Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
itt vannak új,flashelt slimek is,akár már 45k-ért,pár hónap garanciával.davi10 írta:Szerintem lassan megint beruháznék egy Xboxra (az előzőtől meg kellett válnom), és lehet, hogy tőlük rendelnék.
én vettem tőlük ps3-at,de drágák. ezresekkel olcsóbban lehet venni cuccokat máshol. mit szeretnél,hátha tudok segíteni?davi10 írta:Sziasztok!
Golemkonzol(.hu) -ról mi a véleményetek? Valaki üzletelt már velük?
Akinek van velük akármilyen tapasztalata az megoszthatná velem.
kösz
Sikerült is és megy az NFS is szupeeeerdavi10 írta:Akkor igen, és mondom mindent futtass át rajta mielőtt kiírod, nekem is segített.Bobberto írta: Véééééégre, köszönök mindent sikerült))) Így akkor menne a NFS: Hot Pursuit-al is?
Messa : http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html
Az XGD3 játékokat máshogy kell kiírni, azt majd ha lesz időm püben leírom.
Akkor igen, és mondom mindent futtass át rajta mielőtt kiírod, nekem is segített.Bobberto írta: Véééééégre, köszönök mindent sikerült))) Így akkor menne a NFS: Hot Pursuit-al is?
hajráMessa írta:Srácok, segítsetek picit.
A napokban meg lesz flashelve a boxom, szeretnék játékot írni rá.
Viszont egyáltalán fogalmam sincs, hogy hogy csináljam, valaki elmagyarázhatná részletesen, akár PÜ-ben is. Köszi!
Véééééégre, köszönök mindent sikerültdavi10 írta:Én úgy tudom, hogy azt kell.
Amikor végigfuttattam rajta az .isokat 1 dvd-t nem rontottam el, pedig 100 ft-os Omega dvd-ket használtam.
1 próbát mindenképp megér szerintem, és ha így sem működik, akkor nem tudom mi a baj.
90% biztos vagyok benne, de ne szedd le a fejem, ha nem jön össze.
Ja és ha leszeded a programot innen akkor állítsd be így .
socio66 írta:kijött közben az nba2k12,ami nálam a tavalyi évhez hasonlóan szerintem lesöpri a focis játékokat.
tavaly olyan szinten beleszerettem a 2k11-be,hogy abszolút meg sem néztem a fifa-pes duót,idén azért adtam nekik egy esélyt,dehát ez az nba,ez nálam idén is no1.
pedig a két sport iránti szeretetem nem említhető egy lapon,szóval a legkevésbé sem vagyok elfogult.
Köszi szépendavi10 írta:Én úgy tudom, hogy azt kell.
Amikor végigfuttattam rajta az .isokat 1 dvd-t nem rontottam el, pedig 100 ft-os Omega dvd-ket használtam.
1 próbát mindenképp megér szerintem, és ha így sem működik, akkor nem tudom mi a baj.
90% biztos vagyok benne, de ne szedd le a fejem, ha nem jön össze.
Ja és ha leszeded a programot innen akkor állítsd be így .
Köszidavi10 írta:Próbáld meg kiírás előtt az .iso fájlt végigfuttatni az Abgx360 nevű programon. Ja és ugyanúgy a .dvd fájlt írd ki.Bobberto írta:Srácok, egy box guruhoz fordulnék megint![]()
NFS: Hot Pursuit és Assassin creed brotherhood játékokkal szeretnék játszani, de AP25 védelemmel vannak ellátva. Már 1.9es flashem van és 13599 dashem.
Mit kellene tegyek, hogy menjen?:/ A simán letöltöm és kiírom változat nem jött be megint csak és nagyon jó lenne tolni :S Köszönöm!
Azt kihagytam, hogy PC-n szeretnék vele multizni!MessiFan írta:
Boxon és ps3-on nem lehet nem eredeti játékkal multizni. PC-n nem tudom.
Próbáld meg kiírás előtt az .iso fájlt végigfuttatni az Abgx360 nevű programon. Ja és ugyanúgy a .dvd fájlt írd ki.Bobberto írta:Srácok, egy box guruhoz fordulnék megint![]()
NFS: Hot Pursuit és Assassin creed brotherhood játékokkal szeretnék játszani, de AP25 védelemmel vannak ellátva. Már 1.9es flashem van és 13599 dashem.
Mit kellene tegyek, hogy menjen?:/ A simán letöltöm és kiírom változat nem jött be megint csak és nagyon jó lenne tolni :S Köszönöm!
Boxon és ps3-on nem lehet nem eredeti játékkal multizni. PC-n nem tudom.geridoss írta:A GTA 4-gyel szeretnék multizni. Eredeti kódom van, de a játék maga nem az. Nem tudom, hogy ez okozhat-e problémát, de szeretném, ha valaki leírná az elejétől a végéig a folyamatát.![]()
Köszönöm előre is.
Szuper... akkor most már teljesen nem értem mi kell ennek a 2 játéknak... főleg az Assassin érdekelneszajko írta:akkor elvileg menni kellett volna aktiváló lemezzel vagy úgy,hogy vissza patcheled a játékokat wave 3-ra. bár nem emlékszem,hogy az 12625-ös dash mikori...Bobberto írta:Hmm... köszi :/ de akkor milyen esetben menne? Mert amikor régi flashem volt + 12625 dash akkor sem ment :/:S