Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
xbox-360ra gondoltam.....srydaffy írta:magyarul fent van,magyar kommentárral szerintem 2-3 nap múlvakakasugynok007 írta:nCoreon mmikor lesz fent Magyar nyelven????Természetesen Magyar kommentárral.
magyarul fent van,magyar kommentárral szerintem 2-3 nap múlvakakasugynok007 írta:nCoreon mmikor lesz fent Magyar nyelven????Természetesen Magyar kommentárral.
Nekem kb. 11 óra körül jön le...Beload-ról szedem,és jön vagy 150-200-al...300-an szedik,3-an seedelik...De amúgy elöljáróban azt nyugodt szívvel lemerem irni,hogy ez az idei év foci játékakanty írta:Valakinek jött-e már le? Milyen?
nekem lejöttkanty írta:Valakinek jött-e már le? Milyen?
Jólvanna', sorryL.Messi 10 írta:Hogy lennének már abból?soadroli írta:És ezek a magyar nyelvi fájlok újak, mármint hogy nem a 11-ből vannak kiszedve? Mert ha igen akkor még várokTeljesen más a 2játék. Az előzőleg feltöltött verzióból lett kiszedve, csak törölték.
Hogy lennének már abból?soadroli írta:És ezek a magyar nyelvi fájlok újak, mármint hogy nem a 11-ből vannak kiszedve? Mert ha igen akkor még várok
Én is most nézem, remélem normálisan fog működni a magyar nyelvi fájlokkal...daffy írta:megerősítemL.Messi 10 írta:Na annak akinek nem igénye a magyar kommentár, magon fent van a FIFA12 Reloaded verziója.![]()
magyar kommentár is van már hozzá,ha érdekel valakit
megerősítemL.Messi 10 írta:Na annak akinek nem igénye a magyar kommentár, magon fent van a FIFA12 Reloaded verziója.
de flashelt xboxra sajnos nincsennek ilyen patchekL.Messi 10 írta:Ausztrál eddig is volt, de a Magyar már tényleg elférne benne... Egyébként lehet nem kell sokat várni az NB1-2 patchre a 12höz, mert állítólag jó a 11es patchje hozzá. Csak kell csinálni egy frissitést mellé, és mehet a menet!
Ausztrál eddig is volt, de a Magyar már tényleg elférne benne... Egyébként lehet nem kell sokat várni az NB1-2 patchre a 12höz, mert állítólag jó a 11es patchje hozzá. Csak kell csinálni egy frissitést mellé, és mehet a menet!Bobberto írta:Ami még fura, hogy a török bajnokságot is "kiszedték" belőle... Az egyéb csapatok között van pl a Galatasaray is :S Ehelyett (lehet tévedek), de az ausztráliai bajnokságot tettek bele :/ Jó lenne előbb-utóbb egy magyar bajnokság is...
Vissza is és köszi!Bobberto írta:Ment a válasz
Ment a válaszfcbarcelona10 írta:Ment egy pü.Bobberto írta:Boxra már nekem is fent van, ma voltam a szervizben és új flashel + dashboard-al megy is.
Eddig 1 meccset toltam a Barcával egy 3 csillagos csapat ellen világklasszison. Hát keményfőleg a védekezés. Az, hogy "A"-val nem szerel, hanem üldözi az embert, még jobban teljessé teszi a játékot. Ne csak 1 gombot kelljen nyomkodni, hogy máris tiéd a legyen a labda, hanem számold ki az ütemet mikor kell odalépni.
A mozgások pedig 100x precízebbek, sőt van egy külön funkcióra egy gomb, aminél mátrix érzésem vanés még pontosabban, precízebben és finomabban mozog, forog a játékos a labdával. Ez különösen jó a Barca technikához pl Xavi-val.
Egyelőre ennyi, de holnap már kezdek is egy menedzser módot
Ment egy pü.Bobberto írta:Boxra már nekem is fent van, ma voltam a szervizben és új flashel + dashboard-al megy is.
Eddig 1 meccset toltam a Barcával egy 3 csillagos csapat ellen világklasszison. Hát keményfőleg a védekezés. Az, hogy "A"-val nem szerel, hanem üldözi az embert, még jobban teljessé teszi a játékot. Ne csak 1 gombot kelljen nyomkodni, hogy máris tiéd a legyen a labda, hanem számold ki az ütemet mikor kell odalépni.
A mozgások pedig 100x precízebbek, sőt van egy külön funkcióra egy gomb, aminél mátrix érzésem vanés még pontosabban, precízebben és finomabban mozog, forog a játékos a labdával. Ez különösen jó a Barca technikához pl Xavi-val.
Egyelőre ennyi, de holnap már kezdek is egy menedzser módot
10:Tocy írta:Kérdés. Ha a FIFA10 elindul a gépen, akkor a 11 is el fog? Vagy annak már nagyobb a gépigénye? És a 12?
Pedro arcát nem igazán figyeltem meg(mivel nem is nagyon játszottLM10 írta:Leírnád, hogy a Barcában kinek mennyi az értéke a fifa 12ben? Meg hogy Pedro arca végre hasonlít az eredetire. Köszi szépen
Leírnád, hogy a Barcában kinek mennyi az értéke a fifa 12ben? Meg hogy Pedro arca végre hasonlít az eredetire. Köszi szépenszajko írta:na, csak leszedtem az angol verziót boxra,így legalább nem idegesít a magyar kommentár... szerintem nagyon jó lett és ideje volt már 1 kicsit nehezíteni a játékon,mert legendáson simán nyertem minden meccset még 3 csillagos csapattal is, most viszont nagyon nehézkesen nyertem a barcával 3 meccset. a gépnek végre van 1 kis esze is és megtartja a labdát okosan,valamint sokkal nehezebb benne szerelni nem elég nyomni folyamatosan az RT-t és a B-t.