Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek egyik nagy élményemet. Hétfőn érkeztem haza Rigából(Lettország) ahol Bajnokok Ligája selejtezőn voltunk az ETO Futsal csapatával, és a Barcelona ellen is volt meccsünk. Sajnos nem játszottam a mérkőzéseken, de óriási élmény volt! Este együtt buliztunk a Barcásokkal, egytől egyig nagyszerű emberek, és nem nagyképűek! Nem tudom mennyire mozogtok a futsal világába, most igazolta le a Barca a Gabrielt aki brazil válogatott. Vele és az Ari Santossal lett közeli a kapcsolatom, és képzeljétek Gabriellel beszéltem tegnap decemberben utazok hozzá egyik csapattársammal és kivisz minket a Barcelona-Levante, Barcelona-BATE nagypályás és a Barcelona-Cartagena futsal meccsre. Mondta, hogy jegyeket ő szerez nekünk, és hogy ne menjünk hotelbe mert nála tudunk aludni van bőven hely. Lehet "felfújom" a dolgot de nekem óriási élmény volt brazil és spanyol válogatott játékosokkal bulizni, repülőtéren meg bohóckodni. Van pár képem amit ha nem bántok megosztom. A kedvencem az mikor a szállodában első este megjöttek és áthúzták a táblán azt, hogy Spanyolország és odaírták, hogy Catalunya!

Balról jobbra: Mincho Hernandez(Ő a csapattársam Uruguayi válogatott) Gabriel, jómagam és Ari Santos. Második képen pedig a Cristian van.

Első képen a Wilde(Brazil válogatott) másodikon pedig az Ari Santossal, buli után. Nem éppen voltunk józanok...
Bocs a hosszú hsz miatt, meg ha valakit nem nagyon érdekelte a dolog de nekem óriási élmény volt, és muszáj volt ezt megosztanom veletek.