Barça vs. Real - El Clásico
Egyébként áldanunk kéne Mourinhót, amiért besegít a Barca játékosok motivációjának fenntartásában. Lehet, hogy rég leeresztettek volna, ha nincs az a kretén a bicskanyitogató megnyilvánulásaival. 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- 18Barca99
- Capitá del Barça
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/j ... rt-2097489
Megint büszkék lehetnek a madridisták rá. Hozta a formáját.
Megint büszkék lehetnek a madridisták rá. Hozta a formáját.

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
shutterisland írta:ja, ezen én is gondolkoztam, hogy akkor, a szuperkupa idején arról volt szó, hogy na majd a madrid ha csúcsformában lesz...csak szerintem azóta nem hogy nem erősödtek, lettek jobb formában, hanem visszaestek, mind egyénileg, mind csapatszinten, mind szervezettségben is.Mezner2 írta:Igazából megint egy X szagú meccset nyert a Real nagy gólkülonbséggel, ez a nagy csapatok ismérve,ezért le a kalappal elottük. DE sztem a mostani játék v épp annak hiánya nagyrészt Mou hibája, nagyon kihegyezte a csapatot a szezon eleji Szuperkupára, és az volt a csúcs amit ez a Real eltud érni, azóta leeresztettek,nem tudatos szezonra való felkészülés,hanem egy Barca verésre készülés volt,ez abból a frusztráltságból adódó hiba ami benne munkál már tobb éve velünk szembe. És nyilván a kovetkező Classicora probálja újra ccsúcsra járatni a csapatot. Az pedig már az ő személyes tragédiája hogy még így sem sikerült elkapniuk minket![]()
hozzáteszem, mi pedig ott gyengén játszottunk magunkhoz képest, abszolút idényeleji forma, azóta talán jobban megy a csapatnak. bár közel sincs még a barcahengerhez.
Van itt henger, de sajnos csak hazai pályán. Kicsit én a motiváció vesztés első jelének érzem, hogy idegenben már nem tud annyira felpörögni a csapat, mint amennyire kéne, hazai környezetben 80-90 000 szurkolóval az ember háta mögött azért nyilván még könnyebb.
- shutterisland
- Director del Fútbol
ja, ezen én is gondolkoztam, hogy akkor, a szuperkupa idején arról volt szó, hogy na majd a madrid ha csúcsformában lesz...csak szerintem azóta nem hogy nem erősödtek, lettek jobb formában, hanem visszaestek, mind egyénileg, mind csapatszinten, mind szervezettségben is.Mezner2 írta:Igazából megint egy X szagú meccset nyert a Real nagy gólkülonbséggel, ez a nagy csapatok ismérve,ezért le a kalappal elottük. DE sztem a mostani játék v épp annak hiánya nagyrészt Mou hibája, nagyon kihegyezte a csapatot a szezon eleji Szuperkupára, és az volt a csúcs amit ez a Real eltud érni, azóta leeresztettek,nem tudatos szezonra való felkészülés,hanem egy Barca verésre készülés volt,ez abból a frusztráltságból adódó hiba ami benne munkál már tobb éve velünk szembe. És nyilván a kovetkező Classicora probálja újra ccsúcsra járatni a csapatot. Az pedig már az ő személyes tragédiája hogy még így sem sikerült elkapniuk minket![]()
hozzáteszem, mi pedig ott gyengén játszottunk magunkhoz képest, abszolút idényeleji forma, azóta talán jobban megy a csapatnak. bár közel sincs még a barcahengerhez.
Igazából megint egy X szagú meccset nyert a Real nagy gólkülonbséggel, ez a nagy csapatok ismérve,ezért le a kalappal elottük. DE sztem a mostani játék v épp annak hiánya nagyrészt Mou hibája, nagyon kihegyezte a csapatot a szezon eleji Szuperkupára, és az volt a csúcs amit ez a Real eltud érni, azóta leeresztettek,nem tudatos szezonra való felkészülés,hanem egy Barca verésre készülés volt,ez abból a frusztráltságból adódó hiba ami benne munkál már tobb éve velünk szembe. És nyilván a kovetkező Classicora probálja újra ccsúcsra járatni a csapatot. Az pedig már az ő személyes tragédiája hogy még így sem sikerült elkapniuk minket

Nem tudom, hányadik meccse a Madridnak sorozatban, de megint egy viszonylag kiegyenlített meccsen aránytalan gólkülönbséggel nyernek.
Persze, ezért vannak a sztárok egy nagycsapatban, hogy a közepes játékot feldobják 1-1 góllal.
Egyébként tök jó, hogy nem volt madridi favágás: nem volt Pepe, Carvalho, Khedira. Így is lehet focizni? jééé...
Persze, ezért vannak a sztárok egy nagycsapatban, hogy a közepes játékot feldobják 1-1 góllal.
Egyébként tök jó, hogy nem volt madridi favágás: nem volt Pepe, Carvalho, Khedira. Így is lehet focizni? jééé...
teljesen más stílusú játékosok,de a fő különbség,hogy higu inkább ék,míg benzema nem.gianni írta: Szép gólok voltak,amúgy Higuain jobb mint Benzema sztm!
- gianni
- Entrenador del Barça
Szép gólok voltak,amúgy Higuain jobb mint Benzema sztm!shutterisland írta:azért pár higu ellenes biztos visszaköpte a bambitferninho írta:azért Higu 2. gólját érdemes megnézni
http://www.youtube.com/watch?v=7IW3Wo5wjE8
nem volt csúnya![]()
egy kicsit simább meccsnek jobban örültem volna, de jó volt ez így.
Callejón góljánál meg CR-nek külön taps...![]()
cr felidegel, hogy adogatja a gólpasszokat...pedig főként emiatt szoktam messit elétenni
- shutterisland
- Director del Fútbol
azért pár higu ellenes biztos visszaköpte a bambitferninho írta:azért Higu 2. gólját érdemes megnézni
nem volt csúnya![]()
Callejón góljánál meg CR-nek külön taps...

cr felidegel, hogy adogatja a gólpasszokat...pedig főként emiatt szoktam messit elétenni

azért Higu 2. gólját érdemes megnézni
nem volt csúnya
nem volt csúnya

madridista
- shutterisland
- Director del Fútbol
nos, bár reménykedtem meccs előtt, hátha majd a sok hiányzó...,de a végén mondhatjuk papírforma szerint gáláztak is.
úgy látszik, sajnos újra erőre kaptak mostmár.
úgy látszik, sajnos újra erőre kaptak mostmár.
- shutterisland
- Director del Fútbol
szerintem ebben ott van az igazság, hogy sok csapat eleve úgy megy ki a barca vagy real ellen, hogy már bele van kalkulálva a vereség, és ha jövőhéten egy könnyebb meccs jön nekik, arra tartalékolnak, hiszen nekik "ott kell megmutatni", ott kell pontot szerezni.P.U.Y.O.L. írta:Ezt a "lefekvős" badarságot azért elfelejthetnénk már végre...(a madridisták is hangoztatják, hogy ellenünk kik "fekszenek le". Mindkettőt lehetne már mellőzni.)Pavel írta:Az Espanyol mindig lefekszik nekik.
igazából rossz felfogás ez, mivel egy sportoló nem állhat úgy oda, hogy úgyis kikapunk, meg kell tenni mindent a sikerért...csak nekik azt is át kell értékelni, hogy ha kihajtják magukat mint az állat, csomóan besárgulnak (esetleg piros..) és megdöglenek a pályán, 90%, hogy úgy is kikapnak (csak mondjuk 5-0 helyett 2-0) , viszont így romlanak az esélyeik a kövi meccsre.
nehéz ügy, de én ennek tudom be valahol a 8-0-kat, hogy az ellenfél már középkezdésnél feladja.
láttunk ellenpéldát..levante, racing real ellen, sociedad ellenünk...meg is lett az eredménye...persze ahhoz sem volt elég a küzdés, kellett a szerencse is, akár a bíró is.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ezt a "lefekvős" badarságot azért elfelejthetnénk már végre...(a madridisták is hangoztatják, hogy ellenünk kik "fekszenek le". Mindkettőt lehetne már mellőzni.)Pavel írta:Az Espanyol mindig lefekszik nekik.
- shutterisland
- Director del Fútbol
igen, sajnos mindig akkor bizonyítanak (de evvel azért a barcánál is találkozhatunk) mikor neccesebbnek tűnik egy meccs, mint az átlagos.Fecooo írta:kb néggyel fog nyerni a Madrid...shutterisland írta: otthon eddig behúzta mind a kettőt az espanyol, idegenben mind a 3x kikapott...a tendencia maradhatna
nagy reményt nem fektetek a pontvesztésbe, de azért csak hiányozni fog pepe,carvalho,coentrao,benzema...és di maria is, mert őt eltiltották.
mondjuk tény, az "iker - marcelo,varane,albiol,ramos - khedira,xabi - özil,cr,kaka - higuain" kezdő is bőven erős, és esélyes...csak hátha.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nagy valószínűséggel nem ezt nyilatkozta a kis cafka, mert fél életét fizetnie kéne CR-nek rágalmazásért.Capon írta:http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/c ... it-2097061
„Önző egy pasas, fölényeskedő, és egy kicsit drogfüggő is" – mondta Gallardo.
„Nem intelligens, még véletlenül sem. Mihez kezd, ha abbahagyja a focit?" – tette föl a nagy kérdést Nereida Gallardo.
Ne, hinném, h vmikor is pénzügyi problémai lesznek.

A mai világban szinte minden 3. focista drogozik, annyit keresnek, ebbe semmi meglepő nincs.

kb néggyel fog nyerni a Madrid...shutterisland írta: otthon eddig behúzta mind a kettőt az espanyol, idegenben mind a 3x kikapott...a tendencia maradhatna
- shutterisland
- Director del Fútbol
foggggalmam sincs, miért írtam santandert, fél perccel előtte néztem meg, hogy espanyol ellen toljákozsimiki írta:ott 3at is otthagynak tutira,mivel nem ott lesz a meccs,hanem Barcelonában. esp-realshutterisland írta:nem játszik tudtommal carvalho,pepe,coentrao és benzema sem, hátha ott hagynak két pontot santanderben.

otthon eddig behúzta mind a kettőt az espanyol, idegenben mind a 3x kikapott...a tendencia maradhatna

- ozsimiki
- Adminisztrátor
ott 3at is otthagynak tutira,mivel nem ott lesz a meccs,hanem Barcelonában. esp-realshutterisland írta:nem játszik tudtommal carvalho,pepe,coentrao és benzema sem, hátha ott hagynak két pontot santanderben.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- shutterisland
- Director del Fútbol
nem játszik tudtommal carvalho,pepe,coentrao és benzema sem, hátha ott hagynak két pontot santanderben.
szerintem ez az ázsiaiak miatt van, hogy ők is lássanak meccset.De ez undorító, deles kezdés vnap, meg 10kor meccs? Egy vasárnap? Mi ez már?
-
- Director del Fútbol
De ez undorító, deles kezdés vnap, meg 10kor meccs? Egy vasárnap? Mi ez már?
Tavaly sokkal jobb volt.
Tavaly sokkal jobb volt.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ezek után 2-2 lett és ki rúgott most gólt?lluisllach89 írta:Canales, Pedro Leon![]()
Kár h Canales félig-meddig csak kölcsönben. Remélem végleges lesz.
Vegyünk meg már valakit onnan, tuti sztár lesz
Szerk.: RVN egyenlít

Julio Baptista....

ollózott egy igen csúnyát

3-2 lett...
és a Real meccs is 22:00-kor kezdődik majd mint ez....
hogy bírom majd ki...
madridista
-
- Director del Fútbol
Canales, Pedro Leon
Szerk2: És Baptista ad a Rivaldo fílingnek, de szép gól

Szerk2: És Baptista ad a Rivaldo fílingnek, de szép gól

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Capon
- Llegenda del Barça
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/c ... it-2097061
„Nem intelligens, még véletlenül sem. Mihez kezd, ha abbahagyja a focit?" – tette föl a nagy kérdést Nereida Gallardo.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Annyira idegesít már, hogy néhány oldal direkt arra épít, hogy a Barca és Real szurkolók egymásnak ugorjanak.
http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozz ... id=2097131
Ehhez pl. semmi köze nincs a Realnak, de annyira érezhető, hogy direkt feszültség keltésként került ki.
Az ilyen, és ehhez hasonló cikkek nagyban elősegítik a további romlást a két csapat viszonya közt.
Persze a legfőbb bűnös szerintem is Mourinho. Attól függetlenül, hogy mostanában nem nagyon nyilatkozik, tavaly elindított egy lavinát, amit a legtöbb Madridista úgy követ és úgy nagyítja tovább, mintha valami szent írás lenne.
http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozz ... id=2097131
Ehhez pl. semmi köze nincs a Realnak, de annyira érezhető, hogy direkt feszültség keltésként került ki.
Az ilyen, és ehhez hasonló cikkek nagyban elősegítik a további romlást a két csapat viszonya közt.
Persze a legfőbb bűnös szerintem is Mourinho. Attól függetlenül, hogy mostanában nem nagyon nyilatkozik, tavaly elindított egy lavinát, amit a legtöbb Madridista úgy követ és úgy nagyítja tovább, mintha valami szent írás lenne.