Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen mondjuk jót nevettem.Ilúvatar írta:4. jobb mint az 1.? ugyan már...soadroli írta:Nálam így: 6., 4., 1., 2., 5., 3.
nah vannak azért közös pontokEazzy írta:Nálam ez a sorrend:
2.,4.,1.,5.,3.
A hatodikat még nem raknám a sorba, nagyon sok múlik mindenen, de az eddigiek alapján vetekszik a 2.-4.-el.
Egy példakép...kanty írta: Sanama:
Ő egy pozitív, egy jó sorozatgyilkos.
beszharok...Sanama írta:Dexter alapsztorija mi?Vagy miről szól egyáltalán?
Mi ebben a meglepő? Nálam is veri a 4. az 1.Ilúvatar írta:4. jobb mint az 1.? ugyan már...soadroli írta:Nálam így: 6., 4., 1., 2., 5., 3.
Ezt mondtam én is kb... ez a 6. évad odavissza veri a 4.et ^^Fecooo írta:ez a 6. évad egyszerűen fantasztikus, számomra is jobb mindent egybevéve, mint a 4. (ami a csúcs volt eddig a vége miatt! )
Ne is hagyd abba, csak most jön a javasjd írta: Én most fejeztem be a 3. évadot, de én sem érzem különösebben szükségét, hogy hetente teleírjam a fórumot, h aztakva ez mekkora rész volt. Ettől függetlenül sztem egy jó sorozat, mindenképp megéri nézni és semmilyen okot nem látok arra, hogy abbahagyjam.
Inkább ezt úgy mondanám, hogy lesz 7. évad, csak előfordulhat h Michael C. Hall nélkül (legalábbis az előzetes infók, amiket olvastam, egy elég horribilis fizetésről beszélnek)visca el barca írta: szal lehet lesz 7. évad is, csak a pénzen vitáznak.
Én most fejeztem be a 3. évadot, de én sem érzem különösebben szükségét, hogy hetente teleírjam a fórumot, h aztakva ez mekkora rész volt. Ettől függetlenül sztem egy jó sorozat, mindenképp megéri nézni és semmilyen okot nem látok arra, hogy abbahagyjam.csababarca írta:én se értem,az első évadot nyáron végignéztem,de különösebben nem fogott meg,tovább nem is néztem.Mihu írta:Valaki összefoglalná nekem röviden hogy mitől olyan hűde überbrutál aztakrvaf.szba mekkora nagy istenkirálycsászár sorozat ez a Dexter?![]()
Mindenki hokizik rá, csak azt tudnám hogy mitől
Sose láttam még ilyen népőrületet egy sorozat miatt
Az hogy népőrület,ezt inkább itt ezen a fórumon tapasztalom, máshol is beszélnek róla,de nem ennyire.
Ízlések és pofonok,erre szokták talán mondani.
én se értem,az első évadot nyáron végignéztem,de különösebben nem fogott meg,tovább nem is néztem.Leomessi14 írta:Hat ezt nem igazan lehet elmondani...ez szerintem egy kulon mufaj!Mihu írta:Valaki összefoglalná nekem röviden hogy mitől olyan hűde überbrutál aztakrvaf.szba mekkora nagy istenkirálycsászár sorozat ez a Dexter?![]()
Nezd meg az elso 2-3 reszt es tuti,hogy fuggo leszel.
Hat ezt nem igazan lehet elmondani...ez szerintem egy kulon mufaj!Mihu írta:Valaki összefoglalná nekem röviden hogy mitől olyan hűde überbrutál aztakrvaf.szba mekkora nagy istenkirálycsászár sorozat ez a Dexter?![]()
A hokizás azért túlzás...Mihu írta:Valaki összefoglalná nekem röviden hogy mitől olyan hűde überbrutál aztakrvaf.szba mekkora nagy istenkirálycsászár sorozat ez a Dexter?![]()
Pont erre gondoltam én is.miihii írta:Én arra leszek kíváncsi,h Dexter miként "világosodik meg" ,ahogy Sam mondta neki,h a legeslegjobb érzés az volt,amikor elengedte a kápolnában a srácot,akit meg akart ölni,miután meglátta A Fényt.Sztem tuti lesz ilyen jelenet.Akár a legvégén is,ki tudja,lehet,h Dex megjavul és azzal lesz vége az egész szériának...Ilúvatar írta:
Aztán meg a végérere is van egy tippem, tuti találat lesz: Bukott angyal, vagyis a halál angyala.