Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4 pontot szórtunk el...matyi25 írta:Az lenne a szep ha most rugna golt a Sevilla.. miután 'mit is' ? se csináltak egész meccsen, gratuláljunk a Madridnak megelőztek minket.
szerintem is ez lesz élete első ésegyben utolsó ekkora meccse.......de miért pont ellenünk.........szajko írta:mehet is... ronaldo meg fényévekről rúg majd neki gólt...barcadome írta:hát varas elmehetsz a sunyiba!!!
Máskor is így szokta... Bíró legalább a tizinél elvesztett perceket visszaadja...szajko írta:de miért ilyen lassan és gyengén kell lőni egy büntetőt...
Nem vagy egyedül. Mondjuk ez tükrözi Messi mai teljesítményét. Néha mutatott egy két szép passzt de egyszer nem futott vissza, egyszer nem támadta meg a labdást most is sétálgatott... Nem érdemelünk győzelmet.bence-barca írta:Éreztem....
mehet is... ronaldo meg fényévekről rúg majd neki gólt...barcadome írta:hát varas elmehetsz a sunyiba!!!
én is pont ezt mondtam ismerősömnek, h Messi ki fogja hagyni :/Ilúvatar írta:tessék. megjósoltam.Ilúvatar írta:kifogja védeni a kapus....
Mondjuk nem volt nagy hiba százalékod (tudom, hogy egybe kell írni, de úgy kicenzúrázza...)Ilúvatar írta:tessék. megjósoltam.Ilúvatar írta:kifogja védeni a kapus....