Gerard Piqué
Komolan nem értem, hogy miért jó ez az utolsó percekben időhúzással kikényszerítem az ötödik lapot... Miért kell ezt ilyen teátrálisan? Ha tudja, hogy ezt fogja majd, akkor az első félidőben egy felesleges reklamálással el lehetne intézni vagy max a 60. percig, akkor nem ilyen feltűnő, de így jogosan fog károgni Mourinho, met őt ezért eltiltották...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Nekem inkább a finn-magyar jutott eszembe '97-ből. Csak most a broki másik oldalán éreztem magam.
sajnos de

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Most nézem, h a Real elleni Szuperkupa meccsen is adott egy gólpasszt sarokkal, akkor is Messinek. 

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
A második félidőben már a teljes védelem középpályást játszottziipp írta:A második félidőben már inkább középpályást játszott.

Visszatért, örülök neki, elég ennyit mondanom:zseniális
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Jó volt, igaz nagy nyomás nem is volt a védelmen.
Úgy látszik, h néha kijő belőle a "labdazsonglőr", az Inter elleni gólja, most meg ez a sarkazás.
Úgy látszik, h néha kijő belőle a "labdazsonglőr", az Inter elleni gólja, most meg ez a sarkazás.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- shutterisland
- Director del Fútbol
egy középhátvédtől alap skill....Capon írta:Az a gólpassz sarokkal nagyon ott volt

A második félidőben már inkább középpályást játszott. 

A real ellen is adott egy hasonló passzt! örülök, hogy így tért vissza!
http://www.youtube.com/watch?v=WBEjHOXfMRg
http://www.youtube.com/watch?v=WBEjHOXfMRg
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Először is jobbulást neki!
Elég aggasztó ez a sok sérülés ráadásul a folyamatos meccsek miatt nem tudom mennyire pihenik ki a játékosok!Pique a skótok ellen is elég "lomhán" mozgott úgy tűnt mintha hiányozna a dinamika a játékából!
Ezek mind mind visszavezethetők a felkészülésre!2 hét az annyira nem vészes, viszont remélem nem megint egyből mély víz mert akkor megint elszakadhat valami!
Elég aggasztó ez a sok sérülés ráadásul a folyamatos meccsek miatt nem tudom mennyire pihenik ki a játékosok!Pique a skótok ellen is elég "lomhán" mozgott úgy tűnt mintha hiányozna a dinamika a játékából!
Ezek mind mind visszavezethetők a felkészülésre!2 hét az annyira nem vészes, viszont remélem nem megint egyből mély víz mert akkor megint elszakadhat valami!

Az nem játék. Akkor inkább hagyjon ki 2 hetet.bence-barca írta:The player @3gerardpique has a right hamstring injury and will be out for around 2 weeks #fcblive
térd ina sérült meg.
- N7
- Jugador del Barça
Nem szakítottak:) és amúgy az NB1.hu írta meg,hogy szakítottak,de másnap cáfolták!!Amúgy Pique facebookon és twitteren is posztol Shakirával kapcsolatban,szóval tuti,hogy nem szakítottak:))Cali írta:Egy kicsit hülye kérdés lesz, de azért felteszem.. egyik haverom azt mondta, hogy Pique és Shakira szakítottak pár hónapja. Ez igaz? És, ha igen, akkor erről miért nem olvastam sehol?
-
- Llegenda del Barça
The player @3gerardpique has a right hamstring injury and will be out for around 2 weeks #fcbliveMessiFan írta:Mi a...?bence-barca írta:Azt írják 2 hétre esik ki
(twitter)
Inkább 1 hét szerintem. De mije sérült meg?
térd ina sérült meg.
Mi a...?bence-barca írta:Azt írják 2 hétre esik ki
(twitter)
Inkább 1 hét szerintem. De mije sérült meg?
-
- Llegenda del Barça
Azt írják 2 hétre esik ki 
(twitter)

(twitter)
Nekem húgom mondta, hogy látta valami, zenecsatornán( VIVA?), valami műsorban kiírva, hogy Shakira egyedül éli életét, vagy valami ilyesmi. Fogalmam sincs.Cali írta:Egy kicsit hülye kérdés lesz, de azért felteszem.. egyik haverom azt mondta, hogy Pique és Shakira szakítottak pár hónapja. Ez igaz? És, ha igen, akkor erről miért nem olvastam sehol?

Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Egy kicsit hülye kérdés lesz, de azért felteszem.. egyik haverom azt mondta, hogy Pique és Shakira szakítottak pár hónapja. Ez igaz? És, ha igen, akkor erről miért nem olvastam sehol?