Én már akkor örültem neki amikor idejött.Ezzel nem voltunk itt sokan,de én köztük voltam.Lehet hogy furcsa,de én pont ezért vártam,mert arra gondoltam,hogy itt majd visszavesz a keménységből,de mégis megmarad az a kemény játéka,és odalép ha kell.Ez így is lett,ha kell keményen odamegy,de amúgy teljesen szabályosan,normálisan játszik.Én a védelemben képzelem el a jövőjét,mert ahhoz a poszthoz mérve elég gyors,remekül szerel,és érzi hogy mikor hogy kell helyezkedni.Ha osztálytársaimmal beszélgetünk,és előjön Masch,az egyik Realos haverom mindíg azzal jön,hogy miatta buktuk be a Király Kupa döntöjét...Én ezt nem így látom,Roncika 5 fejjel magasabb nála,nem csoda hogy lfejelte,meg a másik,az volt itt a hiba,hogy Masch fogta Roncikát.Ebben én egyáltalán nem hibáztatom az Argentint,és szerintem egyáltalán nem miatta buktuk be a döntőt.
Na de ez mind1 is,a lényeg az,hogy Masch egy TÖKÉLETES!!! igazolás volt.
(Egyébként amikor Pep azt mondta hogy sokkal több van benne mint sokan gondolnák,és hogy több esze van ehhez a játékhoz mint azt sokan hiszik,akkor mindenki azt mondta hogy "jaja persze,süket duma"...Hát,végülis csak igaza lett a jó öreg Pep-nek,nemde?