Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát persze, mivel városonként más a csatornakiosztás, azaz van ahol ugyanannyi pénzért minőségibb a családi csomag összetétele, mint ebben a városban például. Amúgy mára megjöttek az eddig letiltott csatornák is, de összességében 4 adóval van kevesebb, mint volt. Az AXN Scfi-fi-ért például kár, mert többet néztem, mint a DigiSportot fogom, a Fem3 helyett maradhatott volna, az a Zona Romantica mellé már felesleges, úgyis csak a sok mexikói sorozat ismétlése megy azon is.szajko írta:Nekem van Viva továbbra is és Digi már vasárnap este óta van...
jol van, megnyugodtam h nem csak én vagyok ilyen hulyekanty írta:Ezt csinálom kb. 3 éve.Victor_Valdes írta:Csak világításra szolgál a tv-m egy fél éve.![]()
Én csak most olvastam, még a Digivel nálam nem is lenne baj, de hát Pro4? Elmehetnek a f.szomba... az szinte senkinek sincs... amúgy ott a rojadirecta.esmahitoo írta:Besz.arás hogy a TV2 lepasszolta a BL meccseket a PRO4-nek. Se digisportom, se PRO4-em... Fa.szom kivan, hogy neten kell nézegetni a meccseket, miközben szépen fizetek a szuper UPC-s digitális fullos csomagra. Digit kábelen be sem tudnám köttetni, de nem is tenném, mert fix hogy akkor 2 hónap múlva megjelenik a UPC Sport... PRO4... Az agyam eldobom. Természetesen a myp2p is most halt meg, vagy haldoklik, bagy nemtudom. A PRO4-nek 16%-os lefedettsége van...
![]()
![]()
Én is kb. csak sport1-2t meg HBO-t nézek TV-n, nekem megér ennyit az, hogy nem kell szakadozó, elmosódott képű román streamekre vadászni meccs közbenVictor_Valdes írta:Legjobb megoldás, tv-t levetetni 12 adós csomagra, havi 1000 ft-ért, és neten nézni mindent, mert tv-be egy filmet se lehet megnézni rendesen, és már meccset se..Csak világításra szolgál a tv-m egy fél éve.
Ezt csinálom kb. 3 éve.Victor_Valdes írta:Legjobb megoldás, tv-t levetetni 12 adós csomagra, havi 1000 ft-ért, és neten nézni mindent, mert tv-be egy filmet se lehet megnézni rendesen, és már meccset se..Csak világításra szolgál a tv-m egy fél éve.
Dettó, azthittem lerúgom a tv-t. Kikúrtúl felidegesített engem is.Fecooo írta:rohadj meg te gyökér, uszító senkiházi!![]()
![]()
![]()
Adrianoba belerúgnakfeldobta magát
ez a tizenegyes, meg a többi baromság...
most meg ez: "ha nem Messivel szemben követi el, akkor még pályán lenne..."
![]()
![]()
![]()
Nyugi Fecó, ne idegeskedj ezen, inkább örülj a kupának!Fecooo írta:rohadj meg te gyökér, uszító senkiházi!![]()
![]()
![]()
Adrianoba belerúgnakfeldobta magát
ez a tizenegyes, meg a többi baromság...
most meg ez: "ha nem Messivel szemben követi el, akkor még pályán lenne..."
![]()
![]()
![]()