Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
11...Ez azért fontos, mert így nem a poros oldalról rajtol, ami ugye ezen a pályán hatványozottan fontos.ozsimiki írta:Vettel simán behúzta![]()
Webber Hamilton büntetésének köszönhetően 2., majd Alonso, Button, Hamilton,Rosberg a sorrend.
Sajnos Schumi 12.csak, de majd versenyen stabil pontszerzést várok tőle. (7.hely jó lenne)
Elég poros a pálya, sok kicsúszás lehet holnap, ha nem lenne nagyon fontos a bikáknak Webber 2. helye (azért szerintem nem létkérdés) akkor Vettel győzelmet tippelnék, bár így is meglehet szerintem, elvégre Webber 2.hellyel is adna pár pontot a többieknek, és még van 2 futam.
Többszörös visszaeső. Ha mindig csak egy ejnye-bejnyét kap valaki, annak szted milyen visszatartó ereje van? És még így is kegyesek voltak, mert általában az 5 és 10 a megszokott.Tocy írta:3 rajthely???Ezt most rohadt módon túlzottnak tartom...Scooby Bent Bwoy írta:Tényleg szinte nem tud elmúlni úgy versenyhétvége, hogy Hamiltonnak ne kellene megjelenni a versenybírák előtt, most is beidézték (Perezzel együtt), túl gyorsan ment a sárga zászló alatt, konkrétan az volt a leggyorsabb köre, több mint fél másodpercet vert a 2. Vettelre, de lehet elveszik az idejét, ami kb. nem számít semmit. Kár, hogy az időmérőre meg a versenyre nem marad meg az előny...
Alonso gépe megadta magát, motor v. sebességváltó probléma, talán nincs komolyabb probléma.
Ja, és Hamilton sisakja új festést kapott, Bob Marley arcképe és a One Love felirat díszíti, megtarthatná, hogy mindig ilyen legyen.
szerk. 3 rajthelyes büntetést kapott, elég vicces...
3 rajthely???Ezt most rohadt módon túlzottnak tartom...Scooby Bent Bwoy írta:Tényleg szinte nem tud elmúlni úgy versenyhétvége, hogy Hamiltonnak ne kellene megjelenni a versenybírák előtt, most is beidézték (Perezzel együtt), túl gyorsan ment a sárga zászló alatt, konkrétan az volt a leggyorsabb köre, több mint fél másodpercet vert a 2. Vettelre, de lehet elveszik az idejét, ami kb. nem számít semmit. Kár, hogy az időmérőre meg a versenyre nem marad meg az előny...
Alonso gépe megadta magát, motor v. sebességváltó probléma, talán nincs komolyabb probléma.
Ja, és Hamilton sisakja új festést kapott, Bob Marley arcképe és a One Love felirat díszíti, megtarthatná, hogy mindig ilyen legyen.
szerk. 3 rajthelyes büntetést kapott, elég vicces...
Nagyon jól néz ki, nem is oly rég hasonlóak voltak a hátszó szárnyak,nem ilyen megemelt izék mint 2-3éve. Eme elképzelésre én egyből rá is bólintanék, amennyiben a zárt pilótafülke nem ilyen fekete üveggel lenne megoldva,hanem olyannal ahol azért legalább látnánk a pilótát.Scooby Bent Bwoy írta:Egész jól néz ki, már ideje lenne valami hasonlónak.L.Messi 10 írta:Jacek Kolodziejczyk elképzelése a jövő Ferrarijáról, ami már zárt pilótafülkével rendelkezik a Massáéhoz hasonló balesetek elkerülése végett.
Egész jól néz ki, már ideje lenne valami hasonlónak.L.Messi 10 írta:Jacek Kolodziejczyk elképzelése a jövő Ferrarijáról, ami már zárt pilótafülkével rendelkezik a Massáéhoz hasonló balesetek elkerülése végett.
szánalmas, béka segge alatt vagyunk sportdiplomáciailag,de máshogy is. velünk bármit meg lehet tenni,és nem lesz semmi következménye.Scooby Bent Bwoy írta:Nagyon idegesítő az ilyen... Ennyire fontos dolog volt ez, hogy beleszóljanak a végeredménybe? Szegény tervezőt sajnálom, már úgy volt megnyeri az overallja és utazhat Brazíliába.bowlinggolyo írta:Egy újabb szép történet Magyarországgal szemben: http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/21/overall/?rnd=305
Nagyon idegesítő az ilyen... Ennyire fontos dolog volt ez, hogy beleszóljanak a végeredménybe? Szegény tervezőt sajnálom, már úgy volt megnyeri az overallja és utazhat Brazíliába.bowlinggolyo írta:Egy újabb szép történet Magyarországgal szemben: http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/21/overall/?rnd=305
"Megnyugtatott, hogy ők sem örülnek, hogy németként pont a németet húzták ki, de így alakult..."bowlinggolyo írta:Egy újabb szép történet Magyarországgal szemben: http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/21/overall/?rnd=305
Családdal el ment talán Ausztráliába ha jól tudom.chonggy írta:Ennyi.Mihu írta:Nem bánnám...de csak akkor, ha Gyulát nem szerződtetik le...mert akkor adtak a sz.rnak egy jó nagy pofont.Am mi lett Palikkal?Tavaly év közepén csak eltűnt... Én birtam.
Ennyi.Mihu írta:Nem bánnám...de csak akkor, ha Gyulát nem szerződtetik le...mert akkor adtak a sz.rnak egy jó nagy pofont.
Nem csak az F1, azt is írták, hogy nagyon sokat fog költeni az M1 sportközvetítésekre...