Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nálam is alapkezdő, de puyol helyén.Messi-Ini írta:Véleményem szerint Masch mostmár eljutott arra a szintre,hogy egyszerüen kihagyhatatlan a csapatból.Teljesen mindegy hogy középhátvédet vagy védekező középpályást játszik,egyszerüen zseniális.Rengeteg labdát szerez,amit szerez vagy esetleg kap,azt jól játsza tovább.Ha visszatér Pique és Puyol,nálam ő akkor is alap kezdő,mert személyes véleményem szerint jobb teljesítményt nyújt mint Busi.Remélem hogy ez Pep-nél is így van,és a középpálya mostantól az ő nevével kezdődik!
Igen, sajnos rengeteget színészkedik amiken legtöbbször nevetek mert tényleg annyira látványosan esik mint CR vagy Busi. De ha ezt nem veszem figyelembe amíg Puyol nem volt Abidal volt a védelem legjobbja, majd miután meg kellett műteni Abidalt, Masch lett a legjobb.d írta:Akkor leszek én az ellenpont most: jó a srác, de a szánalmas kamuesései miatt alaposan megharagudtam már. Legalább sokgólos vezetésnél ne tenne ilyeneket... tudom, hogy ezzel még csak nem is van egyedül, tudom hogy remek meccseket is hozott le, de hogy kedvenceim közé emeljem, attól nagyon, de nagyon messze van.
Most Busquetsről van szó?d írta:Akkor leszek én az ellenpont most: jó a srác, de a szánalmas kamuesései miatt alaposan megharagudtam már. Legalább sokgólos vezetésnél ne tenne ilyeneket... tudom, hogy ezzel még csak nem is van egyedül, tudom hogy remek meccseket is hozott le, de hogy kedvenceim közé emeljem, attól nagyon, de nagyon messze van.
Nincs kizárva hogy lefejelte Ronaldo a döntőn, csak nem a gólnál.Messi-Ini írta:Ha osztálytársaimmal beszélgetünk,és előjön Masch,az egyik Realos haverom mindíg azzal jön,hogy miatta buktuk be a Király Kupa döntöjét...Én ezt nem így látom,Roncika 5 fejjel magasabb nála,nem csoda hogy lfejelte,meg a másik,az volt itt a hiba,hogy Masch fogta Roncikát.Ebben én egyáltalán nem hibáztatom az Argentint,és szerintem egyáltalán nem miatta buktuk be a döntőt.
Ezt adom. Még talán Thiago volt egy kicsit jobb, mint a többiek...szajko írta:egyedül őt tudnám kiemelni most... mindenhova odaért és mindig tanárian szerelt.
MOM
Erre nem emlékeztem.sjd írta:http://www.youtube.com/watch?v=hBI0z8cBp5sFtcSikiHun írta: Kár, hogy a madrid ellen ezt annyira nem mutatja meg. pedig ott egy-két embernek jókorát odavághatna.
Nem mondhatod, hogy ez nem volt szívmelengető pillanat