Ibrahim Afellay

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sura
Jugador d'estrella

2011.11.06. 10:34:36

Még ha le is írták, felgyógyulása után még szóhoz kell juttatni - részben emberi gesztusként, részben árfelverés miatt.
Deus
Boixos Nois

2011.11.04. 18:50:59

miihii írta:Akármi is lesz a sorsa,a reál ellen Messinek adott gólpasszáért már megérte megvenni 8)
Jaja, nem gyenge gólpassz volt :) Szépen erősen beívelte
KépKép
miihii
KHAL

2011.11.04. 18:46:41

Akármi is lesz a sorsa,a reál ellen Messinek adott gólpasszáért már megérte megvenni 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
d
Entrenador del Barça

2011.11.04. 17:16:20

Járhatott volna jobban is, de azért spanyol bajnok, BL győztes lett és a világ legjobb csapatában tanulhatta tovább a szakmát, ANNYIRA baromira rosszul azért nem járt. És a csapat sem vele.
sura
Jugador d'estrella

2011.11.04. 16:44:36

Cuencanak addig nem lesz saját "helye", amíg hivatalosan nem válik az A-keret tagjává?
westerngom
Entrenador del Barça

2011.11.04. 16:40:40

messideco írta:Szegény gyereknek szerintem vége. Visszatér decemberben/januárban, lesz egy féléve, hogy visszarázódjon, és máris vége a szezonnak, jön az Eb. Ha valami csoda nem történik, akkor szerintem jövő nyáron távozni fog :(
- igen, sajnos ez erősen valószínű, mert - Sanchez-t, Pedro-t és most már Cuenca-t - kell kiszorítania jobb oldali támadóként a keretből!
Őszintén szólva erre jelen állás szerint nem sok esélye van.....

3 Milka körül jött 6-8 ért simán továbbadható egy olyan csapathoz ahol még játéklehetőséget is kaphat! Igy nézve, legjobban akkor járt volna szegény, ha marad hollandiában a fenekén, mert ott isten volt a klubjában... itt meg...
MatyiG
Adminisztrátor

2011.11.04. 16:07:13

messideco írta:Szegény gyereknek szerintem vége. Visszatér decemberben/januárban, lesz egy féléve, hogy visszarázódjon, és máris vége a szezonnak, jön az Eb. Ha valami csoda nem történik, akkor szerintem jövő nyáron távozni fog :(
decemberben? :shock:
majd esetleg március környékén. :)
biztos vagy benne, h távozik a nyáron. :?
messideco
Presidente del Barça

2011.11.04. 16:03:50

Szegény gyereknek szerintem vége. Visszatér decemberben/januárban, lesz egy féléve, hogy visszarázódjon, és máris vége a szezonnak, jön az Eb. Ha valami csoda nem történik, akkor szerintem jövő nyáron távozni fog :(
Kép
"And my heart will leave you never."
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.04. 15:41:35

LM10 írta:A rehabilitációját végző Pedro ugyan a társaitól elválasztva dolgozott, mindenki más azonban teljes értékű munkát végzett a Ciutat Esportiva 1-es pályáján.

Azért mi gáz már, hogy szegény Afellayt már meg sem említik(és nem ez volt már az 1. ilyen hír, hogy kihagyták)
Ebben semmi gáz nincs szerintem. Aki követi a futballt és a Barcát, az kismillió cikkből tudhatja hogy hosszabb időre kidőlt, a goal.com-os previewk már kiidegelnek, kidőlt fél évre, és minden meccs előtt leírják hogy sérült, és nem lehet bevetni.

Majd ha közeledik a felépülése, megint lehet cikkezni vele, róla, de addig full felesleges napi rendszerességgel leírni hogy nem edzett.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
d
Entrenador del Barça

2011.11.04. 10:33:08

Nem ítélkezem róla, véleményem szerint egyelőre helye lenne a csapatban, ha elfogadja a tartalék szerepkört.
A gond ott van, hogy a sérülése nagyon jó esetben fél év, aztán kezdi az edzéseket, formába kell lendülni, blabla, a végeredmény az, hogy még a tavaszi szezonban sem nagyon fog tudni bizonyítani.
Kár előre tervezgetni, de én se eligazolása, se maradása esetén nem leszek csalódott, azzal együtt, hogy nagyon szimpatikus a srác.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.04. 09:22:27

Ha nem játszik, nem is fog beleszokni a focinkba. Fél éve volt, a bohóc PSV-ből idekerült, szerintem egy sima nagyobb csapatnál is idő kellett volna neki, nem a legnagyobbnál, ami ráadásul ennyire összetett játékrendszerrel is rendelkezik.

Még jó hogy Marcelo nem a csel miatt vesztette el az egyensúlyát :mrgreen:
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.03. 23:39:31

egyszerűen SZERINTEM távoznia kellene.
neki itt még a "fixcsere" helyzetért is iszonyatosan jó teljesítményt kellene nyújtania..ami egy dolog, de szerintem amúgy sem illik bele a focinkba.
ő is szenved, nem érti a mozgásokat, alibipasszol hátra 10-ből 9x, mint ha be lenne sz.rva.

ebben úgy sem fogunk dűlőre jutni, szerintem nincs szükségünk rá, mert kevés, viszont egy gyengébb csapatban, ahol nem kell ilyen kötötten játszania, többet tudna hozni.

persze, szép volt, ahogy megverte az elcsúszó marcelot, de amúgy meg engem egyáltalán nem győzött meg, és ez nem csak az összeszokottság számlájára írható, hanem arra is, hogy nem fekszik neki a tili-toli.

és itt most kb 80%-ban az ő érdekeit tartom szem előtt, mert nekem tökmindegy, hogy ha mindenki ép, akkor a padra sem nagyon fog odaférni.
viszont gondolom neki ez nem életcél.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.03. 23:18:12

shutterisland írta:
soadroli írta: Remélem minél hamarabb felépül a srác.
...és el tudjuk majd adni, ezzel mi is, és ő is jól járunk.

jelenleg előtte van pedro,messi,villa,alexis a sorban, iniestát és cescet is szerintem előbb tolná fel pep, mint hogy ő játszon, sőt, cuenca sem biztos, hogy mögötte lenne a sorban, ha továbbra is jól teljesít, ha bizalmat kap.

viszont ibi annál többre hivatott, hogy annyit játsszon, mint a szertáros.
legalább üzletileg jól járunk vele, ha 5-10 között el tudjuk passzolni.

sajnálnám, de érthető, mind két fél részéről.
Nem mintha egész nap itt lógna, de miért kell folyamatosan fájó szívvel elköszönni tőle, főleg amikor súlyos sérülése van?

Azért nagyon szimpi Cuenca, de Ibi képességeitől egyelőre távol van. Persze 3 meccs alapján a maximumát kihozta, amit persze Ibitől nem láthattunk sajnos, de nem biztos hogy ő lesz az az ember aki egy brutál hőfokú meccsen megtöri a jeget egy váratlan húzással.

Legalább várjuk meg amíg pályára lép szegény tag, utána jöjjön az ítélet.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.03. 22:53:16

soadroli írta: Remélem minél hamarabb felépül a srác.
...és el tudjuk majd adni, ezzel mi is, és ő is jól járunk.

jelenleg előtte van pedro,messi,villa,alexis a sorban, iniestát és cescet is szerintem előbb tolná fel pep, mint hogy ő játszon, sőt, cuenca sem biztos, hogy mögötte lenne a sorban, ha továbbra is jól teljesít, ha bizalmat kap.

viszont ibi annál többre hivatott, hogy annyit játsszon, mint a szertáros.
legalább üzletileg jól járunk vele, ha 5-10 között el tudjuk passzolni.

sajnálnám, de érthető, mind két fél részéről.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.11.03. 22:43:51

LM10 írta:A rehabilitációját végző Pedro ugyan a társaitól elválasztva dolgozott, mindenki más azonban teljes értékű munkát végzett a Ciutat Esportiva 1-es pályáján.

Azért mi gáz már, hogy szegény Afellayt már meg sem említik(és nem ez volt már az 1. ilyen hír, hogy kihagyták)
Jaja, párszor én is észrevettem :?
Remélem minél hamarabb felépül a srác.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.11.03. 22:41:18

A rehabilitációját végző Pedro ugyan a társaitól elválasztva dolgozott, mindenki más azonban teljes értékű munkát végzett a Ciutat Esportiva 1-es pályáján.

barca99
Llegenda del Barça

2011.10.03. 20:35:44

Ma operálták meg, a héten még valószínűleg a kórházban lesz, kb. fél év múlva térhet vissza.

Ramon Cugat egyébként azt is elmondta, hogy olyan két év kellene a "teljes" felépüléshez, de már az sem lenne száz százalékos. Remélem ez nem töri ketté a karrierjét, és nem lesz kiugróan sok probléma a térdével.

Abban viszont biztos vagyok, hogy nyáron elmegy valahova, ahol kezdő lehet, és annyit játszik, amennyit csak tud.
szajko
Director del Fútbol

2011.09.23. 20:55:36

Jobbulást!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.09.23. 20:54:40

Én úgy fogom fel, hogy nem illik, de mégis tud pluszt adni a csapatnak a szélen való felfutásaival. Csereként beáll egy uncsi meccsen, megkapja a labdát és meglódul és a többiek is felélednek hogy gólt kéne lőni vagy mi.
Kár volt megvenni. Nem azért mert rossz játékos, hanem mert megint kicseszett a klub egy tehetséges játékossal.
De inkább nem kiabálom el.
Tocy
Director del Fútbol

2011.09.23. 20:46:51

Nem hiszem el, hogy megint megsérült :? Nem hinném, hogy valaha is igazán fontos tagja lesz a csapatnak, de így meg aztán... :?
ab1daL
Director del Fútbol

2011.09.23. 20:42:42

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.23. 19:03:43

shutterisland írta: 1. oké, hogy nem értesz egyet, de szerintem a tények, meg az ember saját szeme is azt igazolja, hogy nem illik a focinkba.
az meg hogy kell egy ember, aki meghúzza a váratlant, erre ott lesz messi,thiago és alexis, mind jobb képességűek. (de szerintem xavi v. iniesta is bármikor előhúz valamit a cilinderből)
2. rafinha, deolofeu...őket azért írtam, hogy ha elmegy afellay, akkor tök felesleges lenne igazolni egy c kategóriás támadót, arra a minimális játékpercre, amit normál helyzetben kapna afellay, simán fel lehet ülteni a b-ből is valakit, nem hiszem, hogy annyival sz.rabb teljesítményt nyújtanának, mint afellay...akinek ha nem lett volna a real ellen az a gólpassza, lósz.rt sem csinált volna, csak fék volt a csapatnak.
3.nem regeltem újra, hanem a 'shutterisland' előtt én már fenn voltam ott, de elszállt a jelszavam egy újratelepítés során, aztán pedig újraregeltem a shutterislandos profillal, amivel kitiltattam magam, viszont most meg be bírtam lépni a régi profilomban, aztán abban a tudatban, hogy 1-2 napon belül észreveszik, írkáltam ezt azt. (IP cím ugye.)
Piramis :D

Félig-meddig oké, mert én nagyon csípem a tagot, de ha belegondolsz, akkor pár évet lehúzott a holland bajnokságban, úgy került át ide.

Ha ő kevés itt, akkor a Juvenil és a first team közti egy év édes kevés lesz Deulofeu-nak, ha ne adj'Isten Ibi elmenne. Majd ha huzamosabb ideig, érett játékot nyújtva kiemelkednek a B csapatból akkor esetleg. És nem potenciálról van szó, mert nagyok lehetnek majd, 2-3-4 év múlva, ESETLEG.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.23. 18:36:00

Fél év, de nagy valószínűséggel erre rámegy ez az idénye, és lehet hogy az itteni pályafutása is. :roll:

Én nagyon kedvelem, továbbra is azt mondom hogy óriási lehetőségek rejlenek benne, de én is egyre inkább hajlok afelé hogy nem itt. Nem jut elég lehetőséghez, így pedig nem fog fejlődni, ebben a korban a legfontosabb lenne a rendszeres játék. Jobban járna ha távozna, de a lényeg hogy minél hamarabb legyen túl a sérülésen! Jobbulást!

A pótlás nem okoz majd gondot, hiszen ahogy socio is írta Pep inkább választja a kényszermegoldásokat , mint Afellayt. Plusz visszatér Alexis, is, úgy gondolom hogy nincs nagy baj, legalábbis ami a csapatot illeti.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.23. 15:46:25

lluisllach89 írta:
shutterisland írta:
socio66 írta:az az igazság,hogy totálisan nem passzol a játékunkba,ennyi idő után sem érzi a mozgásokat,az összjátékot,egy idegen test a csapatban.
nem véletlen hogy nem játszik és inkább kényszermegoldásokat alkalmaz guardiola,minthogy őt tenné be.
sz.r dolog ez,mert amúgy ügyes játékos és sok jó csapatba beférne, pechjére olyan helyre jött,ahol sokkal jobb játékosok vannak előtte és a büdös életben nem lesz lehetősége rendszeresen játszani.
amikor megvettük,azt hittem üzleti céljaink vannak vele és bevonjuk a fabregas-üzletbe,vagy eladjuk valaki másnak,de ezek szerint nem.
így viszont egyik fél sem jár jól,de különösen affelay nem.
pontosan így gondolom, le is írtam mindig, ha szóba került, de mindig lehurrogtak 2-3-an :D

pl. a real játékba 10x jobban beleillene, tök idegen neki a tili-toli féle felfogás.
Nem hurrogtak le, csak nem értettek veled egyet. Ha nem haragszol akkor most sem teszem, most meg Rafinházol, meg Deulofeuzol, nem hiszem el :D

Amúgy egy jó tanács: ha újraregelsz madridistára akkor az igazi neveddel ne írd le ugyanazt ide :D
1. oké, hogy nem értesz egyet, de szerintem a tények, meg az ember saját szeme is azt igazolja, hogy nem illik a focinkba.
az meg hogy kell egy ember, aki meghúzza a váratlant, erre ott lesz messi,thiago és alexis, mind jobb képességűek. (de szerintem xavi v. iniesta is bármikor előhúz valamit a cilinderből)
2. rafinha, deolofeu...őket azért írtam, hogy ha elmegy afellay, akkor tök felesleges lenne igazolni egy c kategóriás támadót, arra a minimális játékpercre, amit normál helyzetben kapna afellay, simán fel lehet ülteni a b-ből is valakit, nem hiszem, hogy annyival sz.rabb teljesítményt nyújtanának, mint afellay...akinek ha nem lett volna a real ellen az a gólpassza, lósz.rt sem csinált volna, csak fék volt a csapatnak.
3.nem regeltem újra, hanem a 'shutterisland' előtt én már fenn voltam ott, de elszállt a jelszavam egy újratelepítés során, aztán pedig újraregeltem a shutterislandos profillal, amivel kitiltattam magam, viszont most meg be bírtam lépni a régi profilomban, aztán abban a tudatban, hogy 1-2 napon belül észreveszik, írkáltam ezt azt. (IP cím ugye.)
MatyiG
Adminisztrátor

2011.09.23. 15:30:51

Szerintem egy ilyen komoly sérülés után már nem lesz az igazi... :?
Lezárt