Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy tervezem csütörtökön bemegyek, megírom a ZH-t, és harmadik óra után jövök haza meccset nézni.Messidona10 írta:Most tévedt oda a tekintetem a jobb oldalra, a következő meccsekre. Én ezzel bevallom még nem foglalkoztam, és ha már volt esetleg téma, elnézéseteket kérem. De ez komoly, hogy délelőtt lesz a klubvilágbajnoki elődöntő? Teljesen jogos a helyszín miatt végülis, de azért mégiscsak... Suliban vagyok, nem fogom tudni megnézni. És így van ezzel szerintem legalább félmilliárd ember...
A döntő mikor lesz? És az is délelőtt?
Nem értem a mégiscsakot.Messidona10 írta:Most tévedt oda a tekintetem a jobb oldalra, a következő meccsekre. Én ezzel bevallom még nem foglalkoztam, és ha már volt esetleg téma, elnézéseteket kérem. De ez komoly, hogy délelőtt lesz a klubvilágbajnoki elődöntő? Teljesen jogos a helyszín miatt végülis, de azért mégiscsak... Suliban vagyok, nem fogom tudni megnézni. És így van ezzel szerintem legalább félmilliárd ember...
A döntő mikor lesz? És az is délelőtt?
Én is hallottam a kommentátort (csak ment mellettem a Tv-ben) és azt mondta, hogy nem valami szimpatikus csapat. Gondolom nem áll messze tőlük a keménykedés.barca99 írta:Én úgy emlékszem az ázsia BL-döntőben a kommentátor eléggé a katariak ellen szurkolt, mert nekik szinte bejött, a koreaiak meg mindent kihagytak. Gyakorlatilag bemákolták a döntőt, semleges szemmel nézve is a gyengébb nyert. Remélem a katariak nem tudnak védekezni, mert rajtuk kívül van két épkézláb játékosuk. Niangról majd írnak az itteni OM-esek.
Miért lenne ez annyira meglepő?Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/eu ... ir-2092813
mivaaan??? el tudjátok képzelni, h csak "mieink" gyújtogattak? mondjatok naivnak, de ebben kételkedem...![]()
mondjuk asszem ez az a rádió, amelyik pletykálkodott a doppingolásról is...
Inkább el tudom képzelni, mintsem hogy a Porto szurkolók gyújtottak volna örömükben görögtüzet, miután gólt kaptak. Mivel a két esemény egymást után volt közvetlen.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/eu ... ir-2092813
mivaaan??? el tudjátok képzelni, h csak "mieink" gyújtogattak? mondjatok naivnak, de ebben kételkedem...![]()
mondjuk asszem ez az a rádió, amelyik pletykálkodott a doppingolásról is...