Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak azt ne mond, hogy te vagy az első téli igazolása a kieső helyről menekülő Bilbaónak...???barcafan írta:OFF: Bilbaoba nem meccset nézni megyekBercy írta:Te szegény gyerek!!!barcafan írta:az a gond, h én lehet, h megyek bilbaoba a 7végén. vagyis ez nem gond hanem az, h nem tudom, h leszek-e az el classico nézésen. az utam nem 100%, szal ha lehet tartsatok fenn egy helyet a vip páholybancsütörtök-péntek környékén tudom biztosan mondani, h megyek-e
Nem mindegy, hogy hol fogod nézni a meccset???
Azé Bilbaoban biztos érdekesebb lehet!!!
Te szegény gyerek!!!barcafan írta:az a gond, h én lehet, h megyek bilbaoba a 7végén. vagyis ez nem gond hanem az, h nem tudom, h leszek-e az el classico nézésen. az utam nem 100%, szal ha lehet tartsatok fenn egy helyet a vip páholybancsütörtök-péntek környékén tudom biztosan mondani, h megyek-e
Ne izgulj majd ON-lány tartjuk a kapcsolatot vagy rosszabb esetben telefononSilvanus írta:Te áruló!!!Bercy írta:Mint említettem már kötött programom van, de nagyon köszönöm a meghívást!
Egysze tényleg el kell menni együtt egy "ismerkedési" kocsmázásra!!!![]()
Na jó, igen tudjuk, szóltál előre! Nem tudod, hogy miből maradsz ki!!! Azért majd jó szurkolást nektek is, a Real-os barátodnak meg vigyél sok zsepit, szüksége lesz rá...
Te áruló!!!Bercy írta:Mint említettem már kötött programom van, de nagyon köszönöm a meghívást!
Egysze tényleg el kell menni együtt egy "ismerkedési" kocsmázásra!!!
Sziasztok!gnorbert írta:Hello HFCB!
A szombati EL CLÁSICOT (az aktuális foci után) a Silvanusnál nézzük meg néhányan - remélem minél többen!
üdv
gnorbert
Gábor no.:2 írta:Holnapi foci:
1
2
3.Ordog
4
5 Iván
6
7
8 gnorbert HFCB No.8
9 Silvanus HFCB No.9
10 Zsolti HFCB No
11
12.Jaksy(a múltkorihoz beírta magát véletlen,tehát a mostanira jön)
13. Boog-s
14
15
16 Gábor HFCB
18 Bercy HFCB No.18
23 Gábor 2 HFCB