Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő nem 70 éves.lui1698 írta:Chuck Norris 70 éve 70 éves.messideco írta:![]()
Chuck Norris 70 éves már...
Amúgy meg valójában egymaga fog szerepelni a filmben a többieket is ő fogja alakítani.
Én mivel angolul nézem, ezért ugye én már Ashtonnal nézem, és elmondhatom neked, hogy valóban más lett a sorozat valamennyire, de oltári jó így is...ozsimiki írta:Már fent van szeretett helyünkön a két pasi meg egy kicsi 8.évadának első 7része magyarul (mivel vígjátékokat,és vígjáték sorozatokat magyarul szeretem nézni)![]()
valami fenomenális, még az első évadoknál is jobban tetszikezek után még nagyobb kár lesz,h a 9.évadtól A.K. veszi át Charlie helyét
Detto!kurdt írta:ez egészen biztos h benne van az 5 legrosszabb filmben, amit életemben láttam...ozsimiki írta: -bazi nagy film
lui1698 írta:Chuck Norris 70 éve 70 éves.messideco írta:![]()
Amúgy meg valójában egymaga fog szerepelni a filmben a többieket is ő fogja alakítani.
A tökéletes trükk, Magasfeszültség(bár ez más műfajhajnesz írta:Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e hasonló filmet ajánlani,mint az EREDET. Mert nekem nagyon bejött, és szeretnék hasonlót megnézni. Előre is köszi![]()
![]()
ez egészen biztos h benne van az 5 legrosszabb filmben, amit életemben láttam...ozsimiki írta: -bazi nagy film
Chuck Norris 70 éve 70 éves.messideco írta:![]()
Mi lesz itt.soadroli írta:http://www.imdb.com/title/tt1764651/fullcredits#cast
Ennyi sztárt összeszedniÉn egy egy nagyon durva akciómúvit várok
Az is lehetne a történet, hogy mindenki Chuck Norris ellen van...de még úgyis az öreg nyerne
AZTATEJÓSZAGÚ!!!soadroli írta:http://www.imdb.com/title/tt1764651/fullcredits#cast
Ennyi sztárt összeszedniÉn egy egy nagyon durva akciómúvit várok
Az is lehetne a történet, hogy mindenki Chuck Norris ellen van...de még úgyis az öreg nyerne
Gondolom attól pörögtél be ennyire h a film úgy kezdődik h "igaz történet alapján"....messideco írta:Fargo
Te jó ég! Még ilyet... Utána kell olvassak a film készítésének a hátterére, mert nem semmi történetet dolgoz fel. Megdöbbentő...