Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A Sevilla a Camp Nouban 4-5 gól alatt mostanában nem szokta megúszni. Ha lesz Cesc talán most is sikerülhet. De ha nem lesz remélem, akkor isBarcaman14 írta:Az eredményen ezúttal nem, de a játékon ismét látszott hogy válogatott forduló utáni meccset nézünk.Az volt a "szerencsénk" hogy ez az iszonyatosan gyenge Racing látogatott a Nou Camp-ba, amúgy elég nyögvenyelős meccset játszottunk volna. De így sima volt.
A legjobb számomra a tegnap estéről Ini visszatérése, volt egy két szép megoldás a meccsen, a góloknál pl, vagy 1-2 Messi bemutató, de összességében gyenge meccset játszottunk. De a lényeg természetesen a 3 pont!
A Sevilla elleni meccs lényegesen izgalmasabb lesz!
Visca el Barca
Volt.soadroli írta:Ilyen volt már hogy zsinórban 3 meccset játszunk otthon?(beleértve a bl-t is)
3: Senki nem mondta hogy a Madrid tehet róla.daffy írta:ezzel finoman szólva is a fszom tele van.Pavel írta: Idén sem fogunk sok tizit kapni, bezzeg a Madrid.
1. egyszerűen nem igaz
2. nem sírni kéne
3. ERRŐL NEM A REAL TEHETNE AKKOR SEM,HA IGAZ LENNE,HANEM A NYILVÁN SZHAR JÁTÉKVEZETŐI TESTÜLET
Nem tudom melyik csapat edzője sírja tele a spanyol és a világsajtót, hogy ellenük milyen gonoszak a bírók.daffy írta:ezzel finoman szólva is a fszom tele van.Pavel írta: Idén sem fogunk sok tizit kapni, bezzeg a Madrid.
1. egyszerűen nem igaz
2. nem sírni kéne
3. ERRŐL NEM A REAL TEHETNE AKKOR SEM,HA IGAZ LENNE,HANEM A NYILVÁN SZHAR JÁTÉKVEZETŐI TESTÜLET
ezzel finoman szólva is a fszom tele van.Pavel írta: Idén sem fogunk sok tizit kapni, bezzeg a Madrid.
Balbekk volt, végig. Majdnem volt egy gólpassza, amúgy egyszerű megoldáűsok, én bírtam, bár nemigen volt próbára téve.Messa írta:Most értem csak haza, Maxwell mit játszott és hogyan?