Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nálam is megállt. 4-4ről folytassuk?levproff írta:fogalmam sincs, nekem megált minden..pedig előnybe voltam ebbe a gémbe.FtcSikiHun írta:levproff mi történt?
fogadd el, kihívtalak már annyiszor!fcbarca0827 írta:vagyok, hova kell menni?P.U.Y.O.L. írta: 1. Ozsi ; csabav2 ; sjay ; initom ; brainsampler
2. S. Matyi ; schmall14 ; kantyy ; Barcafirefox ; Sambarca
3. P-U-Y-O-L ; fcbarca0827 ; levproff ; Kozma14 ; csakafradi
4. 9Dave ; nevemsenki ; socio66 ; -Eurobarca- ; krisztinv11
Jelenleg FTCSikiHun játszik Levproff-val, te játssz velem, aztán majd így tovább.
Kozma14 meg még most sem tudom, hogy kicsoda.
rendbenS.Agüero írta:barcafirefox gyere ellenem!
fogalmam sincs, nekem megált minden..pedig előnybe voltam ebbe a gémbe.FtcSikiHun írta:levproff mi történt?
Deal. Akkor viszont nem tudom h leszek-e még, úgyhogy beírom:ozsimiki írta:én jövök utána vele, mivel ki akarom deríteni,h ez a torna érdekel a jövőben, ha trágyázok megint,akkor nem.kurdt írta:Ha végeztél az aktuális meccseddel, akkor nyomhatjuk (brainsampler).Initom írta:valaki meccs?
én jövök utána vele, mivel ki akarom deríteni,h ez a torna érdekel a jövőben, ha trágyázok megint,akkor nem.kurdt írta:Ha végeztél az aktuális meccseddel, akkor nyomhatjuk (brainsampler).Initom írta:valaki meccs?
vagyok, hova kell menni?fcbarca0827 írta:1. Ozsi ; csabav2 ; sjay ; initom ; brainsamplerP.U.Y.O.L. írta:Van torna? Hol hol hol???
Initom addig is mehet! Hívj ki! P-U-Y-O-L
2. S. Matyi ; schmall14 ; kantyy ; Barcafirefox ; Sambarca
3. P-U-Y-O-L ; fcbarca0827 ; levproff ; Kozma14 ; csakafradi
4. 9Dave ; nevemsenki ; socio66 ; -Eurobarca- ; krisztinv11
Jelenleg FTCSikiHun játszik Levproff-val, te játssz velem, aztán majd így tovább.
Kozma14 meg még most sem tudom, hogy kicsoda.
Ha végeztél az aktuális meccseddel, akkor nyomhatjuk (brainsampler).Initom írta:valaki meccs?
1. Ozsi ; csabav2 ; sjay ; initom ; brainsamplerP.U.Y.O.L. írta:Van torna? Hol hol hol???
Initom addig is mehet! Hívj ki! P-U-Y-O-L
Oké. ha vagy írj és ki is hívlakSlither írta:5 perc és leszek (-Eurobarca-).
Gyerünk.Bob_Marley írta:Na részemről mehet a bugi![]()
Ha jól látom:L.Messi 10, S.Agüero, kanty, Firefox van a csoportomban!
De senkit nem látok, hogy fent lenne!Úh. valaki jelentkezzen fiatalok