Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát igen, csak az éjszaka közepén ez a leggyorsabb megoldás, viszont kerülöm, csak vészesetben...de kiváltom éjszakai fehérje turmix-al.daffy írta:soha ne egyél nyers tojást. én estére jobb ötletnek tartom a főtt tojásfehérjét,akár éjjel is.
nem tartom magam rossz alvónak, ezek csak ilyen "kinyitom a szemem, ránézem az órára, átfordulok, és alszok tovább" momentumok, illetve 1-2x wc-re is kibattyogok az éjszaka,hajnal,reggel során.Nem rossz ötlet, de ha csak magadtól ébredsz fel!!! Amúgy ennyire rossz alvó vagy? Az éjszakai alvást azért nem jó egyébként megszakítani, mert ilyenkor nő a szervezetben a növekedési hormon szint/tesztoszteron szint, és elvileg ekkor zavart szenved ezeknek a termelődése....ha tévedek javíts ki Marquez! De ha nem direkt kelsz fel, és felébredsz, akkor nem rossz, ha kéznél van 1 kis fehérjeturmix...
Nem rossz ötlet, de ha csak magadtól ébredsz fel!!!shutterisland írta:ilyen érzésem volt, mikor elmentem megnézni csabán a formabontóba, amikor kathi béci vendégszerepelt.daffy írta:ma lementem edzeni és egy csávó(vagy inkább másfél) felpakolta a fekpadot. mondom,háhh ennyivel én is tudok,biztos csak bemelegít. erre felkapta bicepszre és elkezdett edzeni.![]()
összepakoltam és eljöttem,ez nekem sok volt![]()
más : szerintetek az jó trükk az éjszakai tápanyagellátás szempontjából, ha egy adag fehérjét oda teszek az ágy mellé, és mikor éjszaka felkelek (mert 2-3 óránként mindig felkelek valamire) iszok belőle 2-3 kortyot ? max teszek még oda egy "köpőcsészét" (:lol: ) mert összeáll az ember nyála a fehérjétől.
ugyanis amikor éjszaka vagy felkelés előtti órákban éhes vagyok, mindig kimegyek, csapok két tojást egy pohárba, azt lehúzom...csak hát ez elég nomád, és nem túl értelmes megoldás. ezért gondoltam erre.
bár igaz, hogy a tejsavó elvileg gyorsan szívódik fel, de na..
ilyen érzésem volt, mikor elmentem megnézni csabán a formabontóba, amikor kathi béci vendégszerepelt.daffy írta:ma lementem edzeni és egy csávó(vagy inkább másfél) felpakolta a fekpadot. mondom,háhh ennyivel én is tudok,biztos csak bemelegít. erre felkapta bicepszre és elkezdett edzeni.![]()
összepakoltam és eljöttem,ez nekem sok volt
be sem tudja hajlítani a karját... nem sok esztétikai érzékkel áldották megdaffy írta:mennyi ez? 40?
az a szép ebben,hogy kimész az utcára és úgy levered,hogy hozzád sem tud érni
mennyi ez? 40?nagyi írta:a legszebb az egészben, hogy ennyivel én is bicepszezek :DD
igen, de ha ez tegyük fel 50% (és szerintem annyi van benne, mert egyszerűen "érzem", pedig nem vagyok profi) már akkor is jó bizniszt csináltam.daffy írta:80% nagyon kevés fehérjében van,a 70% fölötti már jónak számítshutterisland írta:én nem tudom, minden kételyem és kételkedő ember véleménye ellenére én most úgy vélem, amit vaterán szereztem tejsavófehérjét, nem kamu.
lehet, hogy 10ből 9 árús csaló, de már szedem hetek óta, és szinte érzem-látom magamon, hogy jobban fejlődök, mint azelőtt.
a legeslegelső adag óta semmi gondom vele emésztésileg sem, valahogy úgy érzem, hogy (ha nem is 80%-os a fehérjetartalom, mint ahogy hirdetve van) de biztos, hogy van benne elég sok protein.
80% nagyon kevés fehérjében van,a 70% fölötti már jónak számítshutterisland írta:én nem tudom, minden kételyem és kételkedő ember véleménye ellenére én most úgy vélem, amit vaterán szereztem tejsavófehérjét, nem kamu.
lehet, hogy 10ből 9 árús csaló, de már szedem hetek óta, és szinte érzem-látom magamon, hogy jobban fejlődök, mint azelőtt.
a legeslegelső adag óta semmi gondom vele emésztésileg sem, valahogy úgy érzem, hogy (ha nem is 80%-os a fehérjetartalom, mint ahogy hirdetve van) de biztos, hogy van benne elég sok protein.
Külön gyakorlat ami csak ezt a részt edzi nincs, de kihangsúlyozhatod különféle technikákkal, pl. tárogatásnál ( gépen ), ha a végső részt jobban kihangsúlyozva kicsit csökkented a könyököd szögét, akkor elég jól áttevődik a terhelés erre a részre, de hiszem, hogy egy jól összerakott mell programmal nem lesz gondod az aránytalansággal, csak ahogy már daffy írta lehet elkel még némi hús rá. Ami még fennállhat, hogy egész egyszerüen " ilyen a formája", ezellen nem sok mindent tehetsz, ez genetikai kérdés, ha csak megnézed a profikat látni fogsz jónéhány mellformát, melyek mindegyike jól nézhet ki ha megvan a kellő mennyiségü izom rajta.Hunter91 írta:Mellizmok belső felét milyen módon tudom jobban stimulálni? A szegycsont környéki részt. Amit jelenleg észrevettem,hogy a mellizmom hónalj felőli része domborodik ki jobban,de szeretném ha egyenletesen fejlődne az egész.
Mit tehetek az ügy érdekében? Milyen gyakorlatokat javasoltok?
az én alap melledzésem így néz ki:Hunter91 írta:Mellizmok belső felét milyen módon tudom jobban stimulálni? A szegycsont környéki részt. Amit jelenleg észrevettem,hogy a mellizmom hónalj felőli része domborodik ki jobban,de szeretném ha egyenletesen fejlődne az egész.
Mit tehetek az ügy érdekében? Milyen gyakorlatokat javasoltok?
Bocs sracok, tenyleg nem vettem eszre, de erre nem is fogok semmi vilagmegvaltot irni. A gyakorlatoknal max arra ugyelj, hogy az alacsonyabb ismetlesszamunal valami olyat valassz, ahol a leheto legmagasabb a neurologiai hatekonysag ( legjobban erzed), a magasabb ismetlesszamunal ha helyes a kivitelezes, akkor ez ha nem akarod is megjon. Itt akar tobb gyakorlatbol is osszeallithatod a programot, en pl 4-5 sorozat ulo- es 4-5 sorozat szamarvadlival kezdtem anno ( kesobb valtoztattam ) a magasabb volument, az alacsonyabbat pedig kenyelmi es egyeb okokbol munkahelyen vagy itthon sima snassz egylabassal vegeztem. Ami a sulyt illeti, viszont nem tudom mit irhatnek latatlanba, en pl. 80kg korul vegzem az ulovadlit( ennyivel megy az eltervezett ismetlesszsam), Cutlernek meg megy ez a duplajaval, Te meg probalj meg tulszarnyalni minketshutterisland írta:marquez, volt kérdésünk feléd, csak nem vetted észre.
na ennél a részletek (súly, gyakorlat típus...) lennénk kíváncsiak!Kód: Egész kijelölése
30 napos vádli sokk Úgy találtam, hogy a vádli edzése nagyobb gyakoriságot és volument igényel, a kettő azonban egyszerre nem megy. Ennek nyomán azt tanácsolom, hogy eddz vádlira 5 naponta 2-szer, az első edzés álljon sok sorozatból (16) és nagy összismétlés számból (250-510 ismétlés); míg a másik edzés csupán néhány sorozatot tartalmazzon (3) alacsony összismétlés számmal (90). Ismerek olyanokat, akiknek a vádlija 2-3 cm-rel növekedett ettől a programtó alig 30 nap alatt. Tapasztalatbol mondom van akinek nagyon bejott
más : olvastam body.builderen a CLA zsírsav hatásairól, ami röviden annyi, hogy tömegeléskor ha szeded, és a kajád is precíz, akkor segít a testkompozíciót megváltoztatni, csökkenni fog a testzsír százalékod...vagy valami ilyesmi, szóval ez részben megoldás lehet arra a problémára (amivel nem vagyok egyedül..) hogy az izom mellé bőven jött fel zsír is, főleg hasra, viszont a diéta még nagyon nagyon korai lenne, szerintem bő fél év tömegelés minimum kell, olyan 90 kilóra felmenni.
Kód: Egész kijelölése
30 napos vádli sokk
Úgy találtam, hogy a vádli edzése nagyobb gyakoriságot és volument igényel, a kettő azonban egyszerre nem megy. Ennek nyomán azt tanácsolom, hogy eddz vádlira 5 naponta 2-szer, az első edzés álljon sok sorozatból (16) és nagy összismétlés számból (250-510 ismétlés); míg a másik edzés csupán néhány sorozatot tartalmazzon (3) alacsony összismétlés számmal (90). Ismerek olyanokat, akiknek a vádlija 2-3 cm-rel növekedett ettől a programtó alig 30 nap alatt.
Tapasztalatbol mondom van akinek nagyon bejott
Hát azért akad mit javítani rajtadaffy írta:6. étkezésre nem kell a zabpehely,amúgy szerintem rendben vanHunter91 írta:http://i53.tinypic.com/r72nhj.png
Ezt raktam össze tömegelésnek. Szerintetek jó?
(És mivel albiba vagyok ezért, mellé még tudok enni anyám féle küldeményt,ha nem lenne elég)
halból 2-3x annyi kéne,mint csirkéből,ezt majd vedd figyelembe,illetve azt,hogy délután-ha nem az edzés utáni étkezésről van szó-a rizs helyett a zöldség domináljonHunter91 írta: Oké, azt kiszedem,valamint veszek fagyasztott mexikói zöldséget és azt eszem majd a rizshez és halhoz.