Kövezzetek meg, de nekem Deulofeu játéka határozottan nem tetszett. Passzolni egyáltalán nem tud, nem is akar, megkapja a labdát, és elindul vele, 15x belevezeti a védőbe, többször simán szerelték. 1x persze összejön egy szép csel, akár kettő, de akkor sem adja le, inkább megpróbálja a 3.-at is...a gólja szép volt, higgadtan megoldotta. Ja és sokszor elég flegma is, sétálgat, védekezésben abszolút nem csinál semmit, mellette sprintel fel a szélsőhátvédjük, ő meg csak sétálgatva nézi...ezek nekem nagyon nem tetszenek. A tehetsége vitathatatlan, nagyon sok van benne, de rengeteg olyan játékos volt/van, akinél a flegmaság/nagyképűség és az önzőség ezt eltüntette.
Amúgy a csapat nem játszott rosszul, de bő 1 órát emberelőnyben játszva illett volna megnyerni a meccset...fejben nagyon kevesek még a srácok, de a nem Barca-ifi Rodri is az, ekkora helyzetet így elrontani...Montoya is kihagyott egyet, Rafinha meg legalább kettőt. Ennek ellenére benne sokkal többet látok mint Gerard D.-ben, tud passzolni, tud helyezkedni, bár a tegnapi pozíciója picit rejtély volt, mert a két szélső és Rodri mögött helyezkedett általában, de szerintem ő nem éppen irányító...
Kevés egy kicsit a kreativitás, de hát ifikről beszélünk, és Xaviékkal hasonlítjuk össze őket

Ez van, remélem a bentmaradás azért nem lesz kérdés, nagy kár lenne, ha kiesnének, és az ifik csak a 3. osztályban játszhatnának.