Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
" Pepét egyből elviszik doppingvizsgálatra, mert 24912 métert futott, ebből 5200-at a félidei szünetben."L.Messi 10 írta:http://bianconeri.blog.nepsport.hu/arch ... beszamolo/
"Conte egy nézővel üvölt, majd visszaülteti Krasicot a kispadra. Ranieri felriad a nagy zajra. Del Pieronak fullja van, Quagliarella elégedetlennek tűnik... Igen, neki valóban csak két párja volt, Alexhez került a vadiúj Nike csukája. A meccs végéig még visszanyerheti."
Ez tényleg lol. Hogy lehetnek ennyire szerencsétlenek?
ez hatalmas
Hú, hát ezen el kellett gondolkodnom mi a vicces, de azért egy fél perc után csattant.lui1698 írta:
Várhidi Petinek a fia?ab1daL írta:
Mi az a való világ?Rinku írta:Én sem tudtam volna hogy kifejezni magam, már nem is írom, hogy szégyen, ahol tartunk, mert ez a szégyen alatt nem tudom hány szinttel helyezkedik. Zenei és esztétikai színvonalban is.lui1698 írta:rendkívül eredeti, magasröptű humor mit ne mondjak.
Én sem tudtam volna hogy kifejezni magam, már nem is írom, hogy szégyen, ahol tartunk, mert ez a szégyen alatt nem tudom hány szinttel helyezkedik. Zenei és esztétikai színvonalban is.lui1698 írta:rendkívül eredeti, magasröptű humor mit ne mondjak.