Így értem. De szerintem inkább 4-1-2-2-1 inkább hisz Messi és Cesc egy területen mozognak gyakorlatilag és egymással játszanak össze ill. cserélnek helyet. De hát tudjuk hogy igazából itt senkinek sincs fix pozíciója. A lényeg hogy nyerjünk!
az, hogy pedrót tartogatta a nehezebb meccsre, nekem azt jelzi, hogy őt rangsorolja előrébbSanama írta:... Pedro/Villa egymás vetélytársaivá váltak
Hát Cesc nem csatár. Hétvégén sem az volt. Tehát nem az a 4-3-3 amit MVP esetében játszik a csapat.SuperMessi írta:Miért ez milyen felállás?Sanama írta:Úgy látom Pepnek tetszik ez a felállás,azt hittem visszatér a sima 4-3-3hoz egy ilyen fontos meccsen,de ezek szerint nem.
Cesc-nek örülök, úgy tűnik Pedro/Villa egymás vetélytársaivá váltak
Miért ez milyen felállás?Sanama írta:Úgy látom Pepnek tetszik ez a felállás,azt hittem visszatér a sima 4-3-3hoz egy ilyen fontos meccsen,de ezek szerint nem.
Cesc-nek örülök, úgy tűnik Pedro/Villa egymás vetélytársaivá váltak
Nagyon tetszik a kezdő!Meg van a kellő stabilitás középpályán,s labdabiztonság!Ha meg don van, akkor lehet a padról friss erőt behozni!Na hajrá 10től, szoros meccset várok s remélhetőleg elhozzuk a 3 pontot!SuperMessi írta:
Barca Line-up : (official) Valdés; Alves, Mascherano, Puyol, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Cesc, Messi, Pedro. #fcblive