Javier Mascherano

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.31. 00:17:15

Messi-Ini írta:Véleményem szerint Masch mostmár eljutott arra a szintre,hogy egyszerüen kihagyhatatlan a csapatból.Teljesen mindegy hogy középhátvédet vagy védekező középpályást játszik,egyszerüen zseniális.Rengeteg labdát szerez,amit szerez vagy esetleg kap,azt jól játsza tovább.Ha visszatér Pique és Puyol,nálam ő akkor is alap kezdő,mert személyes véleményem szerint jobb teljesítményt nyújt mint Busi.Remélem hogy ez Pep-nél is így van,és a középpálya mostantól az ő nevével kezdődik!
nálam is alapkezdő, de puyol helyén.
busquetssel nagyon jó az a középpálya, viszont a kapitány felett kezd eljárni az idő.
Capon
Llegenda del Barça

2011.10.30. 22:54:18

Ha nem is kacsa, akkor sem lehet ebből semmi...
Most jött, Pep kérte, jól teljesít, még sok lehetőséget is kap ugye mostanában, az egyik leghasznosabb játékosunk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.10.30. 22:53:45

Véleményem szerint Masch mostmár eljutott arra a szintre,hogy egyszerüen kihagyhatatlan a csapatból.Teljesen mindegy hogy középhátvédet vagy védekező középpályást játszik,egyszerüen zseniális.Rengeteg labdát szerez,amit szerez vagy esetleg kap,azt jól játsza tovább.Ha visszatér Pique és Puyol,nálam ő akkor is alap kezdő,mert személyes véleményem szerint jobb teljesítményt nyújt mint Busi.Remélem hogy ez Pep-nél is így van,és a középpálya mostantól az ő nevével kezdődik!
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.10.30. 22:52:12

Persze... Annyi liverpooli év után elmegy az első hívó szóra a Unitedbe :D
Kép
"And my heart will leave you never."
ab1daL
Director del Fútbol

2011.10.30. 22:47:03

A caughtoffside.com értesülései szerint Ferguson szeretné megszerezni Mascheranot, 26 millió eurót ajánlanának érte.

Gondolom kacsa, meg amúgy sem hinném hogy csak úgy menni hagynánk a "kis főnököt". :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Capon
Llegenda del Barça

2011.10.30. 12:51:48

Mas tényleg nagyon jól játszik és hihetetlen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. Kellő kép rámenős és agresszív, elengedhetetlen hogy legyen legalább 1 ilyen játékos a csapatan mert a csapat nagy része elég halvérű.
Már érzi hol a határ a kemény és a durva belépő közt egyre ritkábban kap lapot.
Meglepően jól beilleszkedett a csapatba és biztos rengeteget tanult magáról a játékról is.
Kiváló igazolás volt!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.30. 11:58:39

Egy kis statisztika a mára már kezdő 11-ből kihagyhatatlan Alejandroról:
11 mérkőzésen lépett pályára (mindegyiken kezdőként) és 1033 percet játszott.
3 sárga lapot kapott, 11x szabálytalankodott és összesen 100 labdát szerzett, mindössze 32 eladottal.

Ki hitte volna, hogy a Liverpooli "hentes" a második évében szvsz ő a legjobb a védelemben. Mindig elképeszt amikor mindenhova odaér becsúszva -és nem szabálytalankodva- megszerzi a labdát, vagy megmenti a csapatát a góltól.
Nem akarom agyondicsérni, de szerintem teljesen megérdemli.
kristop
Entrenador del Barça

2011.10.07. 17:59:04

tökéletes igazolás. képes volt először tourét pótolni, majd most a legjobb védőnké válni. igazából én őrültem neki, de nem gondoltam, hogy ennyire fontos lesz számunkra.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.07. 17:25:38

d írta:Akkor leszek én az ellenpont most: jó a srác, de a szánalmas kamuesései miatt alaposan megharagudtam már. Legalább sokgólos vezetésnél ne tenne ilyeneket... tudom, hogy ezzel még csak nem is van egyedül, tudom hogy remek meccseket is hozott le, de hogy kedvenceim közé emeljem, attól nagyon, de nagyon messze van.
Igen, sajnos rengeteget színészkedik amiken legtöbbször nevetek mert tényleg annyira látványosan esik mint CR vagy Busi. De ha ezt nem veszem figyelembe amíg Puyol nem volt Abidal volt a védelem legjobbja, majd miután meg kellett műteni Abidalt, Masch lett a legjobb.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.10.07. 17:17:13

Nagyon jó cikk, tökéletes képet ad Mascherano eddigi pályafutásáról nálunk. Reméljük így folytatja továbbra is!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
messideco
Presidente del Barça

2011.10.07. 13:30:21

Hát nekem Mascherano a top5 játékos között van a csapatban. Szvsz. jobb képességei vannak, mint Sergionak, és tapasztaltabb is. Szerintem nem a szimpátia miatt gondolom így :)
Kép
"And my heart will leave you never."
ziipp
Capitá del Barça

2011.10.07. 12:58:51

d írta:Akkor leszek én az ellenpont most: jó a srác, de a szánalmas kamuesései miatt alaposan megharagudtam már. Legalább sokgólos vezetésnél ne tenne ilyeneket... tudom, hogy ezzel még csak nem is van egyedül, tudom hogy remek meccseket is hozott le, de hogy kedvenceim közé emeljem, attól nagyon, de nagyon messze van.
Most Busquetsről van szó? :D

Anno én úgy gondoltam, hogy egyáltalán minek eladni Tourét, és minek kell megvenni Mascheranot.

Így utólag visszanézve sem vagyok biztos, hogy előrébb vagyunk. (Igaz, hátrébb se, mert remekül játszik Masi.) Csak most ötlött fel a fejemben, de érdekes lett volna Tourét csatár poszton is kipróbálni, és akkor még Ibrára se lett volna szükség... :D
d
Entrenador del Barça

2011.10.07. 12:30:07

Akkor leszek én az ellenpont most: jó a srác, de a szánalmas kamuesései miatt alaposan megharagudtam már. Legalább sokgólos vezetésnél ne tenne ilyeneket... tudom, hogy ezzel még csak nem is van egyedül, tudom hogy remek meccseket is hozott le, de hogy kedvenceim közé emeljem, attól nagyon, de nagyon messze van.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.07. 11:21:05

Messi-Ini írta:Ha osztálytársaimmal beszélgetünk,és előjön Masch,az egyik Realos haverom mindíg azzal jön,hogy miatta buktuk be a Király Kupa döntöjét...Én ezt nem így látom,Roncika 5 fejjel magasabb nála,nem csoda hogy lfejelte,meg a másik,az volt itt a hiba,hogy Masch fogta Roncikát.Ebben én egyáltalán nem hibáztatom az Argentint,és szerintem egyáltalán nem miatta buktuk be a döntőt.
Nincs kizárva hogy lefejelte Ronaldo a döntőn, csak nem a gólnál.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Kash
Entrenador del Barça

2011.10.07. 08:33:19

Én is szeretem Mascherano játékát, de ahogy ott ellehetett olvasni, ez egy meccs a sok jó közül, vagy mondhatjuk egyszerűen a sok közül. Azért azt senki ne felejtse el, hogy a Sociedad ellen, még tavaly, ha nincs Masch belépője, nincs 11-es, és nincs 0 pont, max 1.
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.10.07. 07:32:33

Én már akkor örültem neki amikor idejött.Ezzel nem voltunk itt sokan,de én köztük voltam.Lehet hogy furcsa,de én pont ezért vártam,mert arra gondoltam,hogy itt majd visszavesz a keménységből,de mégis megmarad az a kemény játéka,és odalép ha kell.Ez így is lett,ha kell keményen odamegy,de amúgy teljesen szabályosan,normálisan játszik.Én a védelemben képzelem el a jövőjét,mert ahhoz a poszthoz mérve elég gyors,remekül szerel,és érzi hogy mikor hogy kell helyezkedni.Ha osztálytársaimmal beszélgetünk,és előjön Masch,az egyik Realos haverom mindíg azzal jön,hogy miatta buktuk be a Király Kupa döntöjét...Én ezt nem így látom,Roncika 5 fejjel magasabb nála,nem csoda hogy lfejelte,meg a másik,az volt itt a hiba,hogy Masch fogta Roncikát.Ebben én egyáltalán nem hibáztatom az Argentint,és szerintem egyáltalán nem miatta buktuk be a döntőt.
Na de ez mind1 is,a lényeg az,hogy Masch egy TÖKÉLETES!!! igazolás volt.
(Egyébként amikor Pep azt mondta hogy sokkal több van benne mint sokan gondolnák,és hogy több esze van ehhez a játékhoz mint azt sokan hiszik,akkor mindenki azt mondta hogy "jaja persze,süket duma"...Hát,végülis csak igaza lett a jó öreg Pep-nek,nemde? :D :!: :!: :!:
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.07. 01:05:30

és ez a fejlődés nem csak itt látható, a copán is kiemelkedett 3-4 játékossal karöltve az argentin csapatból...pedig nem kis nevek vannak azért ott, annak ellenére, hogy csapatként lebőgtek.
én 10ből 9 igazolásnak örülök, szeretem az új arcokat, neki is örültem, de az a kevés kétség, ami volt bennem, eloszlott.

sőt, én úgy érzem, jobb is lenne, ha khv-ként számolna vele pep, olyan nagy különbséget nem lehet felfedezni a két poszton nyújtott teljesítménye közt, és hát középpályán bőség zavara van, védelembe meg kell a minőség.

pique-masch párost. :wink:

szerk. : na mondjuk azért vicces volt, mikor 2-3x feldobta magát, mint egy fürdősk...a, ilyet a liverpoolban el sem tudtam volna képzelni tőle. :lol:
Deus
Boixos Nois

2011.10.06. 23:25:04

bevallom, amikor felröppent a hír, hogy Barca le akarta igazolni Mascherano -t, totál idegbajos voltam, köpködtem is rá, hogy hogy lehet egy ilyen hentest leigazolni egy színtiszta focit játszó csapatba... Nagy Mascherano-ellenes voltam. Aztán alaposan, de alaposan beégtem, illetve baromi nagy pofont kaptam TŐLE: Tökéletes. Tökéletesen beleillik a gépezetünkben, alázatos, és rendkívülien jól játszik. Mintha nem is "őt" igazoltunk le, a mészáros énjént, hanem valami másikat. Hihetetlen. Örülök is neki nagyon, hogy én szívtam meg de nagyon :)

Mára ő az egyik kedvencem a csapatból. Nálam ő előrébb van a kedvenceim listán mint Busi.

Hatalmas cikk, köszönjük Tomi! :)
KépKép
PCsabi
aka Game90

2011.10.06. 22:59:05

Kezdetben nem kedveltem őt, mert egy buta, favágó játékosnak tartottam, de mostanra megváltozott róla a véleményem és sikerült valamennyire megkedveltetnie magát velem (mondjuk a kedvenctől messze van azért :)) + szerintem kihagyhatatlan a csapatból. Szóval csak így tovább! :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ab1daL
Director del Fútbol

2011.10.06. 22:26:07

Bennem is voltak előítéletek a liverpooli korszaka miatt, de bizonyította, hogy nem csak egy szimpla favágó, hanem nagyon intelligens játékos. Ráadásul nem is az eredeti posztján alkot hatalmasat. Én bennem olyan érzések vannak vele kapcsolatban amikor a pályán van, hogy semmi gond nem történhet. Mindig közbe tud lépni, jól elossza a labdákat, nagyon magabiztos. És ami számomra a legnagyobb meglepetés volt vele szembe, és ez is azt mutatja, hogy elég intelligens, hogy amikor már ide jött, akkor is lenyilatkozta, hogy esze ágába se hiszi azt, hogy ő itt kezdő lesz, hisz 3 világbajnok játszik a középpályán. Meg most is: "ha Piqué, Puyol egészségesek, a kezdőben a helyük". Ez a hozzáállás engem nagyon meglepett, hatalmas vétel volt!
Vamos Mascheranooo!!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.10.06. 22:21:14

A videón 2.40-től van az a pillanat, ahol különösen megszerettem! Ma már egyik kedvencem a csapatból! :)
Csak így tovább Masch! :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.06. 22:11:25

Remek cikk. Kezdem én is úgy érezni, hogy lassan a kontrákra építő csapatok ellen ő az első aki a kezdő11-be kerül mert nagyon gyors, precíz és még sorolhatnám de nem akarom isteníteni.
Belső védőnek és vkp-nak tökéletes. Ilyen játékosra sok helyen szükség van.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.10.02. 22:04:31

szajko írta:egyedül őt tudnám kiemelni most... mindenhova odaért és mindig tanárian szerelt.

MOM :!:
Ezt adom. Még talán Thiago volt egy kicsit jobb, mint a többiek...
szajko
Director del Fútbol

2011.10.02. 21:59:30

egyedül őt tudnám kiemelni most... mindenhova odaért és mindig tanárian szerelt.

MOM :!:
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.09.20. 21:31:30

sjd írta:
FtcSikiHun írta: Kár, hogy a madrid ellen ezt annyira nem mutatja meg. pedig ott egy-két embernek jókorát odavághatna. :)
http://www.youtube.com/watch?v=hBI0z8cBp5s

Nem mondhatod, hogy ez nem volt szívmelengető pillanat
Erre nem emlékeztem.
De szerintem tud Ő többet is :D Remélem egyszer megmutatja az igazi énjét.

Viszont Pepe szépen elgurult 10-15 métert.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Lezárt