Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Lattatok mit ir a lap aljanVito írta:AMEN !Szakacs írta:Messi legyen kezdo![]()
JÁTSZANI FOG!!!
Mi legalább rúgtunk góltKeelhaul írta:Minek nevezzem azt a 4-2t? Szerintem súlyos.Rapika írta:Keelhaul írta: Hadd jegyezzem meg, hogy a Barcának jelenleg valóban nincs vesztenivalója( hacsak nem a 3 pont), de az egyetlen komoly kockázat a morálromlás, ill. egy súlyos vereség...![]()
![]()
![]()
Dézsávű ez a hozzászólásMental_Theo írta:a poén az egészben az,hogy a madrid meg akarta venni év elején Messit![]()
amugy mindig a Barcát majmolja a madrid.
mi nyertünk bajnokságot brazilokkal,nosza rajta,ők még az edzőt is brazilra cserélik.
meg Ronaldinhot is meg akarták venni,sőt ha jól emléxem Puyolt is![]()
érdekesek.
f*szfej Perez!
igen, köszi szépen, lefordította angolra pillanatok alatt. köszi szépenCooltiszo írta:Így már megy?
mér vmikor megszűnt?Mental_Theo írta:Sikerült elérniük hogy visszatérjen a gyűlölködés a 2 klub között.
ha ezt is megcsinálják akkor szervezünk egy utat madridba és......Mental_Theo írta:ha nyer majd a Barca Messivel a bernabeuban,ugyis megovják,és a liga nyalja majd a reál seggét lehetséges,és nekikadják a 3 pontot.
én is ezen gondolkoztam...Mental_Theo írta:de lehet nem játszatja inkább Rijkaard 7végén...
Minek nevezzem azt a 4-2t? Szerintem súlyos. Súlyos volt az 5-0 ide is meg oda is a '90-es évek derekán. Pedig akkor a Barcelona volt a DreamTeamRapika írta:Keelhaul írta: Hadd jegyezzem meg, hogy a Barcának jelenleg valóban nincs vesztenivalója( hacsak nem a 3 pont), de az egyetlen komoly kockázat a morálromlás, ill. egy súlyos vereség...![]()
![]()
![]()
semelyik kérdésedre senki se tudja még a választ, sajna, reméljük jáccik és akkor 0-5, ha meg nem akkor be kell érnünk 0-4-elFernando írta:Most bocsi szerintem már megtárgyaltátok!
De most mi van Messivel?
Játszhat? vagy nem?
hány százalék az esélye hogy igen-nem???
Mert itt hatalmas balhé lesz...
jajaSaviola007 írta:és robinho vazze ha Marquez csunyán ránez már attól beszarik
Rapika írta:Keelhaul írta: Hadd jegyezzem meg, hogy a Barcának jelenleg valóban nincs vesztenivalója( hacsak nem a 3 pont), de az egyetlen komoly kockázat a morálromlás, ill. egy súlyos vereség...![]()
![]()
![]()
Volt már ilyen idén?Keelhaul írta: (Bár nem lőttünk sok gólt mostanában, de ha nálunk 3 ember egyszerre kezd el játszani (Ronaldo-Guti/Zidane-Raúl/Robinho/akit akartok:) ), akkor sanszos és vice versa)![]()
Ha igen,kik ellen,a rosenborgi sztárok ellen?!