Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én addig biztosan nem, míg a két nagyonnagyágyút (Ozsi és Matyi) meg nem verem.Game90 írta: 2. Mikor unjátok meg ezt a játékot?
Namábocsi, de Kriszti? Nem vagyok én lány.Fecooo írta:ez jó meccs volt Kriszti koma
1.Nélkülem nem lenne az igaziGame90 írta:Bocs, hogy beleböfögök ebbe a topikba, de:
1. Terveztek Ozsi nélküli bajnokságot is?![]()
2. Mikor unjátok meg ezt a játékot?
a mostani után sajnos mennem kell, bocsP.U.Y.O.L. írta:8 nyertig megfelel Fecooo?
Köszi a meccset. Legközelebb biztos vagyok a győzelmemben.ozsimiki írta:így kétszer kellett megnyernem, de sikerült:)Messiboy19 írta:Ledobott ez a sz'r. Elkapcsoltam, mire visszateszem ledob....ozsimiki írta:Mi történt???
9-6 ide, és a köv gameben már csak a feketém van hátra, majd eltűnsz. Hm?
10-6ide.
nagy döntő volt, kösz a meccset!
igazából a mai etapnál nem értem mire unluckyztál, mivel az első gameben óriási taktikai csata volt,és nem hagytam könnyű lövést a feketére neked, ebből is tudtam megnyerni, míg az utolsónál egy sima lövést hagytál ki, az nem pech. Nah hibák itt is voltak tegnap, de végül így lett 10-6.
kösz még1x.
mindjárt írok egy kis Eurobarca miniclip pool bajnokság történelmet
így kétszer kellett megnyernem, de sikerült:)Messiboy19 írta:Ledobott ez a sz'r. Elkapcsoltam, mire visszateszem ledob....ozsimiki írta:Mi történt???
Ledobott ez a sz'r. Elkapcsoltam, mire visszateszem ledob....ozsimiki írta:Mi történt???
nah most vagyok, akkor folyt köv, 8-6 ide, 10nyertig megy, 2game különbség kell minimum!Messiboy19 írta:Ozsi, vagyok befejezhetjük a meccsetFogadd e la kihívást
Mindenképp szeretnék revansot venni. (Még, ha az csak abból is állna, hogy mondjuk csak 4-gyel kapok ki.ozsimiki írta:Végül tegnap elég rossz formában voltál Krisz, revans?
Valaki most bari? 8 nyertig?
+Messiboy! Ahogy vagy, jelezz please, és fejezzük be a döntőt!
Bocsi szétakadt az egész a 4. gémben. Lökni se tudtam.ozsimiki írta:Menjünk 8ig.
szerk:
kidobott?
Jövök!ozsimiki írta:Valaki bari 5perc múlva?
Krisz,Siki,Faith, Fecooo?