Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor elvileg menni kellett volna aktiváló lemezzel vagy úgy,hogy vissza patcheled a játékokat wave 3-ra. bár nem emlékszem,hogy az 12625-ös dash mikori...Bobberto írta:Hmm... köszi :/ de akkor milyen esetben menne? Mert amikor régi flashem volt + 12625 dash akkor sem ment :/:S
Hmm... köszi :/ de akkor milyen esetben menne? Mert amikor régi flashem volt + 12625 dash akkor sem ment :/:Sszajko írta:felejtős,mert AP 25-ös védelemmel ellátott játékokat az új dashboardok nem visznekBobberto írta:Srácok, egy box guruhoz fordulnék megint![]()
NFS: Hot Pursuit és Assassin creed brotherhood játékokkal szeretnék játszani, de AP25 védelemmel vannak ellátva. Már 1.9es flashem van és 13599 dashem.
Mit kellene tegyek, hogy menjen?:/ A simán letöltöm és kiírom változat nem jött be megint csak és nagyon jó lenne tolni :S Köszönöm!
felejtős,mert AP 25-ös védelemmel ellátott játékokat az új dashboardok nem visznekBobberto írta:Srácok, egy box guruhoz fordulnék megint![]()
NFS: Hot Pursuit és Assassin creed brotherhood játékokkal szeretnék játszani, de AP25 védelemmel vannak ellátva. Már 1.9es flashem van és 13599 dashem.
Mit kellene tegyek, hogy menjen?:/ A simán letöltöm és kiírom változat nem jött be megint csak és nagyon jó lenne tolni :S Köszönöm!
live-on való játék miatti bann tönkrevágja a flasht tudtommal. hogy másra is hatással van-e,annak inkább nézz utána,mert nem mondanám tutira,hogy nincsFernando írta:Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom tönkretenni a flashemet? Nem engedi fölrakni az update-et csak úgy 90%-ig, utána státusz kóddal kilép. De így az eredeti játékok meg nem mennem a boxon (ez is milyen már...). Valószínűleg meghajtó lett cserélve, de én is használtan vettem. Valaki valami megoldás? Egyébként csak az újabbakat nem akarja föltenni, a régi fölment.
az LT 2.0 ma jött ki,szóval holnapután már viheti flasheltetnidavi10 írta:Szerintem várd meg az LT 2.0-t, ami elvileg napokon belül meg fog jelenni. Ez már támogatja az új lemezformátumot.XBOX 360-hoz kapcsolódó kérdésem lenne. Még májusban volt egy frissítés, ami miatt elszállt a flash a meghajtómról. Most szeretném újra flasheltetni. Megéri most, vagy lesz mostanában valami új flash?
Én is most tervezem, hogy újra beruházok egy boxra, de amíg ez nem jön ki, addig tuti nem veszek.
Szerintem várd meg az LT 2.0-t, ami elvileg napokon belül meg fog jelenni. Ez már támogatja az új lemezformátumot.XBOX 360-hoz kapcsolódó kérdésem lenne. Még májusban volt egy frissítés, ami miatt elszállt a flash a meghajtómról. Most szeretném újra flasheltetni. Megéri most, vagy lesz mostanában valami új flash?
Ahogy én összeraktam a képet erről az egészről. Valszeg Patchelted a játékot, ezért nem engedi felrakni az új dasht, de ha eredetiről frissíted vagy USB-ről akkor is asszem elszáll a flash.Leszedtem x360-ra a F1 2011-et, de nem működik, új dasht akar föltenni, de nem tölti végig, de ha végig is töltené állítólag tönkretenné a flasht. Annyira megelégeltem, hogy ma szerintem megveszem eredetibe a játékot, de attól félek, hogy amikor arról tenném föl a dasht az se fog majd végigmenni.
ugyan nem azt javaslom,amire te gondolsz,de itt is van lehetőség: bal oldalon alul kiválasztod a platformot és lesz néhány biztosanMessiFan írta:Melyik az az oldal ahol 3-5 ezer ft-ért adnak mindenféle platformokra játékokat használtan?
Fordulónként csak 1-et lehet ingyen cserélni. Ha jól tudom, akkor utána minden csere után 4 pont mínusz.fcbarca0827 írta:Ha jól látom az igazolásaiddal veszítettél 36 pontot. Ha jól értelmezem a dolgot, akkor ha lecserélsz egy olyan játékost, aki az előző fordulóban pontot szerzett, akkor annyi pontot levon tőled, amennyit szerzett. Vagy valami ilyesmi.![]()
jaah,az kemény...akkor nem fogok többet cserélgetni inkább...mondjuk ezt unfairnek tartom,de mindegy,ez a játékszabály.fcbarca0827 írta:Ha jól látom az igazolásaiddal veszítettél 36 pontot. Ha jól értelmezem a dolgot, akkor ha lecserélsz egy olyan játékost, aki az előző fordulóban pontot szerzett, akkor annyi pontot levon tőled, amennyit szerzett. Vagy valami ilyesmi.csababarca írta:...![]()
Ezé' állok ilyen rosszul,mert mindig cserélgetek, hogy legyen benne valami izgi.
Erre a fordulóra tök jó csapatom lett, erre kiderül, hogy Evans és Rooney is lesérült a meccs előtt... Szóval ők nullázódtak, így 40 pontom lett.
Ha jól látom az igazolásaiddal veszítettél 36 pontot. Ha jól értelmezem a dolgot, akkor ha lecserélsz egy olyan játékost, aki az előző fordulóban pontot szerzett, akkor annyi pontot levon tőled, amennyit szerzett. Vagy valami ilyesmi.csababarca írta:...
Én felraktam még tegnap,azóta 2 versenyt letoltam.gergo9 írta:Nah majd akkor jöhetnek a vélemények is a 11-ről.
Sikerült e szimulátort alkotni vagy árkád fhos ez is?
http://download.chip.eu/hu/GTA-SanAndre ... 54874.htmlMessa írta:Mivel végülis a GTA IV nem menne a gépemen, úgy döntöttem, hogy felrakom megint a San Andreast. De picit uncsi lenne már, ezért kipróbálnám szívesen a multit. Valakinek van tapasztalata, hogy mégis hogy álljak neki, mi kell hozzá?
Örömmel venném a segítséget.
Véletlen nem azt a verziót szedted le, ami csak 1-2gb? Mert az van annyira összetömörítve, hogy ennyi ideig csomagolni kelljen.socio66 írta:épp erőszakolom a gépemre az új f1-et,az a vicc hogy a winraros kicsomagolás már majd nyolc órája megy és még mindig van kb. kettő.
két-három játéknál már tapasztaltam ezt,hogy a kicsomagolás ideje többszöröse a letöltésnek,de ez miért van?
tiszta hülyeség. várnám hogy lepörgeti aztán próbálom is ki,ehelyett fél napig még kínlódni kell vele.