Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak én ringatom magam abban az illúzióban, hogy első sorban nem az számít, hogy ki az arca egy márkának, hanem hogy milyen termékeket gyártanak?sneco7 írta:Azt tudja valaki,hogy Fabregas mikor szerződött át a Pumához? Ahogy elnézem ott is elindult valami, nálunk van Eto'o, Henry, fiatalok közül meg Gomez, Falcao, Agüero és most már Fabregas is. Lehet,hogy a Puma újra elkezd teret hódítani Európában is?
http://www.totalbarca.com/2011/news/ces ... onsorship/sneco7 írta:Azt tudja valaki,hogy Fabregas mikor szerződött át a Pumához? Ahogy elnézem ott is elindult valami, nálunk van Eto'o, Henry, fiatalok közül meg Gomez, Falcao, Agüero és most már Fabregas is. Lehet,hogy a Puma újra elkezd teret hódítani Európában is?
Én vissza is zavarnám Londonba kapásból.zola8787 írta:Nem lőtt gólt, következő meccsre tenném is a padra
KöszönömL.Messi 10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=5x8QiR2PZJUTocy írta:Valaki az eddigi barcelonai munkásságáról tud linkelni videót? Gólok, gólpasszok, ilyesmi érdekelne.
Ilyet sikerült találnom.
http://www.youtube.com/watch?v=0bWtkW0AKNITocy írta:Valaki az eddigi barcelonai munkásságáról tud linkelni videót? Gólok, gólpasszok, ilyesmi érdekelne.
http://www.youtube.com/watch?v=5x8QiR2PZJUTocy írta:Valaki az eddigi barcelonai munkásságáról tud linkelni videót? Gólok, gólpasszok, ilyesmi érdekelne.
Messis résszel részben egyetértek. Viszont azt kell mondanom,hogy megértem. Cesc még azért a többiekkel (Villa,Pedro) annyira nem értik meg egymást, nem 1 olyan volt, hogy máshova kapták a labdát. Szóval gondolom ez azért lassacskán javulni fog:)ElBartimaeus írta:Leszögezném, hogy nagyon elégedett vagyok vele, iszonyat jól játszik, pontos labdákat ad, az a fajta kapkodása, ami jellemző volt rá az első néhány meccsén az teljesen eltűnt, úgyhogy szuper.
Egyetlen egy bajom van vele (amit írhatnék akár máshova is), hogy sokszor már csak azért is Messinek akar passzolni, mert hogy mennyire jól megértik egymást. Tényleg elképesztő dolgokat csinálnak, de csak akkor, ha teljesen természetesen csinálják. De most azt érzem, hogy nemegyszer már csak azért is neki akar passzolni (vagy fordítva), csak mert ő van ott, még akkor is, ha az teljesen fölösleges. (Egy konkrét esetben pl Messi vihette volna keresztbe, ahogy szokta, de cserébe a bolyban álló Fabre kapta)
A lényeg, hogy remélem azért, mert most hirtelen fel lettek kapva, hogy mekkora állatok együtt, még nem lesz az, hogy tudatosan akarnak állandóan egymással játszani a játék rovására.
Szerintem meg messze a csapat legjobbja volt. Rúgott egy "pontmentő" gólt, a labdái nagytöbbségben pontosak voltak, voltak sikeres cselei. Igaz, önmagához képest ő is gyengécske volt.Sanama írta:Tegnap ő is gyengébb volt, mint szokott lenni. Sok pontatlan labdája volt,de a gól jött legalább.
Azt vettem észre,hogy azért Pedroval még nem teljesen értik meg egymást.
+1SuperMessi írta:2 napja volt a játékosunk, bejött a Spanyol Szuperkupa visszavágón 8 perccel a vége előtt, benne volt a támadásunkban amivel behúztuk a kupát. A Gamperen is jól játszott, lőtt egy gólt. Bejött az Európai szuperkupán is 10 perccel a vége előtt és ragasztott egy szenzációs gólt a léc alá kapásból, amivel azt a kupát is bebiztosítottuk. 20 perc játék, 2 gól, 2 kupában tevékeny részt vállalt. Majd jött a bajnokság ahol 3 forduló után 3 góllal, ill. 4 gólpasszal áll, és a Milan meccsbe is jól szállt be a BL-ben. A Messi-Fábregas tengely valami egészen elképesztő. 24 éves a srác! 29+5 millió euró? A dupláját éri legalább! Nagyon örülök hogy itt van velünk.
Én is így gondolom.SuperMessi írta:2 napja volt a játékosunk, bejött a Spanyol Szuperkupa visszavágón 8 perccel a vége előtt, benne volt a támadásunkban amivel behúztuk a kupát. A Gamperen is jól játszott, lőtt egy gólt. Bejött az Európai szuperkupán is 10 perccel a vége előtt és ragasztott egy szenzációs gólt a léc alá kapásból, amivel azt a kupát is bebiztosítottuk. 20 perc játék, 2 gól, 2 kupában tevékeny részt vállalt. Majd jött a bajnokság ahol 3 forduló után 3 góllal, ill. 4 gólpasszal áll, és a Milan meccsbe is jól szállt be a BL-ben. A Messi-Fábregas tengely valami egészen elképesztő. 24 éves a srác! 29+5 millió euró? A dupláját éri legalább! Nagyon örülök hogy itt van velünk.
A Porto-nak lőtt ilyet Cesc.Logan10 írta:Cesc tegnap fantasztikusan játszotttökéletesen beleillik a gépezetbe
És az a gólja... elképesztő volt , ilyen gólt legutóbb talán Inzaghi lőtt éppen nekünk