Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
-
- Llegenda del Barça
Más csapatokhoz pártolunk át..
Én (meg gondolom sokan mások) például a Real Madridot választottam új kedvenc csapatnak.
Én (meg gondolom sokan mások) például a Real Madridot választottam új kedvenc csapatnak.
Nem hiszem, hogy ez lenne az oka. Ezt a hozzászólást, amióta beírtam, direkt figyeltem és talán a Messi és Puyol topicba érkezett pár hsz. Most is itt van 4 5 kisebb hír, de semmire nem írt senki... Remélem ez csak átmeneti időszak!S.Agüero írta:elkezdődött az iskola egy hónapja, szerintem ezért.Cali írta:Csak én vettem észre, hogy mostanában nem annyira aktív a fórum, mint ezelőtt 1 évvel, vagy akár pár hónappal? Vagyis ez egy kisebb túlzás, mert él néhány topic, de ami a csapattal kapcsolatos, pl.: Sztárok topicjai, bajnokik, barca vs real, ezekben csak elvétve lehet látni egy-kettő hozzászólást. Most hétvégén is a meccs után esett kb. 3 szó a fórumon a meccsel kapcsolatban és ennyi.![]()

ez már nekem is feltűntCali írta:Csak én vettem észre, hogy mostanában nem annyira aktív a fórum, mint ezelőtt 1 évvel, vagy akár pár hónappal? Vagyis ez egy kisebb túlzás, mert él néhány topic, de ami a csapattal kapcsolatos, pl.: Sztárok topicjai, bajnokik, barca vs real, ezekben csak elvétve lehet látni egy-kettő hozzászólást. Most hétvégén is a meccs után esett kb. 3 szó a fórumon a meccsel kapcsolatban és ennyi.

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- MatyiG
- Adminisztrátor
elkezdődött az iskola egy hónapja, szerintem ezért.Cali írta:Csak én vettem észre, hogy mostanában nem annyira aktív a fórum, mint ezelőtt 1 évvel, vagy akár pár hónappal? Vagyis ez egy kisebb túlzás, mert él néhány topic, de ami a csapattal kapcsolatos, pl.: Sztárok topicjai, bajnokik, barca vs real, ezekben csak elvétve lehet látni egy-kettő hozzászólást. Most hétvégén is a meccs után esett kb. 3 szó a fórumon a meccsel kapcsolatban és ennyi.

Csak én vettem észre, hogy mostanában nem annyira aktív a fórum, mint ezelőtt 1 évvel, vagy akár pár hónappal? Vagyis ez egy kisebb túlzás, mert él néhány topic, de ami a csapattal kapcsolatos, pl.: Sztárok topicjai, bajnokik, barca vs real, ezekben csak elvétve lehet látni egy-kettő hozzászólást. Most hétvégén is a meccs után esett kb. 3 szó a fórumon a meccsel kapcsolatban és ennyi.
- zengogabor
- Barça C
Ok, köszi!Drigo írta:Az a saját hozzászólásaidnak a száma...zengogabor írta:Most már 9. Az avatar képem alatt jelzi "Hozzászólások:"

-
- Eurobarca Staff
Az a saját hozzászólásaidnak a száma...zengogabor írta:Most már 9. Az avatar képem alatt jelzi "Hozzászólások:"
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- zengogabor
- Barça C
Most már 9. Az avatar képem alatt jelzi "Hozzászólások:"Drigo írta:Milyen 8 hozzászólást és hol jelez a rendszer?zengogabor írta:Akkor nem tudom megnézni azt a 8 hozzászólást amit jelez a rendszer?
De ajánlom figyelmedbe a FÓRUM SZABÁLYZATot.
-
- Eurobarca Staff
Milyen 8 hozzászólást és hol jelez a rendszer?zengogabor írta:Akkor nem tudom megnézni azt a 8 hozzászólást amit jelez a rendszer?
De ajánlom figyelmedbe a FÓRUM SZABÁLYZATot.
- zengogabor
- Barça C
Akkor nem tudom megnézni azt a 8 hozzászólást amit jelez a rendszer?Drigo írta:Nem mindegy, hogy topic, vagy bejegyzés.zengogabor írta:Hívjuk akkor bejegyzésnek, beírésnak, hozzászólásnak stb...Drigo írta:Nem tudok róla, hogy lenne saját topicod. Nem privát üzenetekre gondolsz?
Ez nem olyan, mint egy blog, hogy konkrétan válaszolhass egy-egy hozzászólásra. Ha valaki reagál egy hozzászólásodra, akkor idéz belőle, és úgy ír postot. Ezeket konkrétan nem tudod nyomon követni, olvasd a fórumot rendszeresen és tudni fogod, ha valaki reagált a véleményedre.
-
- Eurobarca Staff
Nem mindegy, hogy topic, vagy bejegyzés.zengogabor írta:Hívjuk akkor bejegyzésnek, beírésnak, hozzászólásnak stb...Drigo írta:Nem tudok róla, hogy lenne saját topicod. Nem privát üzenetekre gondolsz?
Ez nem olyan, mint egy blog, hogy konkrétan válaszolhass egy-egy hozzászólásra. Ha valaki reagál egy hozzászólásodra, akkor idéz belőle, és úgy ír postot. Ezeket konkrétan nem tudod nyomon követni, olvasd a fórumot rendszeresen és tudni fogod, ha valaki reagált a véleményedre.
- zengogabor
- Barça C
Hívjuk akkor bejegyzésnek, beírésnak, hozzászólásnak stb...Drigo írta:Nem tudok róla, hogy lenne saját topicod. Nem privát üzenetekre gondolsz?zengogabor írta:Amiket kapok a topikomra. Már vagy 5 hozzászólás érkezett de nem tudom megnézni őket.
-
- Eurobarca Staff
Nem tudok róla, hogy lenne saját topicod. Nem privát üzenetekre gondolsz?zengogabor írta:Amiket kapok a topikomra. Már vagy 5 hozzászólás érkezett de nem tudom megnézni őket.
- zengogabor
- Barça C
Amiket kapok a topikomra. Már vagy 5 hozzászólás érkezett de nem tudom megnézni őket.Drigo írta:Pontosan milyen hozzászólásokra gondolsz?zengogabor írta:Miért nem látom a hozzászólásokat amiket kapok????Valószinű itt sem fogom ezért kérném priviben vagy emailben megírni!
Köszi!
-
- Eurobarca Staff
Pontosan milyen hozzászólásokra gondolsz?zengogabor írta:Miért nem látom a hozzászólásokat amiket kapok????Valószinű itt sem fogom ezért kérném priviben vagy emailben megírni!
Köszi!
- zengogabor
- Barça C
Miért nem látom a hozzászólásokat amiket kapok????Valószinű itt sem fogom ezért kérném priviben vagy emailben megírni!
Köszi!
Köszi!
mivel felvetettem csak az ötletet,ezzel már előre helyeseltem 3 pontodraozsimiki írta:
szóval engem nem győztél meg. ettől függetlenül többi fejesen múlik.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
örülök,h a többi 3 pontban igazat adtál nekemdaffy írta:ez igaz a focira,a barcára és majd' minden másra.ozsimiki írta: van 4edrész is, mitől is fog bármin is változtatni,ha ezzel elkezdünk itt foglalkozni?

szóval engem nem győztél meg. ettől függetlenül többi fejesen múlik.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ez igaz a focira,a barcára és majd' minden másra.ozsimiki írta: van 4edrész is, mitől is fog bármin is változtatni,ha ezzel elkezdünk itt foglalkozni?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Részemről még nem nyilatkozok, de egyrészről szerintem átmenne hamarosan kőkemény politizálásba, másrészről megvárom a többiek véleményét.
van 3adrész is, amit már írtam régebben is, aki foglalkozik a saját továbbtanulásával,oktatással,stb márpedig szerintem ez a többségnél így van, és így helyes (már akit érint, vagy gyerekét, stb), az nem hiszem hogy egy sport fórumról fogja elsődlegesen begyűjteni az információkat.
van 4edrész is
, mitől is fog bármin is változtatni,ha ezzel elkezdünk itt foglalkozni?
nah de ha a többiek egyértelműen benne vannak (staff részéről persze), én sem állom útját, véleményem ellenére sem.
van 3adrész is, amit már írtam régebben is, aki foglalkozik a saját továbbtanulásával,oktatással,stb márpedig szerintem ez a többségnél így van, és így helyes (már akit érint, vagy gyerekét, stb), az nem hiszem hogy egy sport fórumról fogja elsődlegesen begyűjteni az információkat.
van 4edrész is

nah de ha a többiek egyértelműen benne vannak (staff részéről persze), én sem állom útját, véleményem ellenére sem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
persze, csak ki akartam mutatni a támogatásomdaffy írta:azért megvárom egy "hivatalos" személy engedélyét,mert nincs értelme 2-3 oldalt kitöröltetni adott esetben

azért megvárom egy "hivatalos" személy engedélyét,mert nincs értelme 2-3 oldalt kitöröltetni adott esetbensjd írta:a belpolitikai témákat nem nagyon engedik, viszont én is szívesen megtárgyalnám, ráadásul sztem a fórum 90%a valamilyen oktatási intézménybe jár, tehát érinti őket a témadaffy írta:az oktatási reform koncepciója olyan téma,amit szívesen felvetnék az off topikban,ez lehetséges vagy hanyagoljam a lehetséges politikai tartalom miatt?