2011.10.23. 15:00:26
Mindent leírtatok, hozzám legközelebb kanty é Tocy hsz-i vannak!A Sevilla tegnap nagyon jól játszott, s tisztán látszódott, hogy milyen ügyesen szűkítik a területeket, s nem hagynak levegőt az Ini-Xavi motornak!Előre szerencsére már nem volt erejük, s itt kiemelném, hogy elég régóta nem kaptunk gólt, ez pozitívum!Kanoute balhéja meg benne van, rutinból odament kicsit megbökte a zsugát!Végig küzdöttek 90 percet "muszáj" volt kizökkentenie a rúgót s bejött neki!Mi érezhetően lassabban tudtuk forgatni a játékot, de nagyban köszönhető az ellenfélnek is! a Rm sem szerez 30 pontot
Hosszú még a szezon, s ahogy Illulaschi is írta a következő meccs se lesz sétagalopp!Nem lehet kalkulálgatni, biztos vagyok benne, hogy a köv tíz fordulóban mi és az RM sem szerez 30 pontot, mert akármennyire lesajnáljuk a Ligát (sztem helytelenül), vannak azért itt jó csapatok, s ha kicsit dekoncentráltabb a társaság, már nem úgy mennek a fogaskerekek!
Sevilláról meg, hogy majd hogy kitömik őket, em oly rég a Bernabeúban is hasonló remek teljesítményt nyújtottak, de ott ha jól emlékszem Di María betalált!Nekünk ez tegnap nem jött össze még 11esből sem, meg persze az andalúz portás is nagy napot fogott ki!De tovább kell haladni s csak magunkra figyelni, s gyűjtögetni a pontokat!
Messit én sem bántanám, benne van egy kihagyott 11es!Érdekes felvetés, hogy miért ő rúgja, Xaviék szerintem abszolút neki adták a marshall botot, mindent ő rúg, s a játékban is őt keresik, miután Pep ezt kéri!Ennek tulajdonítom, hogy kevesebb a direkt gólpassz a mestertől, mert tudatoan hátrébb szerepel!Messi remek képességű játékos, s sokat köszönhetünk neki, viszont amit pár páran pedzegettek bizony elgondolkoztató, hogy keveset hajt!Lehet rúg 230 gólt, s ez tényle fenomenális, de ez csapatjáték, s azt a melót amit a kp-sok végrehajtanak neki is példa kellene legyen, de ez mostanában (nem csak tegnap meccsek óta) nem így van sajnos!De ez remélhetőleg változni fog!Mert jelen pillanatban azt látom, hogy sétálgat a kaputól 20-30 méteres körzetben, elkéri a labdát, s mindennel beindul (néha bizony rendkívül önző módon) , ha meg elveszti leáll, ez régen nem volt jellemző,!De mint írtam ez változni fog, remélem!
csüggedésre semmi ok, hosszú a szezon, s azért összességében eddig jól megy a szezon!