Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert szigorúan csak védőt játszik most a felállás miatt, és hát az Atleticonál nem nagyon van a labda. Nagyon fegyelmezett most mindenki hátul.shutterisland írta:amúgy alves játszik ? csak mert alig hallottam a nevét, pedig sokkal aktívabb szokott lenni
Attól függ, mennyit és hogy fog játszani. Nekem vannak kétségeim, még ha szeretném is, hogy ott legyen. Cesc, Xavi, Iniesta és Sergio biztosan bekerül, Thiago szerintem nem. De ne legyen igazam.fcbarca0827 írta:...Mert senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy Thiago is ott lesz. (még, ha ma nem is olyan húdehajjaj.)Jelen állás szerint talán Pedro helyzetét mondanám legbizonytalanabbnak.
Persze hogy azt. Csak meg kell számolni hány védő van a pályán, ezt már az első percben megteheted.mess2009 írta:miért szerinted most azt játszuk? nehéz megállapítani mindenesetre.fcbpete írta:Xavi mennyi labdát szerez és a zsugái? Cesc a 16oson belül szerel, és a kapufája? Messi hogy ment el és lőtte be? Villa gólja? Kinek mi a baja a 3-4-3al?
azért ne becsüljük le azt a meccset,a milan elleni iksszel eléggé megnehezítettük a saját dolgunkat,innentől hozni kell a meccseket,mert egy csoport második hely nagyon kényelmetlen lehetne.shutterisland írta:csak nagyon rápihenünk a 3. gól óta a bate elleni szerdai meccsre
miért szerinted most azt játszuk? nehéz megállapítani mindenesetre.fcbpete írta:Xavi mennyi labdát szerez és a zsugái? Cesc a 16oson belül szerel, és a kapufája? Messi hogy ment el és lőtte be? Villa gólja? Kinek mi a baja a 3-4-3al?
Nem gond, Pep-et pl ez nem zavarja, pedig biztos elég drága lehet az öltöny, ami rajta van.Tdavid írta:mintha kicsit esne az eső...
így azért mégis csak jobb tévedni mintha fordított gólarány lenne...[O.o]R324 írta:csezdmeg:D megint 2-0 raktam pontjátékban,mint a 8-0-nál és megint tömik az ellenfelet:D![]()