Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kéne írnom 1 'Köszi Ferkó' cikket, nem?Silvanus írta:És újra!!!Talán hozzászokhatunk, hogy mostantól hétről-hétre téma lesz az EuroBarca.hu a Barcelona meccsein?!...
Csak felvételről láttam, de rögtön feltűnt! Annak ellenére, hogy motyogott.... Az a baj, hogy túl sokat motyog....Morminho írta:Igen, ezt én is hallottam!!!Azt mondta, h mindkét oldalon megszavaztatták az olvasókat a meccs eredményéről!! Gratula az Eurobarca Team-nek
Silvanus írta:Kedves szerkesztők, és felhasználók!
Lehet, hogy már írta itt az oldalon valaki, én még nem láttam, ezért bocsi, ha úgy adom elő, mint ha én találtam volna fel a spanyol viaszt, de annyira ledöbbentett a dolog, hogy... szóval nagyon!![]()
Ma délelőtt megnéztem az El Clásico első félidejét (sajnos csak azt adták le felvételről, ezért csak annyit tudtam felvenni...) és valami olyat hallottam benne, aminek nagyon-nagyon megörültem, és szinte el sem hittem! Még szombaton a meccs nézése közben persze ez fel sem tűnt nekem, és a velem szurkoló 8 EuroBarcásnak sem...
Szóval a mérkőzés 11 percében Horvát Feri barátunk épp arról kezdett el beszélni, hogy bizony Magyarországon is igen sok szurkolója van a két csapatnak, akik két nagy weboldalt is működtetnek, ahol a két szurkoló tábor krémje jöhet össze!!!![]()
Már sejtitek? IGEN!!! Én sem hittem el, a Madridista.hu mellett az EUROBARCA.HU-t is említette, ÉLŐ EGYENESBEN AZ EL CLÁSICO alatt...!!!![]()
Srácok! Ennél nagyobb elismerés azt hiszem nem is kell, GRATULÁLOK!!! Ez nem jelent mást, mint hogy sok-sok száz, talán ezer hazai Barcelona szurkoló mellett a Sport1 is figyeli, illetve felfigyelt az oldalunkra...
Erre figyeljetek! Korábban a kosár topicban is volt ilyen.... Akkor még moderátorként töröltem őket.... Valamiért hibát kreál néha a fórum...Enrique írta:Köszönom hogy szóltál Silvá', töröltem.
semmit ez ilyen hülyeségBadi írta:jó-jó, de mi a fenét kell csinálni?