Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nem kell gólt rúgnia, akkor is ő a legjobb.Cali írta:Az ilyen teljesítményre szokott Messi válaszolni egy 3assal...Arra még talán fogadni is mernék, hogy minimum kettőt lő a világ legjobbja!
![]()
tiszta foci folyik spanyoloknál is az a lényeg...Tocy írta:Mi folyik itt Gyöngyösön? Malaga-Real 38. perc 0-4...CR mesterhármas...
sanyika és pérez tuti támogatja majd az ötletet...ab1daL írta:A Punto Radio értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a mostani szezon első el clássicója, a Real Madrid–Barcelona rangadó magyar idő szerint délben kezdődik majd.
Remélem csak reklámot akartak maguknak, és nem igaz a hír.(ázsiaiak miatt kezdődne 12-kor..)
Gálának én sem nevezném, de közelebb volt hozzá mint a szerencse-lufihozMikaos írta:úgy érted: "gálázik" ?shutterisland írta:hát nem tudom, szerintem barcásként élvezhetetlen, ahogy a nagy rivális gálázik![]()
Az utóbbi meccseiken nagyon durva különbség volt az eredményekben, amely különbség a pályán vagy alig létezett, vagy egyáltalán nem is volt jelen. Ezért úgy döntöttem, hogy a mai meccsüket nem is nézem meg, mert ez a legbosszantóbb, amikor egy nagy csapat csak így tud nyerni. Ha valamely csapat rosszul játszik (és pláne a nevével összhangba nem hozható módon teszi azt), az érjen el max. 1 döntetlent...vagy kapjon ki
Persze, ez nem kívánságműsor, úgyhogy egészen addig kell ezt "élveznünk", amíg ki nem durran a szerencse-lufi valamikor.

úgy érted: "gálázik" ?shutterisland írta:hát nem tudom, szerintem barcásként élvezhetetlen, ahogy a nagy rivális gálázik

Attól függ hogy nézed. Persze szurkolhatsz ellenük, csak semmi értelme, mert úgyis megverik a kicsiket, de ha van sok gól, akkor megéri.shutterisland írta:mostantól nem kéne néznem real meccset, csak feleslegesen reménykedek mindig, aztán puffanokmajd akkor kapcsolok oda csak legközelebb, ha vezet az ellenfél, és 80. perc van.

alap, a Madrid szinte minden gólját 11-esből lövi, és Ronaldo is. ez van nincs mit tenni..Azért az érdekes, hogy Messi ellen az elmúlt meccseken 3 büntetőt nem ítéltek meg, míg a Realnak az utplsó 3 meccsén mindig befújtak egyet vagy kettőt.
akkor én is mutatok egy érdekeset:G.Gabe írta: Azért az érdekes, hogy Messi ellen az elmúlt meccseken 3 büntetőt nem ítéltek meg, míg a Realnak az utplsó 3 meccsén mindig befújtak egyet vagy kettőt.