2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
12? Mert akkor benne lennék!kanty írta:Egy fifa bajnokságban benne lennétek? Ha legalább 8-10 ember összejönne meglehetne szervezni.
MessiFan írta:Firefox írta:Nem bütyköltem semmit, heti 3 edzés minden poszton, és 2x olyan gyorsan fejlődnek. Meg hát a 9. szezonom ...[/messideco írta:Firefox: ilyen gyorsan fejlődnek a játékosok, vagy bütyköltél valamit?
Amúgy kezdek én is belejönni, a Unitedet is 4-0-ra verem már. Jöhet a következő nehézségi szint
Thats trueL.Messi 10 írta:Az irányítást már előttem leírták, a védéshez annyit: nekem 10/9x bejön, hogy ellépek valamelyik irányba, mielőtt elrúgja visszalépek középre, és ellentétes irányba vetődök.Lionel85 írta:Szerk.: ja és hogy lehet a tizenegyest védeni a kapussal?
Az irányítást már előttem leírták, a védéshez annyit: nekem 10/9x bejön, hogy ellépek valamelyik irányba, mielőtt elrúgja visszalépek középre, és ellentétes irányba vetődök.Lionel85 írta:Szerk.: ja és hogy lehet a tizenegyest védeni a kapussal?
Kontrollerrel a jobb kar, billentyűzettel ha jól gondolom, akkor a numerikus billentyűk mozgatják a kapust tizenegyesnél. Magyarul a 4-est és a 6-ost kell használni. Ha a 11-es billentyűzetkiosztásból indulok ki.Lionel85 írta:Köszi a tippet, ezt majd megpróbálom legközelebb. Remélem nem mostanában lesz ez és nem állítanak ki tőlem senkit. Ez persze tőlem függ.Messidona10 írta:A kiállított játékost meg lehet cserélni a kezdőben levő bármelyik játékossal, majd akit le akarsz cserélni, annak a helyére hozod a csereembert.
Szerk.: ja és hogy lehet a tizenegyest védeni a kapussal?
Köszi a tippet, ezt majd megpróbálom legközelebb. Remélem nem mostanában lesz ez és nem állítanak ki tőlem senkit. Ez persze tőlem függ.Messidona10 írta:A kiállított játékost meg lehet cserélni a kezdőben levő bármelyik játékossal, majd akit le akarsz cserélni, annak a helyére hozod a csereembert.
WTF?!Firefox írta:Nem bütyköltem semmit, heti 3 edzés minden poszton, és 2x olyan gyorsan fejlődnek. Meg hát a 9. szezonom ...messideco írta:Firefox: ilyen gyorsan fejlődnek a játékosok, vagy bütyköltél valamit?
Amúgy kezdek én is belejönni, a Unitedet is 4-0-ra verem már. Jöhet a következő nehézségi szint
faithnomore írta:Firefox akkor ezek szerint Puyol 40 évesen 93-as?![]()
Pinto is 40 fölött 92-es?
A kiállított játékost meg lehet cserélni a kezdőben levő bármelyik játékossal, majd akit le akarsz cserélni, annak a helyére hozod a csereembert.Lionel85 írta:Ha kiállítanak egy játékosomat, mondjuk egy középső védőt, akkor a helyén luk marad. Hogy lehet átszervezni a posztokat úgy, hogy mondjuk egy csatárt hátravonok és a helyére becserélek egy másik védőt?
Nem bütyköltem semmit, heti 3 edzés minden poszton, és 2x olyan gyorsan fejlődnek. Meg hát a 9. szezonom ...messideco írta:Firefox: ilyen gyorsan fejlődnek a játékosok, vagy bütyköltél valamit?
én kezdőm: Valdés-Alves,Piqué,Puyol,Abidal-Fabregas,Miguel Veloso,Mascherano,Iniesta-Messi,HenryFirefox írta:Azt játszogatok szabadidőmben én isBarcával megnyertem mindent világklasszison.
Kezdőm:
Valdés 99
Alves 98 Puyol 93 Piqué 99
Fabregas 98 Mascherano 99 Xavi 97 Iniesta 93
Messi 99 Villa 98 Alexis 95
Pad: Pinto 92, Maxwell 95, Afellay 98, Adriano 89, Keita 88, (azt hiszem van még valaki)