Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
P.U.Y.O.L. írta:Mindez semmit se ér, ha a következő 100 meccsén nem sikerül neki semmi! Akkor kb. egál.shutterisland írta:hiába rúgott tavaly is többet ronaldo, ha megnézitek az utolsó 3-4 fordulóban mennyit, és milyen meccsen (hozzáteszem, hogy már eldőlt a bajnokság akkor) rúgott, akkor rájön az ember, hogy mi a szitu.
amúgy transfermarkton megnéztem (bocsi, de picit fóbiám ez a messi vs. cr, mert sok cr fan haverom van, és szeretek naprakész lenni) az alábbit :
cr : 425 meccs, 225 gól, 92 gólpassz.
messi : 323 meccs, 203 gól, 108 gólpassz.
nem tudom, mennyire valós adatok, de ha így van, azért ez elég ütős különbség messi javára.
Én is ezt akartam kiragadni Pep nyilatkozatából!Lionel85 írta: Ahogy Pep is nyilatkozta az Atlético elleni meccs után, nem elemezni kell Lionel Messit, hanem nézni.
Mindez semmit se ér, ha a következő 100 meccsén nem sikerül neki semmi! Akkor kb. egál.shutterisland írta:hiába rúgott tavaly is többet ronaldo, ha megnézitek az utolsó 3-4 fordulóban mennyit, és milyen meccsen (hozzáteszem, hogy már eldőlt a bajnokság akkor) rúgott, akkor rájön az ember, hogy mi a szitu.
amúgy transfermarkton megnéztem (bocsi, de picit fóbiám ez a messi vs. cr, mert sok cr fan haverom van, és szeretek naprakész lenni) az alábbit :
cr : 425 meccs, 225 gól, 92 gólpassz.
messi : 323 meccs, 203 gól, 108 gólpassz.
nem tudom, mennyire valós adatok, de ha így van, azért ez elég ütős különbség messi javára.
hiába rúgott tavaly is többet ronaldo, ha megnézitek az utolsó 3-4 fordulóban mennyit, és milyen meccsen (hozzáteszem, hogy már eldőlt a bajnokság akkor) rúgott, akkor rájön az ember, hogy mi a szitu.Fecooo írta:9 meccs: 12 gól, 9 gólpassz
hozzáteszem nincs "jó formában"
lehet követelni cuncinak az aranybogyót a Pichichi-re...![]()
(mert sok madridista úgy gondolja, h jobban megérdemelné, mint Leo... tisztelet a kivételnek!)
Nap képén nézzed csak azokat az almákat.kurdt írta:Srácok! Nem tudtam megállapítani: Messi megizmosodott vagy meghízott?
szó szerint adom.ozsimiki írta:szép volt.
Nah hajrá sporik! Adjatok még meccsenként pár 11-est CRnek,hogy azért a gólok tekintetében legalább egy lapon említhessük vele. Mert úgy összességében a célegyenesben sincs. (gólpasszok, térlátás, kombinációs készség)
nah hagyjuk, CR is nagy játékos, de Ő "csak" egy nagy játékos, Messi picit több.
Nekem azt írja, hogyIlúvatar írta:Na skacok, végre....
Megvan az angol felirat is az El informe Robinson -hoz, a Lionel Messi dokumentumfilmhez.
itt le tudjátok szedni a filmet plusz a feliratot is:
http://www.megaupload.com/?d=ZC2MJRC2
Remélem ez volt élete legrosszabb meccse! (((Nem szeretném, ha a pályája Ronaldinho-t követné... )))kilibarca írta:Nem tudom mi volt vele tegnap de nagyon bosszantó volt látni hogy sétálgat .Volt 3 jó labdája amivel akár nyerhettünk is volna.De ez akkor is nagyon kevés volt. Kedvtelen lassú és pontatlan volt.
Tudjuk, és nem is szoktam én szólni nem szokott zavarni. Viszont tegnap a második félidőben volt egy olyan időszak mikor úgy járkált a pályán, mint ha nyerésre állnánk. Kicsit idegesítő volt.albicelesteX írta:Persze,hogy nem,de azért rá nem ez a jellemző.Ezt azért tudjuk.
Azért én nem bánnám ha előtte levő időben is csinálgatna valami.albicelesteX írta:Ő akkor is képes gólhelyzetet teremteni,ha előtte 89 percig nem csinál semmit.Ő a legjobb!!!!